Hanımlar burası da benim evim....

evinize bayıldım benimde evim klasik tarzda yasım 22 ama ben bu tarzı seviyorum hiç bi zaman klasik mobilyanın modası geçmez ağır durur biz osmanlı çocuğunuz:))

eviniz çok güzel...sağlık huzurla oturun:) buzdolabı markanızı öğrenebilirmiyim...beyaz eşya bakıyorum ben de:)))

evınız çok şirin bebek yatağınızın yerı odanın kuytu bır yerı olmalı cam ve kapıdan soğuk alabılır benden bır tavsıye.hastalanmaması için bebişin.

evin harika huzurla otur maşallah vallaha oturma odandaki koltukların markası ne acaba memnunumusun

çok güzel yaa hem geniş feraah hem de mobilyaları çok şııkk güle güle oturunn:49:

özellikle bebek odana bayıldımm..evinde geniş ferah çok güzel güle güle güzel günlerde otur. birde bebek odanı nerden aldın öğrenebilirmiyim.

Ben beğendim ,çok hoş ve zevkli seçimler yapılmış ,güle güle oturun ..

tarzım olmasa da yine de çok zevklisiniz.:34::34::34: çok şık ve ağır mobilyalar kullanmışsınız.ben bir türlü klasik modellere ısınamadım:1::1::1:

masallahhh..diyorum ilk once hersey cokguzel tertemiz ,genis ve ferah bir evin var.allah agiz tadiyla oturmayi nasip etsinn.

aminnn arkdşlar hepinize çok teşekkr ederm evin şeklini değiştirdm bu fotograftakılerden cok baska halde su an.evi daha kullanılabilir bir hale getirmeye calıstım.
allah herkesi gönlündeki evde yasatsın inşallah.....

evini çok begendım sade sık herseyi bırbırıne cok guzel uydurmussunuz emegınıze saglık ayrıca salondakı halılarınıza hayran kaldım hangı marka ögrenebılırmıyım ...

Şahane evin tatlım fekat o muhteşem evin muhteşem yatak odasının güzel yatağına o pike olmamış çok kart göstermiş birde holdeki oval gold ayna oldukça kötü geldi gözüme ama diğer herşey pörfekto :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

güle güle oturun, çok güzel :16: yalnız o fayansların derz aralarını nasıl temiz tutabiliyorsunuz, bi formülü var mı?:17:

Back
X