- 31 Ocak 2016
- 5.413
- 21.773
- 348
Ozelden mesaj atiyorum sana ayrintili anlatirim:)Yaa, ay o zaman ona yönelsin. Eğitimi epey tuzlu diyordu, kuzenin de mi sertifika almıştı? Yurtiçinde mi çalışıyor kuzenin bir de? Allahım ne çok soru sordum, özür dilerim. :)
Vallahi hiç bir fikrim yok. Ama siz hep mutlu olun..
al benden de o kadar
ben de kaynak ne bilmiyorum ama oy hakkimi ondan yana kullaniyorum
ne demek baby insallah hayirlisi olurNe tatlısınız, çok teşekkür ederim. Darısı size olsun. :)
Hahaha çok teşekkür ederim, bilmediğiniz halde gelip parmaklarınızı yordunuz benim için sağolun. :)
Of öyle oluyor işte evet MBA i ben bile düşündüm bir ara.Yüksek lisans düşünüyor onda, kaynak mühendisliği için sanırım ODTÜ veriyormuş eğitim biraz tuzluymuş ücreti ama staj yaptığı yerdeki üstleri onu önermiş. Başka bir grup da otomotivden yüksek yap Bursa'daki fabrikalarda çalışabilirsin demiş. MBA bile düşünüyor ama epey kararsız kaldı, kafasını karıştırmışlar.
Kaynak mühendisliği diyorum
ne demek baby insallah hayirlisi olur
bu arada benim kuzen itu makina muh mezunu ve otomotivde calisiyor istersen yarin ona sorabilirim , benden cok daha mantikli bir cevap verip yol gosterecektir , bide sureklu yurtdisinda , iyi bir firmada
Of öyle oluyor işte evet MBA i ben bile düşündüm bir ara.4 farklı üniversiteden kimliğim var sonuç olarak. İşe başlayıp tecrübe kazandıktan sonra şekilleniyor bazı şeyler. Çalışıyor mu şu an?
ne zahmeti , bahaneyle sesini duymus olurum aylardir gorusmuyodukBen de otomotive yönel diyordum bak bilen hanımlar hemen kaynak diyor. İyi ki mühendis olmamışım aç kalırmışım kesin
Çok sevinirim biliyor musunuz, zahmet olmazsa tabi size.
ne zahmeti , bahaneyle sesini duymus olurum aylardir gorusmuyoduk
yatin sorar yazarim sana
Mühendis eşi olunca ister istemez hakim oluyorsun :)Ben de otomotive yönel diyordum bak bilen hanımlar hemen kaynak diyor. İyi ki mühendis olmamışım aç kalırmışım kesin
Çok sevinirim biliyor musunuz, zahmet olmazsa tabi size.
Mühendis eşi olunca ister istemez hakim oluyorsun :)
açık yazayım bu ülkede üretilecek arabanın montajdan öteye geçmeyeceğinden emin olduğum için kaynak diyorum.. hadi inşallah hakkında en iyisi olur :)
Otomotiv sektörü diyorum, yurt dışı iş imkanıda olur hem.
Yüksek lisans yapmış olmak her zaman o alanda kapıları açmıyor maalesef. Kaynak eğitiminde sertifika veriyorlar bildiğim kadarıyla, sertifikası olmayan yapamıyor galiba. Ama yüksek lisans öyle değil ki, sen bu konuda yüksek yapmışsın seni burda çalıştıralım demiyorlar. Adam sana mecbur değil yani. Eğitim de pahalıydı baya en son, kendi karşılayacak giderse değil mi?Yok canım, okulu uzattı ama bu sene bir aksilik olmazsa mezun oluyor. Staj yaptığı firma mezun olunca orada işe başlayabileceğini söyledi, kaynak mühendisliğini öneren de aynı firma ama belli de olmaz tabi o gün öyle derler mezun olup kapılarını çalınca cayabilirler.
Yüksek lisans yapmış olmak her zaman o alanda kapıları açmıyor maalesef. Kaynak eğitiminde sertifika veriyorlar bildiğim kadarıyla, sertifikası olmayan yapamıyor galiba. Ama yüksek lisans öyle değil ki, sen bu konuda yüksek yapmışsın seni burda çalıştıralım demiyorlar. Adam sana mecbur değil yani. Eğitim de pahalıydı baya en son, kendi karşılayacak giderse değil mi?
hangisini seviyorsa onu yapsın bence :) hangisini daha çok sevdiğini bilmiyorsa da yazı tura atsın
Şimdiden bastırsın, mezun olmadan da alabilirler sonuçta. Bana da aynısını demişlerdi oo kesin alırız senden iyisini mi bulacağız, mezun olunca kesin başvur. Sonuç: geri dönmediler bile.Evet kendisi karşılayacak, firma karşılamıyor. Stajı sonunda firma kendisi için bir form dolduruyormuş, yani stajyerlerden iyi olan, yüksek puan verdikleri varsa başvurduğunda işe alabilmek için tam bilmiyorum da böyle bir şey. Erkek arkadaşıma da epey yüksek bir puan vermişler, bağlı olduğu kişi mezun olduğunda başvur işe alabiliriz demiş. Kesin bir şey yok ama.
Şimdiden bastırsın, mezun olmadan da alabilirler sonuçta. Bana da aynısını demişlerdi oo kesin alırız senden iyisini mi bulacağız, mezun olunca kesin başvur. Sonuç: geri dönmediler bile.Almak isterlerse başvur demezler zaten direkt kendileri teklif eder. İnşallah ederler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?