Hanimlar merhaba ben 1 senedir bebegim olsun diye ugrasiyorum ilk 7 8 ay dr a felan gitmedim daha sonra gittigimde adet duzensizligim oldigunu soylediler 1 ay ilac kullandim daha sonra tekrar adet duzensizligi yasadim ve farkli bi dr a gittim gittim dr guzel bi muayeneden sonra bana yumurtaligimda kist oldugini soyledi ve ilac kullanmaya basladim 3 ay boyunca yanlis.hatirlamiyorsam ginera kullandim tekrar gittim ve folik asit verdi 1 bucuk aydir kullaniyorum gecen ay yumurtlamam guzel oldugunu soyledi dr denemelerimiz.oldu ama malesef ki ay sonu hüsran
bu ay yine ayni sekilde denemelerimiz.oldu bakalim ay sonunu bekliyorum ama dun bi arkadas yazmisti gebe kalmamak icin ilacc kullanimi hamile olmayi engelliyor dedi yani geciktiriyormus ne kadar gecikktirir acaba bu konjda bilgisi olan varmi varsa tesekkur ederim..
Sonuna kadar okuduginuz icin tesekkurler hanimlar rabbim hepimizin kucagini doldursun bos birakmasin insallah
❤

Sonuna kadar okuduginuz icin tesekkurler hanimlar rabbim hepimizin kucagini doldursun bos birakmasin insallah