Hanımlar Çift kişilik yatak ölçüsü 160*200 mü yoksa 180*200 mü olmalı?

mirmak

Üye
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2013
30
0
Merhaba, iki ay sonra düğünüm olacak. Yatak odamızı seçtik siparişini verdik. Yalnız yatağı visko alacağım için 180*200 ölçüsü daha cazip geldi. Aldığım firmada standart üretim 160*200 olarak tek çeşit yapıyor bu durumda yatak odası takımını bozmus olacağım bazayı ve başlığı kendim alarak. Kullanan arkadaşlara sormak istiyorum. Standart 160*200 ölçüsü çift kişi için yeterli mi yoksa küçük mü kalıyor? İlerde çocuk olunca aramızda da yatmak isteyecek. Nişanlım da büyükten yana ama takımın bozulması tataftarı değil birde külfet olur diyor. Ayyy kararsız kaldım cevabınızı bekliyorum haydi hanımlar...

ben aldığımda piyasadki en büyük yataktı 160*200 bence yeterli standart büyüklükteki bir yatak odasında bu ebat bile büyük kalıyor gerek yok bence çok büyük değilse yatak odanız tabii

kesinlikle 180.200 diyorum ben.büyük olması her zaman daha iyi. daha güzel düzenleniyor yatak.çarşaf daha az kayıyor.benim fikrim

bende 150*200 standart diye biliyorum
hatta yeni yatak odası aldım onlarda istediğin gibi yaparız 150*200 standart dedi baktım gayet normal geldi
bnde kararsızdım bu konuda ya 160 mı 150 mi sizce bi soruda ben sorayım?

benim 160 a 200. ama 150 bile almadığıma pişmanım. koca yatak duruyor. ve büyük gereksiz geliyor bana. zaten eşim sağolsun dibime dibime gelir :)

ben yatagimi tempurdan aliyorum. almisken buyuk boy alayim hem omurluk olsun istedim. bu gidisle bende 160*200 yatak alacagim. hem boylelikle yatak odasinin takimi bozulmamis olacak hemde 900-tl maliyetten kurtulmus olacagim.

15 yıldır 160 kullanıyorum memnunum hem 180 için nevresim takımı bulmak zor olmazmı,genelde 160 yataklara uygun oluyor çarşaf.

bencede 160*200 iyi. bendede 160 var bazen yatak büyük bile geliyor. 180 olursa eşinle yatakta buluşamazsınız ayol. küçük yataklar her zaman daha sıcak olur

kızlar 180 e 200 yatak siparişi verdik.hiç araştırıp soruşturmadan aldık. o ebatlara göre nevrsim takım,yatak örtüsü,pike falan vrmıdır acaba yaa?o ölçüde yatak olduğuna göre nevrsm takımı vs. de bulunur heralde.yoksa onlarıda o ölçüye göre özel diktrmek gerekmz inşllh..

son durum nedir bilmiyorum ama yine de yazayım dedim. biz de 180lik sipariş verecektim. eşim dikkatsizlik yapmış 160lık yatağımız var. bazen keşke daha büyük olsaydı diyorum, bazen yetiyor. eğer 180lik alırsanız nevresimleri issimo marka al. benim çarşaflarım devasa. 180lik yatağa da gider yani...

cevap verdğin için teşkler cnm.araştrdım bnde varmışta daha almadık.yatakda daha gelmedi zaten.

160 lık kullanıyorum çok gereksiiz bence.Keşke 150 lik alsaymışım.bi örtü beğeniyorum battal boyu bile tam olmuyo,altında baza oldugu için tabi

Peki kizlar; Standart ciftkisilik 200*220 nevresim takimlari icin hangi ebatta karyola/yatak almak lazim ?

valla bizimki 150ye 200 ama çok ufak geliyor bize... en kısa zamanda büyük yatak alıcam. benim nevresimlerim de büyükmüş şansa... kocaman geliyor. home sweet home nevresimlerim, baya baya geniş aklınızda olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…