- 10 Şubat 2017
- 1.393
- 1.160
- 38
- Konu Sahibi tombilibaykus
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Korkuuorum birazÇok para gerekir, fazla ml gerekir ve tekrarlayan seanslar lazım. Endoskopik yüz germe yaptırsanız?
Korkuyorum.var mi isinin ehli doktor iyi sonuclar bildiginizBence direkt gerdırın
Var mi dr bildiginizÇok para gerekir, fazla ml gerekir ve tekrarlayan seanslar lazım. Endoskopik yüz germe yaptırsanız?
Gerçi öyle vahim bir sarkma yok, o zaman dolgu deneyin;ama bu yüz kontürleme işini iyi yapan pek doktor yok ya. Yurt dışında daha az ml ile bebek gibi şekillendiriyorlarKorkuuorum biraz
Reşit Burak Kayan’a bir bakın isterseniz. Kötü iş çıkaracağını sanmam. Özellikle endoskopik üçlüsü çok meşhur.Var mi dr bildiginiz
Bakiyorum tesekkurlerReşit Burak Kayan’a bir bakın isterseniz. Kötü iş çıkaracağını sanmam. Özellikle endoskopik üçlüsü çok meşhur.
Pek sayfasinda yuz germe goremedim.daha cok burun odakli sanirim.bana yuz germede cok is yapan biri gerekliReşit Burak Kayan’a bir bakın isterseniz. Kötü iş çıkaracağını sanmam. Özellikle endoskopik üçlüsü çok meşhur.
Hikayelerinde endoscopic diye bir başlık var Reşit Burak Kayan’ın. Mehmet Gencer’e de bakabilirsiniz o zaman.Pek sayfasinda yuz germe goremedim.daha cok burun odakli sanirim.bana yuz germede cok is yapan biri gerekli
Cok satkma yok bende daha fazla dolgu ile düzeltiliyor dedi doktor bana ve 1 yıl gidiyormusYa da ameliyatsiz tavsiyebedeceginiz bi uygulama.var mi acaba
Tesekkurler bakayimHikayelerinde endoscopic diye bir başlık var Reşit Burak Kayan’ın. Mehmet Gencer’e de bakabilirsiniz o zaman.
Anlamadim dr unuz kim acabaCok satkma yok bende daha fazla dolgu ile düzeltiliyor dedi doktor bana ve 1 yıl gidiyormus
Orta hat sarkması var orta derecede.İstanbuldaysanız Linemedi bir arastirin islemlerini görün.Kleopatra asısı var mesela harika.Ya da ameliyatsiz tavsiyebedeceginiz bi uygulama.var mi acaba