Hani tek başlık açılmalıydı!

Benden bahsediyorsunuz sanırım..
Ben de gördüm ki konusu olanlar, tek ürün için ayrı konular açıyorlar..

Ürünlerimi kategorilere ayırıp o şekilde toparladım ve yeni ürün eklediğimde o kategoriden devam edeceğim..Ana konumu kapattırdım dolayısıyla..

Tabi bunu yöneticilerden izin alarak yaptım..Kendi kafama göre değil..

Saygılar..

izin aldınız peki o zaman munenin isteğiydi lütfen tek başlık bayanlar diye bir konusu vardı.Yani en azından bu kadar çok başlık olmasın diye ricasını hatırlıyorum sizde tüm ürünlerinizi bir başlıkta satıyorken dağıtmışsınız neyse hayırlı satışlar..

Ana konu kapandı..Sanıyorum mune açıklamasını yapar

Teşekkür ederim..

Ana konu kapandı..Sanıyorum mune açıklamasını yapar

Teşekkür ederim..

Kesinlikle bende katılıyorum
Ki zaten tek başlık açmaları gerekir, uyulmazsa sonradan açılan başlıkları kapatır ilk açtığı başlığa yönlendiririz üyeyi.
İmza mune http://www.kadinlarkulubu.com/bit-pazari/664244-konu-acilmasi-hakkinda.html
Bakın siz farklı zamanlarda farklı ürünler için başlık açmamışsınız böyle olsa evet bu kadar çok başlık olabilir bende katılırım ama siz hiç olmaması gereken şekilde toplu satışı pek çok başlığa dağıtarak diğer satış yapan arkadaşların konularını geriletmişsiniz.Ama bunu izin alarak yaptığınızı söylüyorsunuz bende size hayırlı satışlar diliyorum.İyi akşamlar...

Son düzenleme:
tek başlık derken bir başlıkla bütün ürünlerin satışı mı yoksa bazılarının yaptığı gibi her ürün için ayrı konu mu açalım bende anlamadım...kimi çoooook ürün sergilerken kimi de tek tek açıyor.hangisi doğru bilemedim .beende uzun aradan sonra unuttuğum için sordum .

Görüyorum ki sayfada tek pazar kurulmuş

Haklısınız, bu bölüme kuralların olduğu bir topik hazırlayayım, sabit hale getirelim ve o kurallara uymayan konuları kapatalım.
Medcezir'e sattıklarım çok karışık oldu dediği için açtığı konunun kapatılması şartıyla izin vermiştim ama bu kadar çok konu açılacağını bilmiyordum.

Bölümün düzenli ve ikinci el ürünlerini satanların haksızlığa uğramaması için kurallar topiği yaparsak sorun yaşanmaz sanırım.

Arkadaşım ben başlık geriletmek gibi bir amaç gütmedim..Zibilyon tane ürün ekledim, çok karışık oldu ve kategorilere ayırdım..Kategoriler altında da bir ton ürün var, tek ya da 2 tane değil..

4 konu için izin almıştım, 6 konu oldu, 2 konu kapatılabilir ya da birleştirilebilir..

Olay bundan ibaret..

Sana da iyi akşamlar.

Bu topiği açıp haklı serzenişini saygıyla karşılarım Arjinjewel'in.

Fakat şu an kategorilere ayrılarak açılan konuları fırsat bilip açtığı birçok topiği güncelleyen bir üyenin, güncellerken yazdıklarını da görmezden gelemem, bir sürü konu açmış ve hatta burda açtığı bir topiği başka bir bölümde de açıp satış yapmaya çalışan biri tüm konularını güncelleyerek diğer satış yapan üyeleri mağdur edemez.

Evet kimden bahsettiğinizi anladım zaten şu anda gerekeni yapmışsınız.Tekrar yazayım benim medcezire karşı bir tavrım değildi bu geçmişte bu konu açma tartışılırken bende tesadüfen yazılanları okudum ve anımsadım hepsi bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…