Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
hanımlar bellonadan aldığım koltuk takımı problemlerimi nasıl cozebilirim
- Konu Sahibi benil
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Aynen ve işin kötü tarafı kurumsal bir firma zannettigimiz bellona da böyle bi durumda muhatap bulamıyorsunuz kullandığım ya da memnuniyetsizlik gibi bir durum değil ki adam resmen elindeki defolu yırtık teşhir ürünü bana yamayıp gitti uğraşıp duruyorum...camini cercevesini indireceksin o bayinin ki bir daha hic kimseye yapamasin bu rezilligi. resmen insani enayi yerine koyuyorlar
Bence koltugu degistirmeye degil tamamen iade etmeye bakin. Hem koltuklari her gordugunuzde tadiniz kacacak hem de boyle bir firmanin urunlerinde akla gelmeyecek kimbilir ne sorun cikacak.
5 senelik evliyim, evkenirken butcemiz kisitli oldugu icin spotcular carsisindan almistim mobilyalari. Hani bir sey olursa ileride degistiririz simdilik idare etsin dedik. Biliyorsunuz spotcularda pek garanti olayi yok. Dusunun 5 sene gecti, esyalarim hala tas gibi. Ustelik koltuklarim beyaz deri. Oylesine aldigimiz esyalar bir 10 sene daha rahat dayanir bize. Herkes markasini soruyor, yok diyoruz siradan mobilyaci iste.
Siz ederinden fazla verip yeter ki kaliteden eksik olmasin diye bilindik bir firmadan esya aliyorsunuz ve karsilastiginiz seye bakin. Marka olayina inanmiyorum artik.
5 senelik evliyim, evkenirken butcemiz kisitli oldugu icin spotcular carsisindan almistim mobilyalari. Hani bir sey olursa ileride degistiririz simdilik idare etsin dedik. Biliyorsunuz spotcularda pek garanti olayi yok. Dusunun 5 sene gecti, esyalarim hala tas gibi. Ustelik koltuklarim beyaz deri. Oylesine aldigimiz esyalar bir 10 sene daha rahat dayanir bize. Herkes markasini soruyor, yok diyoruz siradan mobilyaci iste.
Siz ederinden fazla verip yeter ki kaliteden eksik olmasin diye bilindik bir firmadan esya aliyorsunuz ve karsilastiginiz seye bakin. Marka olayina inanmiyorum artik.
Biz de Bellona dan aldığımız koltuk takımını iade ettik (dikiş yerleri sürekli ayrılıyordu, defalarca servise gönderdik). Yanlış hatırlamıyorsam 25 iş günü içerisinde getirmek zorundalar. Eğer bu süreyi geciktirirlerse iade almak zorundalar. Garanti şartlarında yazıyor iade için gerekli koşullar. Yazdınız mı bilmiyorum ama şikayetvar da işe yarayabilir. Biz de aylarca uğraştık en son kabul ettiler.
O zmn size bi hak talep edemezler...Bellonanin fabrikasini arasaniza bu sekilde bi durum oldu diye bayiyle iletisime gececeklerdir eminim kiGeçmiş olsun size de. Hayır canım eve getirir getirmez durumu fark ettim belirttim saygısızca konuşup evden kaçar gibi gittiler. Ne teslim formu ne fatura hiç birşey yok ortada.
Eger ki bayi suan 3lu icin talepte bulunduysa fabrikadan gelmesi 20 25 gunu buluyr bu yuzden de gelmemis olabilir
Aynı şeyleri yaşadım. Bellona dan aldigim koltuk defolu çıktı. 29 martta evlendimm . Düğünden bir hafta önce geldi koltuklarım. Bir üçlü koltuğum bildiginiz eski. Rengi solmuş, oturma minderler tiftiklenmiş. Koltuklar gelirken evde yoktum. Eşim ve kaynanam fark etmemişler. Bir kaç gün sonra gördüm düğüne ez kaldığı için ilgilemedik. Şimdi de bizimle ilgilenen yok. Kaçtır gidiyor esim en son döşemelerini değiştirelim demişler. Ben kabul etmedim. Eski koltuğun döşemesi degistirsek ne olacak. Sonuçta sıfır parası verdik kullanilmis ürün aldık.birde peşin verdik parayi.İyi geceler arkadaşlar
Bu aralar kafama çok takılan ama nasıl bir yol izlemem gerektiğini bilmediğim bir durum yaşıyorum fikir verebilirseniz sevinirim olayı olduğu gibi anlatayım
Koltuk takımı ihtiyacım vardı. Bellona nin bayisine giderek ürünlere baktım katalogdan baktım sonunda mağazada üçlü koltuğu bulunan bir ürünü beğendim berjerlerini de katalogdan gösterdiler ve gayet hoşuma gitti sipariş verelim dedik 4200 tl tuttu 3+3+1+1 şeklinde. Onbeş gün içinde size takımınızı sıfır getirip teslimat yaparız dediler. Peki dedik ödemeyi kredi kartı taksitli yapıp çıktık. Onbeş gün denilen ürünün gelmesi tam yirmi yedi gün sürdü ama çok önemsemedim sonuçta olabilir dedim teslimata geldiler takımın 3 lüsü ve 2 berjeri paketli sıfır ayakları bile takılmamış halde yepyeni olarak geldi. Diğer 3 lü nerde diye sorduğum da o da geliyor dediler 15 dk sonra bir tane minibüsün arkasından açık kurulu bi şekilde geldi ustelik kirli tan kısımları aşinmis alt kısmından yay atıp dosemesini yırtmış bir şekildeydi. Bunu adama soylediğimde yok onun kumaşı öyle yok denemek için dükkanda kurduk ba. Gibi geçiştirici cümleler kurdu bende yalan konuşmayın bu koltuk kusurlu göz var nizam var diye sinirlendim adam ben muhatap olamam dedi bende o zaman al koltuğunu öde paramı ben hiç muhatap olamam dedim kaçar gibi ürünü de biralı o gittiler.
Çağrı merkezini aradım topu birbirlerine atıp duruyorlar. 5 gün boyunca hergun çağrı merkezini aradım size döneceğiz deyip geçiştiriyorlar. Sonra bayii yi tekrar aradım hem 1 aya yakın bekletiyprsun hemde elindeki defolu ürünü bana sıfır ürün dıye getiriyorsun bu ne biçim esnaflık vs. Diye neyse gelip alac az dediler tık yok en sonunda üç gün sonra gelip götürdüler ve 15 gün içinde de yeni bir 3 lu koltuk getireceğiz dediler. Tabiiki yine ses seda yok gittim ne oldu diye bayiideki eleman patron bölge toplantısına gitti benim bilgim yetkim yok dedi. Gelde çıldırma nerdeyse 2 ay olacak çektiğim eziyete bak. Benim bu durumda ne yapmam lazım nasıl paramı kurtarabilirim bunlardan iade edebilir miyim bilgisi olan ya da başına benzer bi durum gelmiş olan yardımcı olursa sevinirim
Bu
Bu arada dikkat edin götürdüleri koltuğu tadilat tan geçirip tekrar getirebilir ler.İyi geceler arkadaşlar
Bu aralar kafama çok takılan ama nasıl bir yol izlemem gerektiğini bilmediğim bir durum yaşıyorum fikir verebilirseniz sevinirim olayı olduğu gibi anlatayım
Koltuk takımı ihtiyacım vardı. Bellona nin bayisine giderek ürünlere baktım katalogdan baktım sonunda mağazada üçlü koltuğu bulunan bir ürünü beğendim berjerlerini de katalogdan gösterdiler ve gayet hoşuma gitti sipariş verelim dedik 4200 tl tuttu 3+3+1+1 şeklinde. Onbeş gün içinde size takımınızı sıfır getirip teslimat yaparız dediler. Peki dedik ödemeyi kredi kartı taksitli yapıp çıktık. Onbeş gün denilen ürünün gelmesi tam yirmi yedi gün sürdü ama çok önemsemedim sonuçta olabilir dedim teslimata geldiler takımın 3 lüsü ve 2 berjeri paketli sıfır ayakları bile takılmamış halde yepyeni olarak geldi. Diğer 3 lü nerde diye sorduğum da o da geliyor dediler 15 dk sonra bir tane minibüsün arkasından açık kurulu bi şekilde geldi ustelik kirli tan kısımları aşinmis alt kısmından yay atıp dosemesini yırtmış bir şekildeydi. Bunu adama soylediğimde yok onun kumaşı öyle yok denemek için dükkanda kurduk ba. Gibi geçiştirici cümleler kurdu bende yalan konuşmayın bu koltuk kusurlu göz var nizam var diye sinirlendim adam ben muhatap olamam dedi bende o zaman al koltuğunu öde paramı ben hiç muhatap olamam dedim kaçar gibi ürünü de biralı o gittiler.
Çağrı merkezini aradım topu birbirlerine atıp duruyorlar. 5 gün boyunca hergun çağrı merkezini aradım size döneceğiz deyip geçiştiriyorlar. Sonra bayii yi tekrar aradım hem 1 aya yakın bekletiyprsun hemde elindeki defolu ürünü bana sıfır ürün dıye getiriyorsun bu ne biçim esnaflık vs. Diye neyse gelip alac az dediler tık yok en sonunda üç gün sonra gelip götürdüler ve 15 gün içinde de yeni bir 3 lu koltuk getireceğiz dediler. Tabiiki yine ses seda yok gittim ne oldu diye bayiideki eleman patron bölge toplantısına gitti benim bilgim yetkim yok dedi. Gelde çıldırma nerdeyse 2 ay olacak çektiğim eziyete bak. Benim bu durumda ne yapmam lazım nasıl paramı kurtarabilirim bunlardan iade edebilir miyim bilgisi olan ya da başına benzer bi durum gelmiş olan yardımcı olursa sevinirim
Geçmiş olsun arkadaşım peki ne oldu hakkınızı alabildiniz mıAynı şeyleri yaşadım. Bellona dan aldigim koltuk defolu çıktı. 29 martta evlendimm . Düğünden bir hafta önce geldi koltuklarım. Bir üçlü koltuğum bildiginiz eski. Rengi solmuş, oturma minderler tiftiklenmiş. Koltuklar gelirken evde yoktum. Eşim ve kaynanam fark etmemişler. Bir kaç gün sonra gördüm düğüne ez kaldığı için ilgilemedik. Şimdi de bizimle ilgilenen yok. Kaçtır gidiyor esim en son döşemelerini değiştirelim demişler. Ben kabul etmedim. Eski koltuğun döşemesi degistirsek ne olacak. Sonuçta sıfır parası verdik kullanilmis ürün aldık.birde peşin verdik parayi.
Bence koltugu degistirmeye degil tamamen iade etmeye bakin. Hem koltuklari her gordugunuzde tadiniz kacacak hem de boyle bir firmanin urunlerinde akla gelmeyecek kimbilir ne sorun cikacak.
Aslında bende aynı şeyi düşünüyorum koltuktan soğudum resmen iki aydır bi sürü yoruldum sinirlerim bozuldu kendimi dolandırırmış gibi hissediyorum adamlar resmen enayi yerine koymaya çalışıyorlar insanı bide dünyanın parasını alıp iade süresini de gecistirmis olabilirler böyle yaparak
Aramaz olur muyum hiç 5 gün boyunca aradım sizi arayacağız diyorlar donen yok. Anlayacağınız 444 lu numaraları bayilerinden beterO zmn size bi hak talep edemezler...Bellonanin fabrikasini arasaniza bu sekilde bi durum oldu diye bayiyle iletisime gececeklerdir eminim ki
Eger ki bayi suan 3lu icin talepte bulunduysa fabrikadan gelmesi 20 25 gunu buluyr bu yuzden de gelmemis olabilir
İzlediğiniz yasal yol nedir bilgi verir misinizBiz de Bellona dan aldığımız koltuk takımını iade ettik (dikiş yerleri sürekli ayrılıyordu, defalarca servise gönderdik). Yanlış hatırlamıyorsam 25 iş günü içerisinde getirmek zorundalar. Eğer bu süreyi geciktirirlerse iade almak zorundalar. Garanti şartlarında yazıyor iade için gerekli koşullar. Yazdınız mı bilmiyorum ama şikayetvar da işe yarayabilir. Biz de aylarca uğraştık en son kabul ettiler.
Dünyanın görüşmesini yaptım hem kendileriyle hem 444 lu müşteri hatlarıyla o yüzden bunu yapamam sanırım birde sitede yim güvenlik görevlisi kamerası vs. Hepsi var bi şekilde getirdiklerini ispat ederler ki getirdi zaten. Ama doğru söylüyorsunuz çirkefe dolandiriciya bunu yapmak lazım...Teslimatla ilgili bir belge yoksa sizin yerinizde olsam telefon acip "mobilyalarimi ne zaman getireceksiniz kac gun oldu" deyip kapatirdim. Getirmistik falan derlerse "ben gormedim, bana hic mobilya gelmedi ispat edin" deyip olacaklari izlerdim. Biraz da onlar dusunsun.
boyle sahtekar firmalar insani ruh hastasi yapar once sikayet et sonra mahkemeye ver gorsunler anyayi konyayi pislikler bu arada direk hesabindan ayni ay icinde iki kez kira ceken emlakcimi aradigimda ne icin para cekdin dedigimde kiran yukseldi sende fazla cekin yetkisi vermedigin icin faiziyle cekdik dedi o inatlasdi ben inatlasdim mahkeme vericem dedim sen bilirsin sendenmi korkacam evi bosaltirsin dedi mahkeme formumu yolladim onada evrak gidince totosu tutusup once kocaman ozur sonrada parami geri yatirdi adi adam
Madem kullanilmis olduğunu farkettiniz neden imzayı atıp teslim aldınız teslim almayinca hepsini toplayıp geri götürüyorlar ozamam bende cetmenden konfor yatak odasini aldım 6.500 tl ye kapağı kirik çıktı 3 ayda kapak gelmedi şikayet sıkıştırma üzerine 3 ay sonra tamam dediler kapak geleceği gün mağazaya gittik gittik ki ne görelim teşirdeki kapağı paketliyorlar bende tabi cildirdim orda 3 ay bekletiliyorum ardından teşir mali bide 6.500 tl insaf kalmamış bole yerlerde