Hanım Hanımcık Muhabbet...

hababe

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2008
34
0
kızlar canım çok sıkılıyor evdeyim çalışmıyorum canı sıkılanlar bana katılabilirler çünkü ne yapmm gerektiğini bilmiyorummmmmmmmmm:KK43::KK43::KK43::KK43:

Son düzenleme:
el işi incik boncuk falan bilmiomusun? kitap okumazmısın? ve neden çalışmadın?

hababe tüm ev hanımları aynı canım sıkıldıkça yaz sana çok arkadas çıkar burdan :KK61:

başlık ilginç olmus :44: başka konulardaki konuşulanlar hanım hanımcık olmuyor mu :KK9:

kızlar slm benimde bi muhabbetim var ama hiç hanım hanımcık değil...... anlatıyımmı :26:

:KK66::KK66:

hanım hanımcık olmazsan buraya gelmezdin anlat bakalım:KK66::KK66:

oofff canım ya 5 gündür çok dertliyim ben eşime çok çektiriyorum 3 yıllık ewliyiz ve 1 yaşında kızım var eşime kavgaları hep ben çıkartıyorum mesela geç kalınca gelme ozaman defol nehalin varsa gör diyorummm..
yada benim istediğim küçücük bişiy olmasın bitti git diyorum boşanalım diyorum....ama o alttan alıp barışıyo bunlar benim sadece dilimde... sonra hemen pişman olup çok iyi davranıyorum ama geçen eşimde patladı....
benim eşim bana sormaadan izin gününü değiştirmiş diye çok kızdım tokat attımmm
oda benim üstüme yürüdü ama bişiy yapmadı... masanın üstünde bıçak vardı üstüne attım o sinirle nbişiy olmadı ama olabilirdi
ben sinirlenince gözüm bişiy görmüyo psikoloğa gidicem
ama içim sızlıyo eşime yaptıklarım içinnn
bu arada o da böyle olunca annesi gili aradı benim annemide babamıda aradı
eşimin babası ve benim babam boşanmamızı istediler...
eşimde boşanmak istedi ama ikna ettim eşimi söz verdim bidaha ne elimi kaldıracapıma nede üstüne herhangi bişy atıcama ...
ve bunları yapmıyorum namaz kılarkende dua ettim tövbe ettimmm ve yapmam inşallah... anladım ççünki..
sonra ben kendi babam ve eşimin babasının hayatımızdan çıkmasını istedim eşimde olmaz dedi...
böyle yaparsan biter dedi...
sonra dediki ayda bi kere gideriz bi kaç saat oturursun kalkarız dediiii zaten iş gereği şehir dışına gidicez dedi senede bir görürsün bunu benim için yapamazmısın dediii... bende kabul ettim şuan iyiyiz ama canım çok sıkkın yaşanılanları unutamıyorum uzun oldu kusura bakma canımm... ve hanım hanımcık olmadı...:KK59:

oofff canım ya 5 gündür çok dertliyim ben eşime çok çektiriyorum 3 yıllık ewliyiz ve 1 yaşında kızım var eşime kavgaları hep ben çıkartıyorum mesela geç kalınca gelme ozaman defol nehalin varsa gör diyorummm..
yada benim istediğim küçücük bişiy olmasın bitti git diyorum boşanalım diyorum....ama o alttan alıp barışıyo bunlar benim sadece dilimde... sonra hemen pişman olup çok iyi davranıyorum ama geçen eşimde patladı....
benim eşim bana sormaadan izin gününü değiştirmiş diye çok kızdım tokat attımmm
oda benim üstüme yürüdü ama bişiy yapmadı... masanın üstünde bıçak vardı üstüne attım o sinirle nbişiy olmadı ama olabilirdi
ben sinirlenince gözüm bişiy görmüyo psikoloğa gidicem
ama içim sızlıyo eşime yaptıklarım içinnn
bu arada o da böyle olunca annesi gili aradı benim annemide babamıda aradı
eşimin babası ve benim babam boşanmamızı istediler...
eşimde boşanmak istedi ama ikna ettim eşimi söz verdim bidaha ne elimi kaldıracapıma nede üstüne herhangi bişy atıcama ...
ve bunları yapmıyorum namaz kılarkende dua ettim tövbe ettimmm ve yapmam inşallah... anladım ççünki..
sonra ben kendi babam ve eşimin babasının hayatımızdan çıkmasını istedim eşimde olmaz dedi...
böyle yaparsan biter dedi...
sonra dediki ayda bi kere gideriz bi kaç saat oturursun kalkarız dediiii zaten iş gereği şehir dışına gidicez dedi senede bir görürsün bunu benim için yapamazmısın dediii... bende kabul ettim şuan iyiyiz ama canım çok sıkkın yaşanılanları unutamıyorum uzun oldu kusura bakma canımm... ve hanım hanımcık olmadı...:KK59:

sorma canım eşime el kaldırmak ve birşeyler fırlatmak dışında benimde problemlerim aynı bizde tam boşanmak üzereydik ben durdurdum benimde 4 yaşında bir kızım var ve psikoloğa gidiyorum çok iyi geliyor tavsiye ederim

sorma canım eşime el kaldırmak ve birşeyler fırlatmak dışında benimde problemlerim aynı bizde tam boşanmak üzereydik ben durdurdum benimde 4 yaşında bir kızım var ve psikoloğa gidiyorum çok iyi geliyor tavsiye ederim

inşallah canım bana da iyi gelir bu kadar şiddete eğilimli olmam benim suçum değil ama kendimi düzeltmem lazım eşim çok iyi bi insan onu kaybetmek istemiyorum benim için her şeyi yapıyo .... kendi üzülür ama beni üzmezzzz... bende onun bu iyiliğini kullanıyorum heralde ....
öyle kızımın yanında bağırmamm ama geçen bu olylar olduğunda kızm vardı ben bağırınca bıçak atınca üstüne felan nasıl yaptım şaşırıyoprum hala oda bunu oyun sandı gülemkten yerlere yatıyodu... canım benim aslında kızıma ve eşime çok düşkünümmm sinirlenmesem eşimin çayını bile karıştırıp veririm eline evimin işi her şey yolunda ama ayda bi kez bu oluyo çok dua ediyorum ıslah olmak için ama olmuyo ikl bir yıl da daha kötüydüm düzeldim yine düşün bu düzelmiş halim...

selam kızlar bayanlar hanım hanımcık sohbet etmek isteyen yokmu varsa buyrun gelin ben burada sizleri bekliyorum oradamısınızzzzzzzzzzzzzzzzz:KK64::KK70::KK34:

nazzz eşinle aran nasıl

X