• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hanımlar bir bakın lütfen

Limonsarisi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2013
3.214
1.267
178
Konuyu nereye açacağımı bilemedim gerekirse taşınabilir.
Benim adetim çok duzenlidir ilk defa gecikme yaşıyorum. 1 hafta önce adet olmam lazımdı. Hatta sanki adet olacakmışım gibi kasık ağrım var. Gebelik Testi yaptım negatif çıktı sonuç ne kadar güvenilirdir?? Çok korkuyorum hamile değilimdir dimi. Biliyorum biz nerden anlayalim diyeceksiniz ama panik oldum biraz rahatlamaya ihtiyacım var

geç döllenme olduysa ondanda çıkmıyor olabilir idrar testinde.kan tahlili yaptırt bence.

Yeni evli falan mısın canım? Niye bu kadar panik yaptın? Gebe olasaydın testte çıkardı diye düşünüyorum. Benim 1 gün geçmesine rağmen çıkmıştı ikinci çizgi.
Evet canım daha 2 buçuk aylık evliyim. Bebeğe hiç ama hiç hazır değilim en az 2 sene düşünmüyorum. Ama ilk defa adet gecikmesi yaşıyorum. 11 yaşından beri adet oluyorum hiç düzensiz olmadı. O yüzden panikliyorum

Evet canım daha 2 buçuk aylık evliyim. Bebeğe hiç ama hiç hazır değilim en az 2 sene düşünmüyorum. Ama ilk defa adet gecikmesi yaşıyorum. 11 yaşından beri adet oluyorum hiç düzensiz olmadı. O yüzden panikliyorum
Canım yeni evlilerde bazen idrar yolu enfeksiyonu oluyor Yada mantar oluyor hata baya bi çoğunlukta oluyor Buda adeti geciktirebiliyor. Doktoruna danış eger böyle bir durum varsa müdahele edilmeli yoksa sorun böbreklere kadar çıkar

Canım yeni evlilerde bazen idrar yolu enfeksiyonu oluyor Yada mantar oluyor hata baya bi çoğunlukta oluyor Buda adeti geciktirebiliyor. Doktoruna danış eger böyle bir durum varsa müdahele edilmeli yoksa sorun böbreklere kadar çıkar

Bir süre daha adet olmazsam gidicem zaten doktora. Ama benim tek sorunum adet gecikmesi değil adet olacakmışım gibi kasık ağrım var bi de sürekli uyuyorum çok yorgun hissediyorum kendimi. Internette araştırdım o yüzden daha çok panikledim

Bi de balayı dönüşünde mantar tedavisi gördüm ama adetim yine duzenliydi

Bir süre daha adet olmazsam gidicem zaten doktora. Ama benim tek sorunum adet gecikmesi değil adet olacakmışım gibi kasık ağrım var bi de sürekli uyuyorum çok yorgun hissediyorum kendimi. Internette araştırdım o yüzden daha çok panikledim

Psikolojik olarak bunları hissediyor olabilirsin çok kafaya taktın ya. Allah gönlünr göre versin arkadaşım. Sonucu bize de bildir :)

Benim de öyle olmuştu negatif çıktı. Sonra yine yaptım pozitif çıkto bu sefer. Gecikmenin 5. Günü güvenilir sonuç verir o testler canın. Hakkında hayırlısı olur inşallah.

Benim arkadaşım da sizin gibi oldu. 6 senedir tanıyorum bir gün bile şaşmadı evlendi onda da mantar oldu tabi insanım aklına hamilelik gelince panikten tüm belirtileri hissediyor kendınde ama 10 gün sonunda adet gördü

Neden bu kadar korkuyorsun ki hamile olma olasiligindan ? Stres yapma bu kadar senin de dedigin gibi stres de etkiler

Back