Hanımlar Biraz Özel Ama ...

gamur

Guru
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2008
96
1
286
İstanbul
hanımlar süt korur derler ya hep bunun gerçeği varmı bilmiyorum ama benim eşim ikinciyi istiyor bebeğim 3 aylık daha anne sütü veriyorum regl olmadım henüz ama korunamıyorum eşimde çocuk istiyor ve korunmuyor spiral taktırcam ama adet dönemini bekliyorum sütüm aynı değişmedi ama hafif mide bulantısı ve baş dönmesi oluyor şu sıralar kan ilacıda kullanmadığım için ona bağlıyorum ama bir yandanda korkuyorum acabamı diye testte yapmadım acaba süt gerçekten korurmu yoksa kuruntumu yapıyorum bilginiz varmı akıl verin bana fisfisfis

canım benim süt hiçbir zaman %100 korumaz.benim yeğenim iki aylık bebeği varken hamile kaldı ve kürtaj oldu.
eşin kafayı mı yedi? sen bi toparlan bebeğin büyüsün biraz.konuş onunla.hamile kaldığında bebeğini sütten kesmek zorundasın bunu bilmiyormusunuz?yavrucağın rızkını çalmayın.sanırım sen şu anda korunamazsın.hiçbir yöntemle.6. aydan önce olmuyor.eğer eşin de korunmak istemiyorsa birlikte olmak istemediğini söyle resti çek....yazık sana da bebeğine de....

en büyük sorunlarımdan biri bu anlamıyor ne dediysem olmuyor hep kulaktan dolma sözlerle hareket ediyor bende istemiyorum ama ah keşke anlasa

ne demek anlamıyor ya birincisi daha 3 aylıkken anne sevgisine doymamışken 2. yi istemek ne oluyor?
hamile kalırsan sütten kesmek zorundasın bi kere bu bir, bebeciğin anne sütünü yeterince almadan mamayla büyüsün mü istiyor rızkını çalmayın arkadaşın dediği gibi
2. si bu bebek daha anne kucağının ne olduğunu yeni yeni anlayacak daha annesine doymadan anneyi mi paylaşmak zorunda kalacak kardeşiyle?
Doğru söyler misin senin bebeğin kız da eşin erkek sevdasına mı 2. ciyi istiyo hemen? bence kesinlikle böyle, bi erkek kolay kolay hemen 2. olsun demez bu kadar bebek düşkünü olmuyolar genelde erkek sevdası tuttuysa o başka tabii...
Bence kadın olarak ağırlığını koy bi kere senin için de zararlı hemen olması bebek için de zararlı hem bu tip kararlar karı kocanın birlikte vereceği kararlardır, kocan tek başına karar veremez buna, doğuracak ve bakacak olan sensin sonuçta, bu kadar uysal olmayalım kocamız ne derse hemen başüstüne mi diyecez senin fikrine saygı duyması lazım, gerekirse gizli gizli korun bence spiral falan...
Süt koruması diye bişey de yok emzirirken hamile kalan bi dolu tanıdığım var doktor da söylüyo zaten korunun diye
Ama eşin erkek çocuk sevdasına böyle yapıyosa bence çok çooooooooooooooooooooooook ayıp ediyo evladın kızı erkeği olmaz!!!!!

aynı problemler bende de vardı,doktorumla payşalınca sütün garantisi yok hemen kan ver bakalm dedi,negatif Allahtan,çok rahatladım,bi test de sen yap bence..

tatlım spiral taktırabilirsin.adet kanamanı beklemene gerek yok.ancak gebelik testi yapacaksın negatif çıkarsa 15 gün ilişki yasağı tekrar gebelik testi gene negatif olursa takarlar.(15 gün yasak dinlermi bilmiyorum eşin) ben.netten senin için araştırdım.
(Bu amaçla 2. aydan sonra ria(spiral) uygun bir yöntemdir.(hormonlu yada bakır ) spiralin, ya doğumdan hemen sonra ya da 2. aydan sonra takılması önerilmektedir. hormon salgılamayan mekanik bir yöntem olması nedeniyle tercih edilebilecek bir yöntemdir ria. diğer bir yöntem ise 150 mg medroksi progesteron asetat( depo provera) içeren 3 aylık iğne yöntemidir. sadece gebelik hormonu içermesi nedeniyle emziren annelerde güvenle kullanılabilen koruyuculuğu oldukça fazla olan etkin bir yöntemdir. ard arda 3-4 sefer yapıldığında , ilaç kesilse bile 9 aya kadar gebeliğe engel olabilmektedir. )
depoproverayı kullanma genede sonrasında hemen gebe kalamıyorsun hormonlu olduğu için diye biliyorum.
eşine de pes valla...

yuh diyorum yani Çok üzgünüm çoook

kusura bakma ama o kadar çocuk istiyosa kendi doğursun bu erkekler bizi ne sanıyo ya fabrika falan mı klava: sen daha kendini yeni toparlamaya başlamışsındır hem bebeğine de yazık sana herşeyden daha çok ihtiyacı varken onu kendinden nasıl mahrum bırakırsın
ağırlığını koy ve sana saygı duymasını iste eşinden

hanımlar hepinize çok teşekkür ederim bizim çocuğum erkek ama yinede söz geçiremiyorum efendim çok çocuğu olsunmuş yaşlanıyoormuşki daha 32 yaşında sadece bebekle biraz oynamayı biliyor başka birşey bildiği yok ama benciller işte spiral konusu içinde teşekkürler ilk işim aile planlama merkezine gitmek olacak inşallah bir engel çıkmaz

dogum ve sonrasi bir kadinin yasayabilecegi en zor dönemlerden biri.. vücudun ve organlarin tekrar eski halini almasi 1 yil sürüyormus bu yüzden doktorlar 1 sene icinde tekrar hamile kalmayi tavsiye etmiyorlar. süt %100de korur diye birsey malesef

merhaba gamur ben bişey sorucam başka br yerde senin mine tüzel de doğum yaptığını okudum şuan delta hospıtal hastanesinde bende ona gitmeyi düşünüyorum tavsiye ediyormusun o doktoru

bana doktorum kırkın çıkmadan gel spiral takalım demişti ben taktırmadım gerçi ama takılmasında bir sakınca yok yani , süt korur diye de bişey yok tam tersi şu anda en kolay hamile kalınabilecek dönemdeyiz , Allah sana sabır versin arkadaşım ne diyim

şuan 3 aylık olan bebeğinin günahı ne ?merak ediyorum yani insaf derim ben böyle durumda anneleri yada babaları düşünmem aklım çocukta kalır o masum yavruda çok üzüldüm bu düşüncenize açıkçası.

galiba sizin bebek sizi çok seviyor iyi huylu sakin bi bebek yoksa benim kızım gibi huysuz olcak degil ikinci bebek lafı bile evde geçmez kocam çocuk bile istemiyo 1 tane yeter diyo
hem bebegini düşün 2.ye gebe kalınca o yazık süt ememicek annesinden kıyılırmı ona
sen delirdinmi kardes
aklını peynir ekmeklemi yiyon sen sakın yapma hem sütün korudugu bile yok ona güvenilmez
hemen kalıverirsin gebe

hayyy Allahım yaaaa
eşine çok kızdım şimdi
1.si daha bebeğin 3 aylık,kardeşi geldi zaman anca 1 yaşında olacak
yazık değil mi o çocuga
2.si bu karşılıklı verilecek bir karardır,ohhh ne ala beyfendi karar vermiş bebek istiyormuş
OLDUUUUUU
süt korumaz tatlım yaa
sen regl olmaya başladıysan artık doğurgan bir kadınsın,dikkat et

eşin hem sana hemde 3 aylık yavrunuza karşı bencillik ediyor,iki çocuk arasında 2 yıl olmalı diyor doktorlar,vücut ancak o zaman kendine gelirmiş ve üstelik 3 aylık bebeğinin daha anne sütüne ihtiyacı var hamile kaldığında sütün olmayacak o da hastalıklara karşı korunmasız olacak olan ikinize olacak bence mutlaka korun,sağlık ve 3 aylık bebek herşeyden daha önemli olmalı sizin için...

Sütün koruması ile ilgili şunu söyliycem bir arkadaş bebeği 5 aylık falanken emmek istememiş, kusuyormuş...
sonra anlaşıldı kadın hamile kalmış tekrar...
Yani korusa düzenli emziren kadını korurdu.

katılıyorum kızlar her zaman ki gibi

canım arkadaşım sakın ama sakın hamile kalayım deme, yazık yavruna minicik bebekken abi mi olacak o?
yerinde olsam o adamla birlikte bile olmam ben, zorla yapacak hali yok ya?
sanki kendi doğurup bakıyor, hey allahım yaaa!!!

bencede hem yavrunuza hem sana yazık daha çok küçük ilgiye sevgiye ihityacı var onun şimdi ikisiyle nasıl ilgileneceksin bence kocan düşüncesiz davranıyor

ayy inanmıyorummm.o yawrudaha senin sütüne muhtaç.bence yanlış karar vermişsiniz.hakkınızda hayırlısı olsun

bence kocan samimi ise yani gerçekten çocuk çok seviyosa o çecuğun gelişimini de düşünmelidir. anne sütü alamıcak bi kere en önemlisi hem şunu söyleyim benim eşim o şekilde, yani akıllı kaynanam eşim 3 aylıkken hemen 2. ye hamile kalmış bile bile, nasılsa emmiyo zaten diye eşim, daha anne sevgisini tatmadan abi oluvermişl, 1. yaşında iken, o yüzden sonraları çok içine kapanmış ve çocukluğu öyle geçmiş biz ilk tanışdtğımız da bile öyleydi o zaman 18 indeydik yani çocukluktan yeni çıkmıştık, 10 yıl oldu şimdi 28 olduk anca şimdi başarılı bi iş ve başarılı bi evlilik hayatı falan derken kendine güveni geldi adamın valla bence yazık etme benim eşim anlatıyo acıyorum valla çok kızıyorum kaynanama o yüzden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…