Hangisini tercih edeyim? Hobi sanat

Bence tezhip...

Hemen takip edeyim

evet doğru geldi işlerine bayıldım çok güzeller
Etamin ve punc yapmak istediğim şeyler. İlk fırsatta deneyeceğim
Bunlar da benim hobi bulma deneyimlerim Benimki sadece merak, kişisel sayfamda görsel amaçlı paylaşıyorum. Boleyn Kizi sizi de etiketledim, bir uzmandan görüş almak için

Çok güzell. Ama kanaviçe icin kasnak arkasına tela kullanmanızı ve panolarda kullanacak olduğunuz kumaşın deliksiz olması islemenin duruşunu çok çok güzelleştirir.

Ellerinize sağlık

Konu sahibi, el beceriniz ve teknik bilginiz var. Bence günlük kullanıma uygun şeylerin üzerine nakışlar yapabilirsiniz. Mesela geçen bir sayfa gördüm kitap kılıfı yapmış. Ben kendi iğne ipliğimi koymak için çanta aldım. Kadın kendi bezden yapıyor, süslü bir şey. Yine başka bir arkadaş paylaşmış geçen defter satıyor ama dışı kumaş kaplı. Görselliğe genel olarak çok değer verdiğimiz için para da harcıyoruz.

Bir de anne-bebek ürünlerine yönelebilirsiniz. Fotoğraf için süslü tulumlar yapıyorlar sırtı nakış işli filan. Bunlardan bir fikir edinip, kendinize ait bir tasarım yapabilirsiniz.

Çok güzell. Ama kanaviçe icin kasnak arkasına tela kullanmanızı ve panolarda kullanacak olduğunuz kumaşın deliksiz olması islemenin duruşunu çok çok güzelleştirir.

Ellerinize sağlık
Teşekkür ederim bilgiler için, dikkat edeceğim bir sonraki işlerimde, bu öğrenme işiydi(elime ilk defa iğne almıştım ki evde iğne iplik de yoktu )

Kurdele nakışı nerden öğrenebilirim. Çok güzel bir iş.
Kurdele nakışı İstanbul'daysaniz ismekten,Ankara'da belmek kurslarından ve halk eğitim merkezlerinden öğrenebilirsiniz.internettende araştırıp öğrenebilirsiniz ama birebir canlı dersler daha güzel olur.en azından öğretmeniniz size hangi malzemeleri alacağınızı ve nereden temin edeceğinizi ve deseninizi belirler.

Örgünüz çok güzel ama bir tık küçük tığ kullanırsanız daha iyi olur. Delikli görüntü olmaz
Ellerinize sağlık
Teşekkür ederim. Aslında bulabildiğim tığ ile (işte hangi iple bebek örülür, bu ipe hangi tığ kullanılır diye tuhafiyedeki adamın sözünü dinledim) yapmıştım, ama sanki daha ince olsaydı diye de düşünmedim değil. Bazı yerleri yaparken kalın geldi. Ama aklımda birkaç boy daha tığ almam gerek.

Yonlendirmeniz için çok teşekkür ederim çok güzel fikirler bunlar.

Bu konuda yardımcı olabilirim size

Hangi şehirde siniz benimde küçük bir atölye açma hayalim var ama ne üzerine açacağım ona karar veremedim hayalimde bile :))

Çok teşekkür ederim bunu gerçekten düşüneceğim..gerçekten bebek kıyafetleri üzerine çalışmalar çok güzel olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…