Hanımlar beyin hastalığı ile alakalı

Bircihanannesi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2019
116
26
98
26
Hanımlar bendeki sorunlar şunlar halüsinasyon bulantı baş ağrısı ışık hassasiyeti uykudan kalkma gezme bazen eşini tanıyamama uykudan uyanınca neden olabilir

Auralı migren olabilir. Stresli bir dönemde misiniz?
Yok hayır şimdi başladı ama tek sorun o değil uyur gezerlilik gece uykuya tam geçmeden evde gezdiğini görmek perdelerin olmadığını görmek bi ağırlık ve burnumu birinin sıktığını hissettim ama nasıl böyle gerçek gibi saatlerce devam etti bi anda kendime geldim ve saatler geçmişti daha önceden olmuştu ama onda canım acımamıştı galiba ben sıktım burnumu bulantı baş ağrısı var şimdi dünde uykudan kalkıp kumbaradan para alıp kapıyı açıp gitmek istemişim allahtan eşim yukardan kitlemiş ben baya ses yapmışım kalkmış ne oldu napıyorsun demiş bende para aldım yoğurt alıp gelcem demişim eşim mutfağa getirmiş beni su vermiş ben hatırlamıyorum o anlattı sonra yatmışım aradan zaman geçmiş yine kalkıp yerden bi anahtar alıp eşime vermişim al bunu die oda demiş ne yapcam bunu die sen istedin demişim ve anahtar yerde olması imkansız balkon anahtarıydı belkide balkona çıkacaktım elimde kaldı anahtar bende aceba beyinle alakalı bir sorun mu var die düşündüm bu arada unutkanlık ve ne yaptığını bilmemekte var

Uyurgezerlik hep var mıydı? O da mı yeni başladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…