canım benim süt hiçbir zaman %100 korumaz.benim yeğenim iki aylık bebeği varken hamile kaldı ve kürtaj oldu.
eşin kafayı mı yedi? sen bi toparlan bebeğin büyüsün biraz.konuş onunla.hamile kaldığında bebeğini sütten kesmek zorundasın bunu bilmiyormusunuz?yavrucağın rızkını çalmayın.sanırım sen şu anda korunamazsın.hiçbir yöntemle.6. aydan önce olmuyor.eğer eşin de korunmak istemiyorsa birlikte olmak istemediğini söyle resti çek....yazık sana da bebeğine de....
hanımlar hepinize çok teşekkür ederim bizim çocuğum erkek ama yinede söz geçiremiyorum efendim çok çocuğu olsunmuş yaşlanıyoormuşki daha 32 yaşında sadece bebekle biraz oynamayı biliyor başka birşey bildiği yok ama benciller işte spiral konusu içinde teşekkürler ilk işim aile planlama merkezine gitmek olacak inşallah bir engel çıkmaz
şuan 3 aylık olan bebeğinin günahı ne ?merak ediyorum yani insaf derim ben böyle durumda anneleri yada babaları düşünmem aklım çocukta kalır o masum yavruda çok üzüldüm bu düşüncenize açıkçası.
katılıyorum kızlar her zaman ki gibihayyy Allahım yaaaa
eşine çok kızdım şimdi
1.si daha bebeğin 3 aylık,kardeşi geldi zaman anca 1 yaşında olacak
yazık değil mi o çocuga
2.si bu karşılıklı verilecek bir karardır,ohhh ne ala beyfendi karar vermiş bebek istiyormuş
OLDUUUUUU
süt korumaz tatlım yaa
sen regl olmaya başladıysan artık doğurgan bir kadınsın,dikkat et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?