hanımlar acil

cimcime1991

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2012
1.307
9
88
Merhabalar kızlar ben açık öğretim fakültesi 3.sınıf iktisat öğrencisiyim fakat bu sene sınıfı geçemedim derslerimden de hiç birini veremedim bu yüzden dershaneye gitmek istiyorum maddi durum el vermiyor muhasebe okuyan birisi olarak çok yanlış bir seçim yaptım iktisat seçerek dersler çok ağır geldi işletmeye geçmek istedim ama artık çok geç bunun için kaydımı dondurmak istiyorum bu sene seneye işletmeden devam edebilirmiyim bölüm değiştirebilirmiyim ve kaydımı nasıl dondurucam bana yardımcı olurmusunuz büraya gitmem gerekiyormu çoğu sitede eğer harcını yatırmazsan o sene kaydın dondurulmuş olunur diye yazıyor bu doğrumu kızlar?

canım sana şu şekilde bi tavsiyede bulunabilirim ibf bölümlerinde 2 yılı bitirince önlisans diplomasını alabiliyosun diye biliyorum..diplomanı al daha sonra işletmeye tamamla istersen

canım sana şu şekilde bi tavsiyede bulunabilirim ibf bölümlerinde 2 yılı bitirince önlisans diplomasını alabiliyosun diye biliyorum..diplomanı al daha sonra işletmeye tamamla istersen

canım ben önlisans mezunuyum zaten 4 yıla tamamlamak için iktisat seçtim 3.sınıftan başladım direk ama olmuyo gitmiyo okuyamıyorum iktisat çok ağır geldi bu konuda bilgin varmı dondurma işlemi ve bölüm değiştirme konusunda

hımm öyleyse daha kolay cnm kaydını sildirip tekrardan işletmeden devam etmen gerekiyor.. çünkü aöf'de bölüm değiştirme olayı yok canım.. keşke olsaydı bende yazdığım bölümde pişman olmuştum ama çok araştırdım bölüm değiştirme yok..

bu arada büroya git oradan sildir kaydını..parayı yatırmasan bile faiziyle alıyolar canım o sene dondurmuyor ama bir sonraki seneyi donduruyor..ve bankaya borçlanmış oluyosun.. tecrübeyle sabit başıma geldi

Son düzenleme:

peki kaydımı sildirdikten sonra işletmeye bu sene geçebilirmiyim yeniden başlayabilirmiyim kayıt süresi devam ediyor ya geçebilirmiyim hemen işletmeye

peki kaydımı sildirdikten sonra işletmeye bu sene geçebilirmiyim yeniden başlayabilirmiyim kayıt süresi devam ediyor ya geçebilirmiyim hemen işletmeye

canım yeni kayıt tarihleri bittimi bilmiyorum şu an kayıt yenileme başladı..eğer yeni kayıt süresi bitmediyse bu senede kayıt olabilirsin

canım yeni kayıt tarihleri bittimi bilmiyorum şu an kayıt yenileme başladı..eğer yeni kayıt süresi bitmediyse bu senede kayıt olabilirsin

Kayıt Türü:
DİKEY GEÇİŞ
Başvuru Tarihi:
30 Eylül 2013 Saat: 00.00 - 25 Ekim 2013 Saat: 17.00
30 Eylül 2013 - 23 Ekim 2013, Mesai Saatleri
Mazeretli Kayıt Tarihi:
24 Ekim 2013 - 25 Ekim 2013, Mesai Saatleri
tatlım böyle diyor şansım varmı yaniiiiiiiiiiiiii dikey geçiş olucak ya benim yine

canım ösys yeni kayıt var o 17 eylülde bitmiş ama o sınava girenler için ben geçen sene girerken aöf dikey geçişten girmiştim kaydımı öyle yapmıştım yani yine dikey geçişten olur ozaman dimi kaydımı sildiridkten sonra

canım dgs ile nasıl oluyo bilmiyorum ama daha önce o şekilde kayıt yaptırdıysan yine o şekilde yaptır.. bende baktım yeni kayıt dönemi bitmiş..normalde direk 3. sınıftan yeni kayıt döneminde kayıt yaptırılabiliyodu..pazartesi aöf bürosuna git canım en net bilgiyi alırsın.. Herşey gönlünce olur inşallah

teşekkürler canım ilgin içinnnnnn evet en iyisi pazartesi gitmek :)

Kızlar ben açık öğretim fakültesi 3.sınıf iktisat okumaktaydım.önlisans mezunuyum dikey geçiş hakkımı aöf den kullandım fakat iktisat çok ağır geldi ve hiç bir dersimi veremedim.Bundan dolayı bu sene okumak istemedim iktisat bölüm değiştirmek gibi şansım olup olmadığını gidip büroya sordum.kaydımı silmeleri gerekiyormuş başka bölüme geçmem için iktisat bölümünden kaydımı sildirdim ve dikey geçiş kayıt tarihlerinde tekrardan gidip kayıt olma şansım varmış.kendi okuduğum muhasebe bölümüme uygun işletme bölümüne geçiş yapıcam bu bilgiyi paylaşmak istedim belki benim gibi durumda olanlar vardır diye herkese başarılar...

Canım bende 3. Sınıftayım aynı büroya gidince cvp verıyolar dimi en iyisi bnde gideyimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…