Anket Hangisinin daha kutsal olduğuna inanırsınız ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Hangisinin ???

• Ankete Katılan
    256
aşk ve annelik arasında kaldım ama bu zamanda aşkın kutsallığı da kalmadı ki

Annelik 191
Babalık 1
Aşk 11
diger........ 8

ask 11 babalik 1
bencede ask bile daha kutsal babaliktan

tabiki annelik:CüvCüv:

Annelik, babalık kutsaldır kutsal olmasına da... Aşk bence bir yönden bu tabire daha uygun. Şöyle ki; iki insan arasında AŞK doğmadan önce o iki insan sadece iki yabancıdır, iki ayrı beden, iki ayrı ruh, yoldan geçen birbirinden habersiz iki kişi... Ama AŞK geldi mi o iki insan birbirleri için yeryüzündeki en eşsiz, en sevilesi, uğruna can feda edilesi, herşeyden vazgeçilesi insanlar olurlar. İki yabancının ortada bi neden yokkan birbiri için bu kadar samimi duygular geliştirip sürdürmesi, yalnızca AŞKLA mümkündür. Annelik veya babalıkta bu duygular yemek içmek kadar doğaldır, olmaması durumunda ortada bir anormallik vardır. Oysa iki yabancının birbirini zerre kadar umursamaması da normaldir, yani AŞK gelir ve iki yabancıyı bir bütüne dönüştürür. İnanılmazdır, devrimseldir, muhteşemdir, kutsaldır.

hayvan sevgisi...

Evet ben de hayvan sevgisinin de ziyadesiyle kutsal olduğunu düşünüyorum. Çocuk gibi, ama çocuklardan bile masum, derdini anlatamadıkları için onlardan bile daha savunmasızlar.. Size benzemeyen, sizin gibi düşünüp sizin gibi yaşamayan, biyolojik olarak sizin bir parçanız olmayan ama bir bakışıyla, yanınıza sokuluşuyla, o ağzı var dili yok halleriyle, olanca muhtaçlıklarıyla, yumuş yumoş tüyleriyle sizi kendilerine bağlar hayvanlar ve karşılıksız, katışıksız bir sevgi doğar.

Back