Saç Rengi ve Saç Boyama hanifenin saçları?

Kumralın üzerine sarı balyaj atılmış kuaföre bu resmi gösterirsen bu rengi saçına yapabilirler.

bu ton hanifenin gerçek saç rengi değil bence. kendi saç rengi olsa bile ben hangi renk olduğunu soruyorum. benim saçım koyu kestane ve daha önce hiç boyamadım onun üstüne yaptıracağım.

bu ton hanifenin gerçek saç rengi değil bence. kendi saç rengi olsa bile ben hangi renk olduğunu soruyorum. benim saçım koyu kestane ve daha önce hiç boyamadım onun üstüne yaptıracağım.

Zaten kuaföre yaptıracaksan bu rengin hangi renk olduğunu daha iyi bilirler ama üst kısmı küllü kumral alt kısmına ise sarı balyajlar atmışlar

bence göze güzel gözükmesinin bir sebebi de kızın saç yapısı.saçların böyle uzun ve gürse daha ii sonuç alırsın bence

Canım bugün koleston tanıtımında haftanın birinci olarak; saçının üst kısmını koleston 6.0 ve 7.0 karışımı olduğunu, uclarında da yanlış duymadıysam röfle olduğunu söyledi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…