- 24 Kasım 2014
- 652
- 86
- 37
-
- Konu Sahibi zorlusevdamm
1 sene gibi bir süre.. beklerim sorun değil fakat sonradan değişir diyeeNe kadar bir süre? Aileler ikna olsun diye mi bekleyeceksiniz? Seven için beklemek sorun olmazdı, boşuna beklemiş olmayı düşünmeniz, evlenmiş olmak için evlenmek istiyorsunuz izlenimi veriyor.
O risk bütün ilişkileriniz de olacak. İnsanlar değişiyor, verdiği kararlardan, seçtiği insanlardan pişman oluyor. Anlaşmazlık çözülemeyecek boyuttaysa, beklemeye değer görmüyorsanız beklemeyin.1 sene gibi bir süre.. beklerim sorun değil fakat sonradan değişir diyee
aileler şimdi anlaşamadıysa 1 sene sonrada bence değişen bişey olmaz.erkek arkadaşın şuan bununla başa çıkıp evlenmeniz için çabalamıyosa ve ayrılmayı göze alabiliyosa 1 yıl sonra hiç bişey değişmeyeceği gibi sen ayrılmak istemediğin için olayı 1 yıl diye sallantıya almış.senden vazgeçmek istemese ayrılalım diyeceğine bişeyler yapmaya çalışırdı.daha şimdiden hemen gözden çıkarıyosa en ufak sıkıntıda çekip gidecek demekki bence hiç boşuna umutlanmada vakitte kaybetme zor biliyorum ama bazen mantıklada hareket etmek lazımanlaşamayacağımıza karar vermiş ailelerin anlaşmasıda önemliymiş..
Ben Ben çok üzerine gittiğim iicn ayrılalım dedi hemen olayın ardından üzerine fazla gttimaileler şimdi anlaşamadıysa 1 sene sonrada bence değişen bişey olmaz.erkek arkadaşın şuan bununla başa çıkıp evlenmeniz için çabalamıyosa ve ayrılmayı göze alabiliyosa 1 yıl sonra hiç bişey değişmeyeceği gibi sen ayrılmak istemediğin için olayı 1 yıl diye sallantıya almış.senden vazgeçmek istemese ayrılalım diyeceğine bişeyler yapmaya çalışırdı.daha şimdiden hemen gözden çıkarıyosa en ufak sıkıntıda çekip gidecek demekki bence hiç boşuna umutlanmada vakitte kaybetme zor biliyorum ama bazen mantıklada hareket etmek lazım
Ya fakat anlatamıyorum ben çok seviyorum sonuçta onunda sevdiğini düşünüyorum yani bu ufacık şeyden bitirmek mi lazım ilişkiyiCanım bir işte bi prüz çıkıyorsa onu pekte zorlamanın bi mantığı olmuo...bunu ilahi bir işaret misali düşün...herkezin öyle olmaz mı? birşeyi çok istersin her engele rağmen yaparsın, yaptıktan sonra bi bakarsın ki o engellerde bi rahmet varmış...Kimse unutulmaz deildir bunu kafanın bi köşesinde tut
Biz hâlâ görüşüyoruz ama daha yeni yenu aştık aramızdaki engelleri ama ne yapalım o da çok bunalmisti bende üzerine gttim o yüzden ayrılalım demiş Olamz miNeden hemen ayrilalim dedi ki oraya takildim. Seviyorsa seni hemen birakmazdi ailelere baski yapardi biz seviyoruz sizde anlasin diye. Daha simdiden pes etmis..
Simdi de 1 yil bekle diyor ama amaci ne? Simdiden anlasamayan dunurler 1 yil sonra nasil anlasacak ki?
Bana sanki seni oyaliyormus gibi geldi
Olabilir tabi ki.. Yani ustune gitmissen araniz bozulduysa demisse anlarim. Sanki aileler istemiyor diye ayrilalim dedigini anladim konudan. Ama neden 1 yil bekle diyor? Yani neyi bekliyor?Biz hâlâ görüşüyoruz ama daha yeni yenu aştık aramızdaki engelleri ama ne yapalım o da çok bunalmisti bende üzerine gttim o yüzden ayrılalım demiş Olamz mi