• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hani parasız eğitiyordu! Parasını ödeyen öğrenciyi haczettirdi

11 Mart 2013
9.616
13.005
498
Müjdat Gezen Sanat Merkezi hakkında "Burası dünyanın ilk ve tek parasız özel okulu" diyen Müjdat Gezen geçtiğimiz yıllarda parasını ödeyen öğrencinin senetlerini geri vermeyip, haciz işlemleri başlatmıştı. Yeni Akit Gazetesi'nin yoğun uğraşları sonucunda da Müjdat Gezen geri adım atmak zorunda kalmıştı.
21 Şubat 2017 Salı 12:12
Müjdat Gezen'in gerçek yüzünü ortaya koyan haber bu şekilde oluşmuştu:

Akit’in yaptığı haberler ve Müjdat Gezen’in sahibi olduğu kültür merkezi tarafından mağdur edilen Ercan Gönültaş’ın çabaları sonucunda Gezen, geri adım atmak zorunda kaldı. Oğlunu tiyatro eğitimi alması için Müjdat Gezen Kültür ve Sanat Merkezi’ne kaydettiren Ercan Gönültaş, borçlarını ödemesine rağmen; senetlerini alamamış ve Müjdat Gezen Kültür Merkezi tarafından bedelsiz senetler üzerinden icraya verilmişti. Bu mağduriyet üzerine Gezen’e karşı hukuksal bir mücadele veren Gönültaş davayı kazandı. Akit’in daha önce yazdığı haberlerle gündeme getirdiği Ercan Gönültaş’ın mücadelesi karşısında geri adım atan Müjdat Gezen, icradan vazgeçti ve ödemesi yapılmış olan senetleri Gönültaş’a teslim etmek zorunda kaldı.

PARAYI MÜJDAT GEZEN’İN ELEMANI ALMIŞ

İstanbul 9. İcra Hukuk Mahkemesi verdiği kararda, konunun bilirkişi tarafından incelendiğini ve alacak iddiasında bulunan Halit Müjdat Gözen’in (asıl soyadı Gezen değil, Gözen) avukatı aracılığıyla mahkemeye yaptığı başvuruda senetlerin asıl bedellerinin müvekkilinin elemanı tarafından tahsil edildiği yönündeki itirafına dikkat çekti.

NE OLMUŞTU?

Ercan Gönültaş, 12 yaşındaki oğlunu tiyatro eğitimi alması için sol görüşlü oyuncuların önemli isimlerinden Halit Müjdat Gözen (Gezen), sahibi olduğu Müjdat Gezen Sanat Merkezi’ne kaydettirmişti. Kayıt sırasında 760 TL’lik bir borç senedi imzalayan Gönültaş, bu tutarın önce 260 TL’sini, sonra ise kalan kısmı olan 500 TL’yi ödemişti. Ödediği 500 TL karşısında makbuz alan Gönültaş, sanat merkezi yetkililerinden borç senedini geri istemesine rağmen alamamıştı. Ercan Gönültaş karşılığını ödediği halde kendisine geri verilmeyen senet yüzünden, Müjdat Gezen Sanat Merkezi’nin haksız yere gönderdiği ödeme emri ile, haciz tehdidi altında kalmıştı. Faiziyle birlikte 1.200 liralık bir takiple şok olan Ercan Gönültaş, bedelsiz senedi icraya koyan Müjdat Gezen Sanat Merkezi’nin sahibi Halit Müjdat Gözen’den şikâyetçi olarak mahkemeye başvurmuştu.
Gazetemiz, 5 Mayıs 2012 tarihli nüshasında Ercan Gönültaş’ın hukuk mücadelesini böyle duyurmuştu.

http://m.yeniakit.com.tr/haber/hani...odeyen-ogrenciyi-bile-haczettirdi-281930.html

Son düzenleme:
Akit haberi zaten ciddiye alınmaz ama sırf yalanları tekrar belli olsun diye giriş yaptım;
Linke tıklayıp okuyunca başarılı öğrencilerin ücretsiz eğitim aldığı, çocuğum ya da ben öyle istiyorum diye gidenlerin ücret ödediği görülüyor.
http://www.mujdatgezensanatmerkezi.com.tr/3-hakkimizda.html

Diyorlar ki yani, yetenek sınavını geçersen ücretsiz okursun. Bu anlamda ücretsiz kurs veren tek kurumdur. Hey yarabbim.

Akit haberi zaten ciddiye alınmaz ama sırf yalanları tekrar belli olsun diye giriş yaptım;
Linke tıklayıp okuyunca başarılı öğrencilerin ücretsiz eğitim aldığı, çocuğum ya da ben öyle istiyorum diye gidenlerin ücret ödediği görülüyor.
http://www.mujdatgezensanatmerkezi.com.tr/3-hakkimizda.html

Diyorlar ki yani, yetenek sınavını geçersen ücretsiz okursun. Bu anlamda ücretsiz kurs veren tek kurumdur. Hey yarabbim.
Bende öyle biliyordum, bir ara yeğenim gitmeyi planlıyordu oradan az buçuk aklımda kalmıştı ama açıp bakmaya üşenmiştim, bilgi için teşekkür ederiz kavun kokusuHoppa

Bahsedilen burs degil sanirimNE OLMUŞTU?

Ercan Gönültaş, 12 yaşındaki oğlunu tiyatro eğitimi alması için sol görüşlü oyuncuların önemli isimlerinden Halit Müjdat Gözen (Gezen), sahibi olduğu Müjdat Gezen Sanat Merkezi’ne kaydettirmişti. Kayıt sırasında 760 TL’lik bir borç senedi imzalayan Gönültaş, bu tutarın önce 260 TL’sini, sonra ise kalan kısmı olan 500 TL’yi ödemişti. Ödediği 500 TL karşısında makbuz alan Gönültaş, sanat merkezi yetkililerinden borç senedini geri istemesine rağmen alamamıştı. Ercan Gönültaş karşılığını ödediği halde kendisine geri verilmeyen senet yüzünden, Müjdat Gezen Sanat Merkezi’nin haksız yere gönderdiği ödeme emri ile, haciz tehdidi altında kalmıştı. Faiziyle birlikte 1.200 liralık bir takiple şok olan Ercan Gönültaş, bedelsiz senedi icraya koyan Müjdat Gezen Sanat Merkezi’nin sahibi Halit Müjdat Gözen’den şikâyetçi olarak mahkemeye başvurmuştu.
Gazetemiz, 5 Mayıs 2012 tarihli nüshasında Ercan Gönültaş’ın hukuk mücadelesini böyle duyurmuştu.

Başlıkla haberin ne ilgisi var?
Ben zaten öyle bir olay yok demiyorum, başlıktaki "hani parasız eğitiyordu" iftirasını çürütüyorum.

Ücretsiz eğitim almaya hak kazanmamış bu çocuk, parası ile kayıt olmuş ve ortada senet muhabbeti var; başlık ile haberin ilgisi yok. Daha tane tane nasıl anlatayım acaba?

B.k at izi kalsın resmen.

Hedef gösterin gösterinde insanlar birbirlerini hiç yoktan boğazlasınlar
adalet çakallara emanet sedat Peker sağ olsun:/

Son düzenleme:
Başlıkla haberin ne ilgisi var?
Ben zaten öyle bir olay yok demiyorum, başlıktaki "hani parasız eğitiyordu" iftirasını çürütüyorum.

Ücretsiz eğitim almaya hak kazanmamış bu çocuk, parası ile kayıt olmuş ve ortada senet muhabbeti var; başlık ile haberin ilgisi yok. Daha tane tane nasıl anlatayım acaba?

B.k at izi kalsın resmen.
Hee orasini ben bilemem ama isin icinde usulsuz biseyler var ve sen basliga mi takildin guzel kokulum

Bebegim adam kendi kendini hedey gosteriyor prim yaptiriyor
Bak güzelim haberi alıntıladığın gazete define birini koyuyor akabinde o kişi yada olay birileri tarafından işleniyor sayısız böyle haberi vardır bu gazetenin
Ve çok çirkin bir uslupla aynı ideolojiye sahip olabilirsiniz ama bu kadar amiyane olduğunuzu düşünmüyorum onun için sizinle tartışmaya gerek yok

Hee orasini ben bilemem ama isin icinde usulsuz biseyler var ve sen basliga mi takildin guzel kokulum
Hani parasızdı dendiğinde direkt Müjdat Gezen'i bağlar, o suçlanır; sonuçta orası onun.
Senet alamama-vermeme durumu olduğu zamansa muhasebeyi ya da senet türündeki maddi konulardaki çalışanı bağlar.

Başlıkta böyle olduğunda, Gezen yalancı, vergi kaçıran durumuna düşer.

Hakikaten anlamıyor musunuz? Anlamıyor ayağına mı yatıyorsunuz?

Hani parasızdı dendiğinde direkt Müjdat Gezen'i bağlar, o suçlanır; sonuçta orası onun.
Senet alamama-vermeme durumu olduğu zamansa muhasebeyi ya da senet türündeki maddi konulardaki çalışanı bağlar.

Başlıkta böyle olduğunda, Gezen yalancı, vergi kaçıran durumuna düşer.

Hakikaten anlamıyor musunuz? Anlamıyor ayağına mı yatıyorsunuz?
Farkli anliyoruz:işsiz:sanirim
Yani ortada odenmis bir seneti tekrardan icraya goturmek suc degil mi baslik mi yani konu
Bak güzelim haberi alıntıladığın gazete define birini koyuyor akabinde o kişi yada olay birileri tarafından işleniyor sayısız böyle haberi vardır bu gazetenin
Ve çok çirkin bir uslupla aynı ideolojiye sahip olabilirsiniz ama bu kadar amiyane olduğunuzu düşünmüyorum onun için sizinle tartışmaya gerek yok
Yok niye tartisalim goruslerimiz farkli ortayi bulamayiz zaten yollar ayri kalpler bir hepimiz insaniz:KK200:

Vefat ettiginde cok iyi sarhos tiplemesi yapan tiyatrocu Levent Kirca'ya sirf solcu oldugu icin "unlu alkolik levent kirca oldu" diye baslik atan iftiraci gazetenin haberi degil mi bu? Seviyesiz, oluye bile saygisi olmayan edepsiz gazetelerin yalan haberlerine prim vermeyin. Din kisvesi altinda edepsizlik abidesi bir gazete..

Farkli anliyoruz:işsiz:sanirim
Yani ortada odenmis bir seneti tekrardan icraya goturmek suc degil mi baslik mi yani konu
Olayın detaylarını bilmeden yorum yapmak doğru değil,senet nasıl düzenlenmiş önemli. Etik olmasa da ödemiş olduğunuzu düşündüğünüz seneti geri alıp iptal etmezseniz tekrar ödemek zorunda kalabilirsiniz, makbuzun yeterli olmadığı durumlar olabiliyor. En azından ortada bir suç olmadığını ama en iyi ihtimalle hata yapılmış olduğunu söyleyebilirim.

Yapılan haberse bir konu en güzel biçimde nasıl çarpıtılırın haberi olmuş resmen. Habercilik anlayışı bu mu olmasa keşke.

Olayın detaylarını bilmeden yorum yapmak doğru değil,senet nasıl düzenlenmiş önemli. Etik olmasa da ödemiş olduğunuzu düşündüğünüz seneti geri alıp iptal etmezseniz tekrar ödemek zorunda kalabilirsiniz, makbuzun yeterli olmadığı durumlar olabiliyor. En azından ortada bir suç olmadığını ama en iyi ihtimalle hata yapılmış olduğunu söyleyebilirim.

Yapılan haberse bir konu en güzel biçimde nasıl çarpıtılırın haberi olmuş resmen. Habercilik anlayışı bu mu olmasa keşke.
Eeeee kelin kore lafi var hesabi gazeteyle ilgilenen arkadaslar haberin icerigine yorumdan kaciniyor neyse gezenle ugrasmaya devammm:KK53:

Eeeee kelin kore lafi var hesabi gazeteyle ilgilenen arkadaslar haberin icerigine yorumdan kaciniyor neyse gezenle ugrasmaya devammm:KK53:
Haberin içeriğine yorum yapmaktan kaçınmak için bir nedenim yok ki. Olayın içini bilmeden yorumlamak istemedim bu yüzden de ihtimalleri söyledim. Gezeni ya da ekibini bizzat tanımıyorum sonuçta, ne yaparlar ne yapmazlar bilemem.

Haberin kendisi ise açıkça bağırıyor ben sorunluyum diye. Söylemeyelim mi?

Back