- 12 Mayıs 2015
- 53
- 6
-
- Konu Sahibi atalante00
Benim 2 ay boyunca ara sıra ağrılarım olmuştu dolgulu dişimde. Kanal tedavisini bilmiyorum ama içine sinmediyse doktoruna tekrar görün.Merhaba hanımlar, ben geçen ay dişime kanal tedavisi + dolgu yaptırdım bu akşam bir şey yerken bir anda zonkladı sonra tekrar o dişimle bir şey yemeye cesaret edemedimçok korkuyorum. şuan dişimi düşünmekten başka bir şeye odaklanamıyorum neden bir anda zonklamıştır ? oof korkudan şuan test bile edemiyorum bu arada dişçiden ve diş hastalıklarından çooooooook korkarım. Resmen şuan kanım çekildi kafaya takmaktan mideme ağrılar girdi test etmeye cesaretim yok eğer yine zonklarda şimdi sabaha kadar gözüme uyku girmez acaba bir kerelik mi ağrı girmiştir yada bana mı öyle gelmiştir şimdiden çok teşekkürler.
içime su serptiniz şuan korkudan o dişimle bir şey yiyemiyorum eğer yine zonklarsa sabahaa kadar uyuyamam.. benimde böyle bi takıntım var elimde değil düşünmeden duramıyorumDolgu ve Kanal Tedavisi yaptırdıktan sonra zaten hemen iyilesmezsiniz
Takiben 2 3 ay suresince arada bir hassasiyetiniz olabilir
Bu çok normal
yaaaa öyle miuzun süre zonklama hassasiyet oluyor kanal tedavisinde. benimki aylarca sürmüştü tam bişeyler yanlış gidiyor demekki diye randevu aldğımda geçmişti. biraz daha takip edin. ama kanal tedavisinde malesef başarı yüzde 50 miş. bende iki tane vardı biri tuttu biri malesef çekildi.
öyle yapayım değil mi bencedekanal tedavili dişler zaten hassas dişler, zonklaması normal ki bir kerelik olmuş bir ayda. çok kafanıza takacaksanız doktorunuza bi görünün derim, bişey olucağından değil de içiniz rahat eder korkmayın.
öyle yapayım değil mi bencededoktora gitmezsem içim rahat etmez inşallah sorun yoktur..
inşallah olmaz. geçmiş olsun..yaaaa öyle mibu zamana kadar bir şeyim çok şükür yoktu maşallah diyeyim.. ne olduysa akşam oldu bir anda ağrı girdi kesildi. sonradan bu saat oldu korkudan bir şey yiyemiyorum ahh bi kontrol etsem ağrı olmadığını anlasam içim rahat edecekte, eğer ağrı varsa gözüme sabaha kadar uyku girmez..
canım benimde zonkluyor bu olası bi durum bazen hassasiyet neden oluyor korkma eger cok agırırsa çekmek zorunda kalırlar kanalda kurtarmamıs demektirMerhaba hanımlar, ben geçen ay dişime kanal tedavisi + dolgu yaptırdım bu akşam bir şey yerken bir anda zonkladı sonra tekrar o dişimle bir şey yemeye cesaret edemedimçok korkuyorum. şuan dişimi düşünmekten başka bir şeye odaklanamıyorum neden bir anda zonklamıştır ? oof korkudan şuan test bile edemiyorum bu arada dişçiden ve diş hastalıklarından çooooooook korkarım. Resmen şuan kanım çekildi kafaya takmaktan mideme ağrılar girdi test etmeye cesaretim yok eğer yine zonklarda şimdi sabaha kadar gözüme uyku girmez acaba bir kerelik mi ağrı girmiştir yada bana mı öyle gelmiştir şimdiden çok teşekkürler.
Aşiri zonklama olduysa sinirler tam ölmemis olabilir. Ben 2 defa oldum kanal tedavisi oyle bisey yasamadim şükür.Merhaba hanımlar, ben geçen ay dişime kanal tedavisi + dolgu yaptırdım bu akşam bir şey yerken bir anda zonkladı sonra tekrar o dişimle bir şey yemeye cesaret edemedimçok korkuyorum. şuan dişimi düşünmekten başka bir şeye odaklanamıyorum neden bir anda zonklamıştır ? oof korkudan şuan test bile edemiyorum bu arada dişçiden ve diş hastalıklarından çooooooook korkarım. Resmen şuan kanım çekildi kafaya takmaktan mideme ağrılar girdi test etmeye cesaretim yok eğer yine zonklarda şimdi sabaha kadar gözüme uyku girmez acaba bir kerelik mi ağrı girmiştir yada bana mı öyle gelmiştir şimdiden çok teşekkürler.