- 5 Ekim 2013
- 3.214
- 1.267
- 178
- Konu Sahibi Limonsarisi
-
Cesaret edemiyorum eczaneden aldığım testi yapmak için bile 2 gün bekledim pozitif görürsem diye. Teşekkür ederimEn yakin hastaneye gitmen daha dogru bence.
Olması gereken o biliyorum ama sanırım stres yaptığım için adetim gecikiyor cesaretimi toplayıp gidicem teşekkür ederimKan testi yaptır emin ol.
Inşallah öyle bir durum yoktur. Kan tahlili kesin sonuç biliyorum ama cesaret edemiyorumgeç döllenme olduysa ondanda çıkmıyor olabilir idrar testinde.kan tahlili yaptırt bence.
Bi de onlardan denemeliyim o zaman. Eczanedeki kıza gebelik testi alicam dedim 5 liralık verdi deseydi daha iyisi var diye ondan alırdımKaliteli testler var 25 tl civari,kan testi kadar guvenilir :)
Cesaret edemiyorum eczaneden aldığım testi yapmak için bile 2 gün bekledim pozitif görürsem diye. Teşekkür ederim
Orası öyle canım. Yarın gideyim en iyisiEger gebelik varsa kacinilmaz zaten..
Korkun hic birseyi degistirmez , ucunda ölüm yok ya git ogren neyse hem icin rahat etmis olur.
Yeni evli falan mısın canım? Niye bu kadar panik yaptın? Gebe olasaydın testte çıkardı diye düşünüyorum. Benim 1 gün geçmesine rağmen çıkmıştı ikinci çizgi.Orası öyle canım. Yarın gideyim en iyisi
Evet canım daha 2 buçuk aylık evliyim. Bebeğe hiç ama hiç hazır değilim en az 2 sene düşünmüyorum. Ama ilk defa adet gecikmesi yaşıyorum. 11 yaşından beri adet oluyorum hiç düzensiz olmadı. O yüzden panikliyorumYeni evli falan mısın canım? Niye bu kadar panik yaptın? Gebe olasaydın testte çıkardı diye düşünüyorum. Benim 1 gün geçmesine rağmen çıkmıştı ikinci çizgi.
Canım yeni evlilerde bazen idrar yolu enfeksiyonu oluyor Yada mantar oluyor hata baya bi çoğunlukta oluyor Buda adeti geciktirebiliyor. Doktoruna danış eger böyle bir durum varsa müdahele edilmeli yoksa sorun böbreklere kadar çıkarEvet canım daha 2 buçuk aylık evliyim. Bebeğe hiç ama hiç hazır değilim en az 2 sene düşünmüyorum. Ama ilk defa adet gecikmesi yaşıyorum. 11 yaşından beri adet oluyorum hiç düzensiz olmadı. O yüzden panikliyorum
Canım yeni evlilerde bazen idrar yolu enfeksiyonu oluyor Yada mantar oluyor hata baya bi çoğunlukta oluyor Buda adeti geciktirebiliyor. Doktoruna danış eger böyle bir durum varsa müdahele edilmeli yoksa sorun böbreklere kadar çıkar
Bi de balayı dönüşünde mantar tedavisi gördüm ama adetim yine duzenliydiCanım yeni evlilerde bazen idrar yolu enfeksiyonu oluyor Yada mantar oluyor hata baya bi çoğunlukta oluyor Buda adeti geciktirebiliyor. Doktoruna danış eger böyle bir durum varsa müdahele edilmeli yoksa sorun böbreklere kadar çıkar
Bir süre daha adet olmazsam gidicem zaten doktora. Ama benim tek sorunum adet gecikmesi değil adet olacakmışım gibi kasık ağrım var bi de sürekli uyuyorum çok yorgun hissediyorum kendimi. Internette araştırdım o yüzden daha çok panikledim
Benim arkadaşım da sizin gibi oldu. 6 senedir tanıyorum bir gün bile şaşmadı evlendi onda da mantar oldu tabi insanım aklına hamilelik gelince panikten tüm belirtileri hissediyor kendınde ama 10 gün sonunda adet gördüBir süre daha adet olmazsam gidicem zaten doktora. Ama benim tek sorunum adet gecikmesi değil adet olacakmışım gibi kasık ağrım var bi de sürekli uyuyorum çok yorgun hissediyorum kendimi. Internette araştırdım o yüzden daha çok panikledim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?