- 28 Şubat 2015
- 258
- 376
-
- Konu Sahibi ElmaTarcin
Konuyu bilmiyorum ama bir kac bir sey soylemek istiyorum.Türkiye gündemi ve siyaset meydanı içerisindeki açılan başlıklarda yapılan tartışmalarda tamamen taraflı davranılıyor. Editörleriniz de bu taraflara açıktan dahil oluyorlar.
Bugün çok rahatsız edici bir olay yaşadım forumunuzda. Uzun uzun anlatmayacağım. Ama karşı taraflara kesinlikle saygı yok.
Kendi kendilerine başkalarının siyasi görüşleri dini inançları vicdanlarıyla dalga geçerken iyi, birisi gelip de hanımlar ne yapıyorsunuz burada biraz saygı diyince hemen hooop saldırılar kavgalar aşağılamalar.
Forumdur bunlar olur elbet ama editörlere burada çok büyük sorumluluk düşüyor. Taraf tutup alevlendirmek yerine, daha yapıcı olmaları gerekiyor.
Bencede onlarda tipki uyeler gibi fikir beyan edip kendi dogrusuna gore yorumluyorlarTürkiye gündemi ve siyaset meydanı içerisindeki açılan başlıklarda yapılan tartışmalarda tamamen taraflı davranılıyor. Editörleriniz de bu taraflara açıktan dahil oluyorlar.
Bugün çok rahatsız edici bir olay yaşadım forumunuzda. Uzun uzun anlatmayacağım. Ama karşı taraflara kesinlikle saygı yok.
Kendi kendilerine başkalarının siyasi görüşleri dini inançları vicdanlarıyla dalga geçerken iyi, birisi gelip de hanımlar ne yapıyorsunuz burada biraz saygı diyince hemen hooop saldırılar kavgalar aşağılamalar.
Forumdur bunlar olur elbet ama editörlere burada çok büyük sorumluluk düşüyor. Taraf tutup alevlendirmek yerine, daha yapıcı olmaları gerekiyor.
Hassaslığınız için teşekkür ederim.
Konuyu bilmiyorum ama bir kac bir sey soylemek istiyorum.
Bizim sizlerden bir farkımız yok :)
Bir editorun veya bir uyenin mesajinda polemik olusturacak en ufak mesaja dahi rastladiginiz da lutfen kibleyin..
Bizlerde sizler gibi kural disi bir eylem de bulundugumuz da yonetim bize de gerekli cezayi veriyor. Veya uyarilar yapiliyor..
Taraftan kastınız destekledigi dusunce ise bunu diledigince dile getirebilir :)
Karsilikli saygi icinde olursak aslinda bu gibi tartismalarda azalir.. belki de yok olur..
Yani bu benim dusuncem.
Son bir kac gundur o bolumde fazlasiyla bir gerilim mevcut..
Ha şu konuda size katilmadan edemeyecegim..
Yapici olmaliyiz evet ama bizler yani sadece editorler yapici olacaksa bu sefer de karşı taraf bu yapiciligi yikmak adina hareketler de bulunacaksa ? Al iste yine kargasa, tartisma, polemik..
Rahatsiz oldugunuz mesajlari lutfen kibleyiniz :) iyi forumlar dilerim :)
favori editörüm benimbirde nevoşş o kadar tatlı ki :)
editörlerimiz sevimli coğunlukla zaten kötü biri yok tabi ılımlılık açısından değerlendirdimValla belki tanimadigin bir cok editoe abla var :) sohbet edince daha iyi tanidikca daha cok seviyor insan hepsi birbirinden seker vallahi :)
Nevos candir can..
Ilk selam verdigim kisi ya daha ne olsungidip geliyordum banlaniyordum banim aciliyordu veya istegim uzerine gidiyordum geliyordum hep onu buluyordum
editörlerimiz sevimli coğunlukla zaten kötü biri yok tabi ılımlılık açısından değerlendirdim
Aman yanlış anlaşılmasın kimseye kötü demedik :)
Ben sizi anladım ama malum konu bi taraflara çekilebilir.
Aynen canim :) eeee moda demisken hazir misin yarismayaeditörlerimiz sevimli coğunlukla zaten kötü biri yok tabi ılımlılık açısından değerlendirdim
yok ya pek bitkinim marga kaldıramıyorum biyerlerimi ramazan rehavetiAynen canim :) eeee moda demisken hazir misin yarismayakonudan konuya atlayan editorum ben dimi norvesimm