hanımlar bir bakar msınız:(

kızlaaarrr yağımı ve çayımı aldıııımmm bugünden itibaren başlıyorummmmm bakalım güzel sonuçlar alırımmmm :)

kızlar yağımı ve çayımı düzenli olarak kullanıyorum bugün yağı sürüşümün 2. günüydü birazdan tekrar sürüp yatıcam ama sanki etkisi var gibi yoksa ben psikolojikman mı etkilendim bilemiyorum ama biraz faydası dokundu gibi vücudum gerginleşmeye başladı gibi hissediyorummm bakalım 1-2 hafta düzenli olarak spor ve bunları tüketicem gelişmeleri size yazıcammm :)

hatunlar an itibariyleeee 51 kiloyummm :) ve göbeğimin çevresini ölçmüştüm ilk başladğımda bugün 4. günü ilk ölçümüm 85 ti bugünki ölçümüm 83 kızlarrrrrr :):):) çok mutluyummmmmmmmm biberiye yağı ile ve çayı ile ayrıca yaptğım sporlar işe yarıyooorrrr çok mutluyummmmmmmmmmmmm :)

tatlım, sonuç almışsım maşAllah, şu anda nedir durum?

canımmm şuanda durumum göbek çevrem 81-80 arası gidip geliyo kilomda yemek yedikten sonra 50 yemek yemeden önce sabah uyandığımda 49 :) evet aldım vallahi şükürler olsuuunnn :) sağolasın canımmmm :)

o göbekle mide tam bir kabus çok iyi bilirim. hele bi de genetikse ne yapsan gitmiyor. ben de 1.70 boyunda 53 kiloyum s beden giymeme ragmen midemde yağlanma ve löp löp elime gelen bi göbeğim var sinir oluyorum. bu ara biraz azaldı gibi spor yapıyorum bel inceltici hareketler ve yere uzanıp ayakları 90 derece yukarı eller vucut seviyesinde havada tutarak 100e kadar sayılan bihareket var o gercekten faydalı. bir de yediklerine dikkat edeceksin ben artık ekmeği şekeri tereyağını filan kestim sağlıklı beslenmeye calısıyorum bunlar da işe yaramazsa tek yol lazer lipoliz..

merhaba bnde 3 ay once normal dogum yaptım ama gorenler hallen hamıleyım sanıolar sınır oluorm acayıp gobek kaldı yanlarımda cok var onlarda gıtse baska sorunum yok o dedıgın harekt nasıl faydalı demıssn hıc bır kıyafetımı gıyemıorm yardmcı olursan sevırnm

merhaba bnde 3 ay once normal dogum yaptım ama gorenler hallen hamıleyım sanıolar sınır oluorm acayıp gobek kaldı yanlarımda cok var onlarda gıtse baska sorunum yok o dedıgın harekt nasıl faydalı demıssn hıc bır kıyafetımı gıyemıorm yardmcı olursan sevırnm

selam canım, dediğim hareket şurada da var Ebru Şallı Basen Eritme ve Göbek Zayıflama Hareketleri Pilates Egzersizleri Video İzle - YouTube

bacakları havada tutup sayıyorsun. yandığını hissediyorsun resmen. ama bu hareketler için çok kilolu olmamak gerektiğini okudum gecen ekşide hatta karın için yapılan hiçbir hareketin göbeği eritmeyeceğini zira göbek kaslarının en zayıf en zor çalısan kaslar olduğunu yazmış herkes. orayı görünce benim baya bi şevkim kırıldı hergün yapıyordum bıraktım

X