- 9 Şubat 2021
- 529
- 613
-
- Konu Sahibi beyazkardelenn
Üzerine kosla oxi dök beklesin. Sonra sil. Çok iyi geliyor oHalıya bir kupa dolusu çikolatalı süt döktüm
ne ile silmem lazım üstten aldım beyaz sabun soda asperox vs sildim ama etki etmedi fikirlerinizi istiyorum
halı yıkamaya verin vakit kaybetmeden. kaliteli yün bir halıysa hiçbir şey işe yaramıyor. evde bilimum şey deneyip sonunda yıkamaya verdim. aldığım onca malzeme ve yorulmam da yanıma kar kaldıHalıya bir kupa dolusu çikolatalı süt döktüm
ne ile silmem lazım üstten aldım beyaz sabun soda asperox vs sildim ama etki etmedi fikirlerinizi istiyorum
benim halılarda işe yaramadıBenim koltuğa döküldü bulaşık makinesi parlatıcısı çıkarttı ama halıda aynı etki olur mu bilemem
Sildikçe altına işledihalı yıkamaya verin vakit kaybetmeden. kaliteli yün bir halıysa hiçbir şey işe yaramıyor. evde bilimum şey deneyip sonunda yıkamaya verdim. aldığım onca malzeme ve yorulmam da yanıma kar kaldı
Halı yıkamaya gondermek çünkü ne yaparsa.n yap çıkmıyor öyle lekelerHalıya bir kupa dolusu çikolatalı süt döktüm
Bir gece falan bekletin bence.Kosla oxiyi denedim çıkardı ama hala kakou lekesi var yine de teşekkürler ederim
aynen işe yaramıyoeSildikçe altına işledi