Hanımın Çiftliği Kanal D

Offf.. nasıl bi bölümdü öyle :gitme:
Özgü Namal'ı tebrik etmek istiyorum, basta cok yadırgamıstım, yakıstıramamıstım onu Güllü rolüne ama cok yanılttı beni, dünki performansı harikaydı. Mahkemedeki haykırısı, aglaması, caresizligi.. :gitme:

Kemal'e cok üzülüyorum, insallah o anasının yanındaki kızla evlenmez sonra, gıcık bisey o ya. :mymeka:

Asıl dizi simdi baslıyor, ilk bölümler alısma durumları icindi, ne zaman Muzaffer Güllü ile göz göze geldi iste o zaman dananın kuyrugu koptu. Yeni bölümü merakla bekliyorum. delikafadulden

valla akşam içim gitti nasıl ya kandırdılar kemali oda zavallım kıza bişey olmasın diye vazgeçtim dediya güllü vazgeçmedim diyo o vazgeçtim diyo koptum orda muzaffer beyle karşılaştıgında güllüye bakışları acayipti ya mehmet aslantugu çok seviyorum

Offf.. nasıl bi bölümdü öyle :gitme:
Özgü Namal'ı tebrik etmek istiyorum, basta cok yadırgamıstım, yakıstıramamıstım onu Güllü rolüne ama cok yanılttı beni, dünki performansı harikaydı. Mahkemedeki haykırısı, aglaması, caresizligi.. :gitme:

Kemal'e cok üzülüyorum, insallah o anasının yanındaki kızla evlenmez sonra, gıcık bisey o ya. :mymeka:

Asıl dizi simdi baslıyor, ilk bölümler alısma durumları icindi, ne zaman Muzaffer Güllü ile göz göze geldi iste o zaman dananın kuyrugu koptu. Yeni bölümü merakla bekliyorum. delikafadulden

özgü namal ii güzel oynuyor da sesi beni bi garip edio özellikle bağırırken.kulaklarım tırmalanıyor resmen.o yüzden güya hiç izlemicektim.
ama bu bölüm güzeldi.ilk bölümleri bir kaç dakikadan sonra sıkıcı geldi izlemedim.bu bölüm güzeldi.özellikle bittiği yer.ama bu bölümden sonra asıl hikaye başlıyor.kemalin sonu büyük ihtimalle o diğer kızla olacak.çünkü benim bildiğim onlar kavusamıyorlar.
neyse haklarında hayırlısı olsun deeeeeeermişimmmm :)))))))

valla akşam içim gitti nasıl ya kandırdılar kemali oda zavallım kıza bişey olmasın diye vazgeçtim dediya güllü vazgeçmedim diyo o vazgeçtim diyo koptum orda muzaffer beyle karşılaştıgında güllüye bakışları acayipti ya mehmet aslantugu çok seviyorum

Caner Cindoruk'ta hep bu rolleri oynamaya mahkum mudur ne, Yaprak Dökümün'de de kavusamamıslardı. Ne zaman yüzü gülecek bu cocugun. :çok üzgünüm:

özgü namal ii güzel oynuyor da sesi beni bi garip edio özellikle bağırırken.kulaklarım tırmalanıyor resmen.o yüzden güya hiç izlemicektim.
ama bu bölüm güzeldi.ilk bölümleri bir kaç dakikadan sonra sıkıcı geldi izlemedim.bu bölüm güzeldi.özellikle bittiği yer.ama bu bölümden sonra asıl hikaye başlıyor.kemalin sonu büyük ihtimalle o diğer kızla olacak.çünkü benim bildiğim onlar kavusamıyorlar.
neyse haklarında hayırlısı olsun deeeeeeermişimmmm :)))))))

Ilk bölümlerde sesinden bende cok sikayetciydim, ama rol geregi diye düsünüyorum, hırcın, asi bi kızı oynuyor sonucta. Ama dünki mahkeme sahnesinde haykırısı nasıl dokundu öyle, birde üstüne o türkü, hadi bakalım göz pınarlarımız is basında. mafoldumben
Kemal o kızla beraber olmasın ya, cok gıcık bisey, o corap söküklerini dikmeye devam etsin, ayy bide o dezzeeee demesi yokmu :delphin:
Mahkemede Kemali götürdüklerinde nasıl üzüldü, oh olsun sana dedim, senmisin o gözlüklü herife Kemali ispiyonlayan, nereye kactıklarını söyleyen. Simdide böyle cekersin iste. :mymeka:

Yalnız ben Mehmet Aslantug'u ne kadar sevsemde hala benimseyemedim bu rolde onu. Cok sinirli birini oynuyor, dövüyor bagırıyor cagırıyor. Ama banyo yaparkende masum oluyor. :roflol: Allahım o banyo sahnelerini neydi öyle. :roflol:

Türkünün adı Aglama Yar/Mavi Yazma mafoldumben

Son düzenleme:
Muzaffer Ertürk-Ağlama Yar Ağlama dizideki buydu

ve bu türkü başlayınca güllü de perişan olunca ben çok ağladım,çok etkilendim :(

özgü ye bravo!

Caner Cindoruk'ta hep bu rolleri oynamaya mahkum mudur ne, Yaprak Dökümün'de de kavusamamıslardı. Ne zaman yüzü gülecek bu cocugun. :çok üzgünüm:

Ilk bölümlerde sesinden bende cok sikayetciydim, ama rol geregi diye düsünüyorum, hırcın, asi bi kızı oynuyor sonucta. Ama dünki mahkeme sahnesinde haykırısı nasıl dokundu öyle, birde üstüne o türkü, hadi bakalım göz pınarlarımız is basında. mafoldumben
Kemal o kızla beraber olmasın ya, cok gıcık bisey, o corap söküklerini dikmeye devam etsin, ayy bide o dezzeeee demesi yokmu :delphin:
Mahkemede Kemali götürdüklerinde nasıl üzüldü, oh olsun sana dedim, senmisin o gözlüklü herife Kemali ispiyonlayan, nereye kactıklarını söyleyen. Simdide böyle cekersin iste. :mymeka:

Yalnız ben Mehmet Aslantug'u ne kadar sevsemde hala benimseyemedim bu rolde onu. Cok sinirli birini oynuyor, dövüyor bagırıyor cagırıyor. Ama banyo yaparkende masum oluyor. :roflol: Allahım o banyo sahnelerini neydi öyle. :roflol:

evet bende o sahnede fena oldum.eşime dedim sesi gıcık mıcık ama iyi oynamış.türküyü zaten çok seviyorum.her zaman dinlerim.bende m.aslantuğun rolunu benimseyemedim.ama alışırım die bekliorum.banyo yaparken çocuk gibiydi :))).gülizarın arkadan tasla su atışı nasıldı ama :)))

evet bende o sahnede fena oldum.eşime dedim sesi gıcık mıcık ama iyi oynamış.türküyü zaten çok seviyorum.her zaman dinlerim.bende m.aslantuğun rolunu benimseyemedim.ama alışırım die bekliorum.banyo yaparken çocuk gibiydi :))).gülizarın arkadan tasla su atışı nasıldı ama :)))

ya ben diziyi dün akşam izledim sadece gülizar nesi oluyor m.aslantuğun:uhm:

hehe :)) gulızar evın hızmetcısı kucuk yastan berı o evde calısıyormus... Muzaffer Bey de bu kız serpilince kösede mösede sıkıstırmaya baslamıs ve en sonunda arada bır görürmüş bu kızı :))))) şimdi de güllüyü kıskanıyor,muzaffer aga onu begenecek bunun pabuç dama atılacak ve güllü çifliğin hanımı olacakkkk

arkadaşlar hanımın çiftliğinin 1990 yılında oynamış olan trt 1 deki 2 bölümünü buldum....
ben ozamanlar 9 yaşındaydım...tabi ozamnlar öğle çok kanal yok...hele bu kadar dizi hiç yok...
öğle merakla izlerdikki...
ama filmin gidişatını biraz unutmuşum...
ama böyle daha iyi oldu...şimdi olaylar nasıl gelişecek bende tam bilemiyorum...

eski bölümlerin linkini vereyim belki sizde bakmak istersiniz....

1. bölüm:
HANIMIN ÇİFTLİĞİ İZLE - haniminciftligiizle.net: HANIMIN ÇİFTLİĞİ TRT 1.BÖLÜM (Eski) |Hanımın Çiftliği 4.Bölüm İzle, Hanımın Çiftliği 5.Bölüm Fragman İzle,Hanımın Çiftliği 4.Bölüm Full İzle

2. bölüm:
HANIMIN ÇİFTLİĞİ İZLE - haniminciftligiizle.net: HANIMIN ÇİFTLİĞİ TRT 1990 2.BÖLÜM |Hanımın Çiftliği 4.Bölüm İzle, Hanımın Çiftliği 5.Bölüm Fragman İzle,Hanımın Çiftliği 4.Bölüm Full İzle

Gülizar Güllü çiftliğe gelince zaloğlunun eşi olcak diye bayağı kıskandı bi de muzafferin eşi olunca düşünemiyorum onu benakannehir

izlediim dizi sayısını abartmak istemediim için seçici davranmaa çalışıyorum,hanımın çiftlii diye görünce pek bi sevindirik oldum,başladım izlemee,ama şu babanın kızı dövme sahnelerine allahım çıldırıyorum,bu hafta sabredemdim,kanal değiştirdim,ne öle yaa,diziden soğudum bea,normal hayatta o kadarcık kız öle dayak yiyip canlı kalmazdı,bu kadarda abartılmaz ki ,
dayak sahnesinde ağlamadım, yanlız kemale çok acıdım ve hak verdim baktı ki sevdiini koruyamıcak ,kız ölecek kendi yüzünden senden vazgeçtim deyip kendinden uzaklaştırdı,
işte orda duygulandım bea:sinifsinif:

hizmetcisi....ama aynı zaman da:jeyyar:

:roflol:

Gülizar Güllü çiftliğe gelince zaloğlunun eşi olcak diye bayağı kıskandı bi de muzafferin eşi olunca düşünemiyorum onu benakannehir

delikafadulden delikafadulden

Mehmet Aslantug, Özgü Namal ve Orhan Kemal'in oglu bugün Seffaf Oda'ya konuk olmuslardı, setten cekim yapmıslardı Muzonun konagının önünde.
Muzo kitaptaki gibi ölecek mi sorusuna belli degil daha dediler. Bakalım kitaba göre mi olacak. vereliniortak

deski versiyonda hizmetçi muzafferin yeğeniyle beraber evleneceğim diye kızı kandırıyor güllüye aşık olunca kıza güllüye takıyor eve getirince güllüyü hizmetçi kız evden ayrılıyordu hatırladığım kadarıyla

dizide iki türkü söyleniyodu birincisi aglama yar digeride neşet ertaşın; şad olup gülmedim eller içinde , tam parçalarını bulmuşlar bence oannesinede sinir oldum berber reşit kızını öldürecek diyo o cemşit hapsemi girecek diye aglıyo

Back
X