Güzel köylünün değişik versiyonu gibi ege dizisiGüzel olursa bakabilirim komedi dizilerini severim.
Yaz sezonunda baslatirlar diye düşünüyorum bakalım tutacak mi.Güzel köylünün değişik versiyonu gibi ege dizisi
Ege dizileri seviliyo sankiYaz sezonunda baslatirlar diye düşünüyorum bakalım tutacak mi.
Baba Ocağı galiba ilk o çekildi diye hatırlıyorum ama devam etmedi sonra.Ege dizileri seviliyo sanki
Ordaki ve güzel köyludeki kadro var fark ettin mi fragranlarda falan baktım daBaba Ocağı galiba ilk o çekildi diye hatırlıyorum ama devam etmedi sonra.
Evet ettim izledim.başrol oyuncusu kızda güzelmiş.Ordaki ve güzel köyludeki kadro var fark ettin mi fragranlarda falan baktım da
Hep aynı konu aslında güzel köylü kızı oluyo şehirli yakışıklı erkek ve sevgilisi yada arkadaşlarıEvet ettim izledim.başrol oyuncusu kızda güzelmiş.
Başlasın bakalım hoşumuza gidecek mi ☺Hep aynı konu aslında güzel köylü kızı oluyo şehirli yakışıklı erkek ve sevgilisi yada arkadaşları
Sevgilisi yada arkadaşları köylü kızını aşağılıyo yakışıklı şehirli savunuyo
Dün oynadı bileYusuf Çim hayranıyım.mutlaka izlerim.
Ay evet,şimdi tekrarı var.haberim olmadıDün oynadı bile
Benim hoşuma gitti dizi.Dün oynadı bile
ilkgün ve ferit aynı evde doğmuş acaba bebeklerimi karıştırdı o nine ferit düzgünün oğlu ilkgün de fikrinin kızı olabilir mi.25 sene önce olan büyük sır nedir? Bilen veya tahmini olanlar varmı?
Evet bende aynısını düsündüm.ilkgün ve ferit aynı evde doğmuş acaba bebeklerimi karıştırdı o nine ferit düzgünün oğlu ilkgün de fikrinin kızı olabilir mi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?