hanımlar bana bir akıl verin ....!!!

zorlusevdamm

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2014
652
86
37
merhaba hepininze huzurlu mutlu günler şimdi size birşey sormak istiyorumm benım bir erkek arkadaşım vardı biz bununla ewlenmeye karar verdik falan neyse isteme oldu sonra bir pürüz çıktı ailleler anlaşamadı bizim iş olmadı lakin ben çocuğu sewiyordum sewiyorm ayrılalaım dedi istemedim o zaman bir süre bekle dedi kabul ettm bilmiyorum şimdi beklemelimiyim yoksa boşuna beklemiş olmayayım ...

Ne kadar bir süre? Aileler ikna olsun diye mi bekleyeceksiniz? Seven için beklemek sorun olmazdı, boşuna beklemiş olmayı düşünmeniz, evlenmiş olmak için evlenmek istiyorsunuz izlenimi veriyor.

Ne kadar bir süre? Aileler ikna olsun diye mi bekleyeceksiniz? Seven için beklemek sorun olmazdı, boşuna beklemiş olmayı düşünmeniz, evlenmiş olmak için evlenmek istiyorsunuz izlenimi veriyor.
1 sene gibi bir süre.. beklerim sorun değil fakat sonradan değişir diyee

ailelerin fikrirnin 1 sene icinde deisiceine emin misiniz peki simdi uyusmayan aile 1 sene icinde neden anlasmaya baslasin bence aileleri arkaniza almak pek dogru bi hareket olmaz

anlaşamayacağımıza karar vermiş ailelerin anlaşmasıda önemliymiş..
aileler şimdi anlaşamadıysa 1 sene sonrada bence değişen bişey olmaz.erkek arkadaşın şuan bununla başa çıkıp evlenmeniz için çabalamıyosa ve ayrılmayı göze alabiliyosa 1 yıl sonra hiç bişey değişmeyeceği gibi sen ayrılmak istemediğin için olayı 1 yıl diye sallantıya almış.senden vazgeçmek istemese ayrılalım diyeceğine bişeyler yapmaya çalışırdı.daha şimdiden hemen gözden çıkarıyosa en ufak sıkıntıda çekip gidecek demekki bence hiç boşuna umutlanmada vakitte kaybetme zor biliyorum ama bazen mantıklada hareket etmek lazım

sorunun büyüğü bizim taraftaydı.o yüzden şimdi pişman oldular fakat karşı taraf kabul etmiyorr

Ben Ben çok üzerine gittiğim iicn ayrılalım dedi hemen olayın ardından üzerine fazla gttim

Canım bir işte bi prüz çıkıyorsa onu pekte zorlamanın bi mantığı olmuo...bunu ilahi bir işaret misali düşün...herkezin öyle olmaz mı? birşeyi çok istersin her engele rağmen yaparsın, yaptıktan sonra bi bakarsın ki o engellerde bi rahmet varmış...Kimse unutulmaz deildir bunu kafanın bi köşesinde tut

Ya fakat anlatamıyorum ben çok seviyorum sonuçta onunda sevdiğini düşünüyorum yani bu ufacık şeyden bitirmek mi lazım ilişkiyi

Neden hemen ayrilalim dedi ki oraya takildim. Seviyorsa seni hemen birakmazdi ailelere baski yapardi biz seviyoruz sizde anlasin diye. Daha simdiden pes etmis..
Simdi de 1 yil bekle diyor ama amaci ne? Simdiden anlasamayan dunurler 1 yil sonra nasil anlasacak ki?
Bana sanki seni oyaliyormus gibi geldi

Biz hâlâ görüşüyoruz ama daha yeni yenu aştık aramızdaki engelleri ama ne yapalım o da çok bunalmisti bende üzerine gttim o yüzden ayrılalım demiş Olamz mi

Biz hâlâ görüşüyoruz ama daha yeni yenu aştık aramızdaki engelleri ama ne yapalım o da çok bunalmisti bende üzerine gttim o yüzden ayrılalım demiş Olamz mi
Olabilir tabi ki.. Yani ustune gitmissen araniz bozulduysa demisse anlarim. Sanki aileler istemiyor diye ayrilalim dedigini anladim konudan. Ama neden 1 yil bekle diyor? Yani neyi bekliyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…