• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hanımlar braun silk epil 7 kullanıp memnun kalan var mı ???

• Konu Sahibi Konu Sahibi nill
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

nill

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2010
12
0
36
İstanbul
Merhaba kızlar..

Ben bir türlü kendime uygun bir epilatör bulamadım.:50: Epilatörlerin bazıları kıl dönmesi yapıyor ondan

da korkuyorum. Onun için karar veremiyorum bir türlü. braun silk epil 7 olması da şart değil sadece

özellikleri beni çekmişti.. Güzel bir epilatörde önerebilirsiniz.

Bana yardımcı olursanız çok sevinirim. Şimdiden sağolun...:54:

Sağolun kızlar yorumlarınız için.... Çok yardımcı oldunuz hepiniz

biraz sanssızlık yasamıssın sanırım. bende pek yardımcı olamıcam aslında sorun hakkında cünkü bende 7 degil 5 var. 7 sarjlı ve dusta kullanılabilen diye hatırlıyorum.ben silk epil 5 i 10 gün önce aldım, memnunum diyebilirim.ben senelerdir kullanıyorum hic batık problemi yasamadım epilatörlerle, ama tüylerimde azalmadı.benimle birlikte ablamda sir agda yaptırmaya basladı, onunkilerde azalmadı hatta derisi böle nokta nokta kırmızı :32:
ben 5 i alırken ordaki satıs danısmanı bana dusta kullanmanın zor olucagını tüylerin suyla yapısacagını sölemisti, ne kadar dogrudur bilemem. ama benim tüyüm cok oldugu icin zaten o kadar süre ayakta durup suyun altında alamam, örtü serip yere oturmam lazım :1:
ben bundan önce philipsin buzlusunu kullanıyodum, tam model hatırlayamadım, ama ondan daha memnundum, philipslerde cımbızlar yanyana sıralanmıs o yuzden bir kerede bütün bölgeyi temizliyodu, ama braun karısık cımbızlı yani tüyleri yakalaması daha uzun sürüyo.
biraz uzun oldu ama umarım yardımcı olabilmisimdir nilcim :3:

ben kullanıyorum. gayet memnunum tek sıkıntısı şarjının çabuk bitmesi ve elektrikli değil sadece şarjlı çalışıo olması.yetiştiremediğinde şarjının dolmasını fln beklemek durumunda kalıyosun ama onun dışında bi problemi yok :61:

bende braun silk epil 7 kullanıyorum. farklı bir başlığa daha yazmıştım ama burayı görünce yazma ihtiyacı hissettim.
bacakta çok iyi gerçekten. en küçük tüyleri bile alıyor.masaj başlığıyla kullandığınızda acıyı biraz daha az hissediyorsunuz.
bunun dışında bikini bölgesinde kullanmanız imkansız. çooooook acıtıyor. bende çok tüy olmadan sırf denemek için kullandım ama her dokundurduğumda kanattı.
kendi ışığı var, tüyleri gösteriyor çok güzel ama ışığı kapatma seçeneği yok. çalıştırdığınızda otomatik olarak açılıyor ve bazen gözünüzü rahatsız ediyor.
şarjlı olması güzel, her yerde kullanma kolaylığı sağlıyor. fakat şarjı bittiğinde, tekrar şarj olmasını beklemek zorundasınız.
çantası hiç şık ve kullanışlı değil. okadar para verilen bir ürüne hiç yakışmayan bir çantası var.
braun kalitesine güvenerek almıştım ama açıkçası pişman oldum. sadece bacaklarım için kullanabiliyorum.

bende braun silk epil 7 kullanıyorum. farklı bir başlığa daha yazmıştım ama burayı görünce yazma ihtiyacı hissettim.
bacakta çok iyi gerçekten. en küçük tüyleri bile alıyor.masaj başlığıyla kullandığınızda acıyı biraz daha az hissediyorsunuz.
bunun dışında bikini bölgesinde kullanmanız imkansız. çooooook acıtıyor. bende çok tüy olmadan sırf denemek için kullandım ama her dokundurduğumda kanattı.
kendi ışığı var, tüyleri gösteriyor çok güzel ama ışığı kapatma seçeneği yok. çalıştırdığınızda otomatik olarak açılıyor ve bazen gözünüzü rahatsız ediyor.
şarjlı olması güzel, her yerde kullanma kolaylığı sağlıyor. fakat şarjı bittiğinde, tekrar şarj olmasını beklemek zorundasınız.
çantası hiç şık ve kullanışlı değil. okadar para verilen bir ürüne hiç yakışmayan bir çantası var.
braun kalitesine güvenerek almıştım ama açıkçası pişman oldum. sadece bacaklarım için kullanabiliyorum.

Kesinlikle bende bikini bölgsinde kullanamıyorum inanılmaz bir acı veriyor o bölgede ve herseferinde kanama yapıyor. Ben bu makinyı suda çalışıyor belki acı hissiyatını dahada azaltır diye aldım ama bacaklar ve koltuk altı haricinde kullanamıyorum. bence ilk bu makinayı ilk defa epilasyon aleti kullananlar almalı. en azından su sayesinde bacaklardada daha az acı hissi uyandırır ama bikini bölgesinde kullanamazlar.

bende 7 kullanıyorum haftada vaya 2 haftada bi düzenli alınca tüylerde azalma oluyo tabi bende batıkta oluyo ama bu herkeste olmayabliyo diye biliyorum tavsiye ederim

Yıllardır Braun kullanıcısıyım, ama bu ürünü hiç beğenmedim. Şarjlı olması güzel diye düşünmüştüm başlarda fakat şarja takınca dolana kadar kullanamıyorsunuz, bazen acilen lazım oluyor, şarjın dolmasını beklemek gerekiyor. Ayrıca benim elimden düştü 1 kere, çok sert bir düşüş değildi aslında, artık şarjı dolunca 2 dakika çalışıyor sonra tekrar bitiyor. Braun kalitesinin altında kalmış bence.

ben de sılk epil 7 kullanıyorum aslında biraz fazla para verdiğimi düşünüyorum yüz ve koltuk altı aparatını neredeyse hiç kullanmadım:50: yani tek başlık işimi görüyor daha basit bişiler alabilirsiniz braundan bence:44:

Back