Hemen duzeltiyorum munemmm evet gezen 1
Bende öyle biliyordum, bir ara yeğenim gitmeyi planlıyordu oradan az buçuk aklımda kalmıştı ama açıp bakmaya üşenmiştim, bilgi için teşekkür ederiz kavun kokusuAkit haberi zaten ciddiye alınmaz ama sırf yalanları tekrar belli olsun diye giriş yaptım;
Linke tıklayıp okuyunca başarılı öğrencilerin ücretsiz eğitim aldığı, çocuğum ya da ben öyle istiyorum diye gidenlerin ücret ödediği görülüyor.
http://www.mujdatgezensanatmerkezi.com.tr/3-hakkimizda.html
Diyorlar ki yani, yetenek sınavını geçersen ücretsiz okursun. Bu anlamda ücretsiz kurs veren tek kurumdur. Hey yarabbim.
Rica ederim, heerrr zamanBende öyle biliyordum, bir ara yeğenim gitmeyi planlıyordu oradan az buçuk aklımda kalmıştı ama açıp bakmaya üşenmiştim, bilgi için teşekkür ederiz kavun kokusu
Hee orasini ben bilemem ama isin icinde usulsuz biseyler var ve sen basliga mi takildin guzel kokulumBaşlıkla haberin ne ilgisi var?
Ben zaten öyle bir olay yok demiyorum, başlıktaki "hani parasız eğitiyordu" iftirasını çürütüyorum.
Ücretsiz eğitim almaya hak kazanmamış bu çocuk, parası ile kayıt olmuş ve ortada senet muhabbeti var; başlık ile haberin ilgisi yok. Daha tane tane nasıl anlatayım acaba?
B.k at izi kalsın resmen.
Bebegim adam kendi kendini hedey gosteriyor prim yaptiriyorHedef gösterin gösterinde insanlar birbirlerini hiç yoktan boğazlasınlar
adalet çakallara emanet sedat Peker sağ olsun:/
Bak güzelim haberi alıntıladığın gazete define birini koyuyor akabinde o kişi yada olay birileri tarafından işleniyor sayısız böyle haberi vardır bu gazeteninBebegim adam kendi kendini hedey gosteriyor prim yaptiriyor
Hani parasızdı dendiğinde direkt Müjdat Gezen'i bağlar, o suçlanır; sonuçta orası onun.Hee orasini ben bilemem ama isin icinde usulsuz biseyler var ve sen basliga mi takildin guzel kokulum
Farkli anliyoruzHani parasızdı dendiğinde direkt Müjdat Gezen'i bağlar, o suçlanır; sonuçta orası onun.
Senet alamama-vermeme durumu olduğu zamansa muhasebeyi ya da senet türündeki maddi konulardaki çalışanı bağlar.
Başlıkta böyle olduğunda, Gezen yalancı, vergi kaçıran durumuna düşer.
Hakikaten anlamıyor musunuz? Anlamıyor ayağına mı yatıyorsunuz?
Yok niye tartisalim goruslerimiz farkli ortayi bulamayiz zaten yollar ayri kalpler bir hepimiz insanizBak güzelim haberi alıntıladığın gazete define birini koyuyor akabinde o kişi yada olay birileri tarafından işleniyor sayısız böyle haberi vardır bu gazetenin
Ve çok çirkin bir uslupla aynı ideolojiye sahip olabilirsiniz ama bu kadar amiyane olduğunuzu düşünmüyorum onun için sizinle tartışmaya gerek yok
Canin sagolsunFarkı anladığınızı hiiiiç sanmıyorum. "haczettirdi" kelimesinden bile belli.
Olayın detaylarını bilmeden yorum yapmak doğru değil,senet nasıl düzenlenmiş önemli. Etik olmasa da ödemiş olduğunuzu düşündüğünüz seneti geri alıp iptal etmezseniz tekrar ödemek zorunda kalabilirsiniz, makbuzun yeterli olmadığı durumlar olabiliyor. En azından ortada bir suç olmadığını ama en iyi ihtimalle hata yapılmış olduğunu söyleyebilirim.Farkli anliyoruzsanirim
Yani ortada odenmis bir seneti tekrardan icraya goturmek suc degil mi baslik mi yani konu
Eeeee kelin kore lafi var hesabi gazeteyle ilgilenen arkadaslar haberin icerigine yorumdan kaciniyor neyse gezenle ugrasmaya devammmOlayın detaylarını bilmeden yorum yapmak doğru değil,senet nasıl düzenlenmiş önemli. Etik olmasa da ödemiş olduğunuzu düşündüğünüz seneti geri alıp iptal etmezseniz tekrar ödemek zorunda kalabilirsiniz, makbuzun yeterli olmadığı durumlar olabiliyor. En azından ortada bir suç olmadığını ama en iyi ihtimalle hata yapılmış olduğunu söyleyebilirim.
Yapılan haberse bir konu en güzel biçimde nasıl çarpıtılırın haberi olmuş resmen. Habercilik anlayışı bu mu olmasa keşke.
Haberin içeriğine yorum yapmaktan kaçınmak için bir nedenim yok ki. Olayın içini bilmeden yorumlamak istemedim bu yüzden de ihtimalleri söyledim. Gezeni ya da ekibini bizzat tanımıyorum sonuçta, ne yaparlar ne yapmazlar bilemem.Eeeee kelin kore lafi var hesabi gazeteyle ilgilenen arkadaslar haberin icerigine yorumdan kaciniyor neyse gezenle ugrasmaya devammm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?