- 22 Nisan 2012
- 1.307
- 9
- 88
- Konu Sahibi cimcime1991
-
canım sana şu şekilde bi tavsiyede bulunabilirim ibf bölümlerinde 2 yılı bitirince önlisans diplomasını alabiliyosun diye biliyorum..diplomanı al daha sonra işletmeye tamamla istersen
canım ben önlisans mezunuyum zaten 4 yıla tamamlamak için iktisat seçtim 3.sınıftan başladım direk ama olmuyo gitmiyo okuyamıyorum iktisat çok ağır geldi bu konuda bilgin varmı dondurma işlemi ve bölüm değiştirme konusunda
hımm öyleyse daha kolay cnm kaydını sildirip tekrardan işletmeden devam etmen gerekiyor.. çünkü aöf'de bölüm değiştirme olayı yok canım..keşke olsaydı bende yazdığım bölümde pişman olmuştum ama çok araştırdım bölüm değiştirme yok..
bu arada büroya git oradan sildir kaydını..parayı yatırmasan bile faiziyle alıyolar canım o sene dondurmuyor ama bir sonraki seneyi donduruyor..ve bankaya borçlanmış oluyosun.. tecrübeyle sabit başıma geldi
peki kaydımı sildirdikten sonra işletmeye bu sene geçebilirmiyim yeniden başlayabilirmiyim kayıt süresi devam ediyor ya geçebilirmiyim hemen işletmeye
canım yeni kayıt tarihleri bittimi bilmiyorum şu an kayıt yenileme başladı..eğer yeni kayıt süresi bitmediyse bu senede kayıt olabilirsin
canım yeni kayıt tarihleri bittimi bilmiyorum şu an kayıt yenileme başladı..eğer yeni kayıt süresi bitmediyse bu senede kayıt olabilirsin
canım ösys yeni kayıt var o 17 eylülde bitmiş ama o sınava girenler için ben geçen sene girerken aöf dikey geçişten girmiştim kaydımı öyle yapmıştım yani yine dikey geçişten olur ozaman dimi kaydımı sildiridkten sonra
canım dgs ile nasıl oluyo bilmiyorum ama daha önce o şekilde kayıt yaptırdıysan yine o şekilde yaptır.. bende baktım yeni kayıt dönemi bitmiş..normalde direk 3. sınıftan yeni kayıt döneminde kayıt yaptırılabiliyodu..pazartesi aöf bürosuna git canım en net bilgiyi alırsın.. Herşey gönlünce olur inşallah
teşekkürler canım ilgin içinnnnnn evet en iyisi pazartesi gitmek :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?