Hanımlar acil fikirlerinizi istiyorum

beyazkardelenn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2021
529
613
Halıya bir kupa dolusu çikolatalı süt döktüm
ne ile silmem lazım üstten aldım beyaz sabun soda asperox vs sildim ama etki etmedi fikirlerinizi istiyorum

Ben böyle durumlarda halinin o kısmını yıkıyorum yani şöyle lekeli kısımda halinin altına bir leğen koyuyorum üstten sıcak su beyaz sabunla yıkıyorum altta su leğene dökülüyor sonra soğuk suyla aynı şekilde duruluyorum sonra halinin yikadigim tarafının hem altına hem üstüne havlu koyup bastiriyorum suyu iyice çeksin diye bi günde de kuruyor zaten

Bulaşık makinesi parlaticisinin tüm lekeleri çıkardığını duymuştum ama kendim hiç denemedim.

Benim koltuğa döküldü bulaşık makinesi parlatıcısı çıkarttı ama halıda aynı etki olur mu bilemem

Halıya bir kupa dolusu çikolatalı süt döktüm
ne ile silmem lazım üstten aldım beyaz sabun soda asperox vs sildim ama etki etmedi fikirlerinizi istiyorum
halı yıkamaya verin vakit kaybetmeden. kaliteli yün bir halıysa hiçbir şey işe yaramıyor. evde bilimum şey deneyip sonunda yıkamaya verdim. aldığım onca malzeme ve yorulmam da yanıma kar kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…