- 4 Eylül 2014
- 1.408
- 5.544
- 358
Umarım ilanda da yeni sayılır yazıp ona göre yüksek fiyat biçmemişsinizdir, 9 yıllık hangi mal yeni sayılır Allah aşkınaseviyoruz..salon takımı da 9yıllık yeni sayılır
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Umarım ilanda da yeni sayılır yazıp ona göre yüksek fiyat biçmemişsinizdir, 9 yıllık hangi mal yeni sayılır Allah aşkınaseviyoruz..salon takımı da 9yıllık yeni sayılır
İkisinin de duruşu farklı güzel kullanılır ama dediğim gibi önemli olan sevmek. Diğer koltuklar rahat değil l koltuğu seviyoruz diyorsunuz ben sevdiğimi bırakırdımİkisinin de fotoğrafını atıyorum şuraya öyle tekrar yorum alabilir miyim lütfen aynı oda,ikisini de görün nasıl duruyor denedik bu akşam sonra pişman olmayalım diye
Yeni sayılır derken yılda 3-4defa oturulmuştur misafir odası gibi düşünün.Lafın gelişi denir ya öyleUmarım ilanda da yeni sayılır yazıp ona göre yüksek fiyat biçmemişsinizdir, 9 yıllık hangi mal yeni sayılır Allah aşkına
L olanı bırakırsanız tekli koltukları da bırakın yanlara koyarsanız hem oda dolar hem ek koltuk olur oturma alanı artar l koltuklara uyalarİkisinin de fotoğrafını atıyorum şuraya öyle tekrar yorum alabilir miyim lütfen aynı oda,ikisini de görün nasıl duruyor denedik bu akşam sonra pişman olmayalım diye
L takım için büyük bi oda ama çocuklar için oyun alanı olur diyorum sıkış tepiş eşya olsun istemiyorum artık.
salon takımını daha şık buldum ben olsam L koltuğu iptal ederdim.Yeni sayılır derken yılda 3-4defa oturulmuştur misafir odası gibi düşünün.Lafın gelişi denir ya öyle
Salon takımı çok rahat değil köşe gibi.salon takımını daha şık buldum ben olsam L koltuğu iptal ederdim.
Evet bunu düşünüyorum boş yerler içinSalon takımının berjerleri kalsın bence. L koltukka beraber onları da kullanın
Salonunuz çok geniş görünüyor ama diğer odalar nasıl bilmiyorum. Misafir odasını iptal edip çocukları oraya alabilirsiniz. Çocukların eski odasına da beğenmediğiniz takımın koltuklarını koyabilirsiniz. Berjerleri ve orta sehpayı L koltukla birlikte salonda kullanabilirsiniz. Benim aklıma ilk şu gelmişti. Çocukların eski odasına çalışma masaları ve kitaplık alarak bir çalışma odası yapmak. 3lü koltuklardan biri çalışma odasına biri de çocukların odasına gidebilir.Merhaba hanımlar lütfen gören herkes fikrini belirtisin
Benim ikiz kızlarım var ve artık bi odaları olmalı dedik,2.sınıflar bi düzenleri yok,mutfak masasında ders çalışıyorlardı.
Neyse masa yaptırdık iki odamız var onlara verebileceğimiz biri salon takımı içinde birinde de l takım var.L takımı 15yıllık ama bi kere döşemelerini değiştirdik çok temiz sağlam kullanışlı,ailece onda oturmayı vakit geçirmeyi daha çok seviyoruz..salon takımı da 9yıllık yeni sayılır pek oturmadık orda ama pek rahat değil kullanımı zor rengi oturuşu vs belki de sadece yaz ayları orda oturduk alışamadık..
Şimdi siz olsanız hangisini iptal ederdiniz ?
İkisini de bi siteye koydum satılsın diye herkes köşeyi soruyor ama eşimin de gönlü salon takımının satılmasından yana…
Biri bana sorsa “deli misin salon takımı satılır mı derim” ancak dediğim gibi pek rahat değil sırt kısmı fazla eğimli rengi çok açık.
Siz siz olsanız ne yapardınız ?
Salon takımı 4parça krem rengi daha yeni15yazdım
Köşe takımı gri 15 yazdım herkes köşeyi sorup almak istiyor
Yok o kadar alanım yok maalesefSalonunuz çok geniş görünüyor ama diğer odalar nasıl bilmiyorum. Misafir odasını iptal edip çocukları oraya alabilirsiniz. Çocukların eski odasına da beğenmediğiniz takımın koltuklarını koyabilirsiniz. Berjerleri ve orta sehpayı L koltukla birlikte salonda kullanabilirsiniz. Benim aklıma ilk şu gelmişti. Çocukların eski odasına çalışma masaları ve kitaplık alarak bir çalışma odası yapmak. 3lü koltuklardan biri çalışma odasına biri de çocukların odasına gidebilir.
Ben görüntü olarak ikisini de gayet şık buldum L koltuk daha rahat diyorsunuz. Eşiniz de aynı fikirde anladığım kadarıyla. Bir takımı iptal ettikten sonra vakit geçireceğiniz tek alan olacak dite düşünüyorum. Ben kesinlikle rahatsız bulduğumu satardım. Zevkinizi de çok güzel buldum bu aradaKullanmadığım sevemedim salın takımı
L takımı aldım odaya üstte resim var bakar mısınız nasıl olmuş?
Salon takımını hala satmadım olmadıysa onu bırakırım tekrar
Ya teşekkür ederim yorumunuz çok kıymetliBen görüntü olarak ikisini de gayet şık buldum L koltuk daha rahat diyorsunuz. Eşiniz de aynı fikirde anladığım kadarıyla. Bir takımı iptal ettikten sonra vakit geçireceğiniz tek alan olacak dite düşünüyorum. Ben kesinlikle rahatsız bulduğumu satardım. Zevkinizi de çok güzel buldum bu arada
Evet öyle de denedik güzel oldu sıkıldıkça değiştircez dedik L kalacak yorumunuz için teşekkür ederimSizin için kullanışlı olur mu bilmiyorum ama aklıma bir fikir geldi. L koltuk ile oda gözünüze boş geldiyse koltuğu duvara dayamadan odanın ortasına alıp yemek masasını yine camın önünde, yani koltuğun arkasında kalacak şekilde bırakabilirsiniz gibi geldi. Hem bomboş alan gibi görünmez hem yemek ve oturma için alanı ikiye bölmüşsünüz gibi olur diye düşündüm. Diğer arkadaşların söylediği gibi tekli koltukları da kullanabilirsiniz L ile birlikte. İsterseniz bir de öyle deneyin belki içinize siner
fotoğrafı görmesem salonu satın derdim ama gri köşenin çok fazla sırt minderi var zor olmuyor mu? ben de benzerini kullandım bıktım o minderleri düzeltmekten toplamaktan. hangisinde rahatsam onu satmam görsel ikinci plan bana göreMerhaba hanımlar lütfen gören herkes fikrini belirtisin
Benim ikiz kızlarım var ve artık bi odaları olmalı dedik,2.sınıflar bi düzenleri yok,mutfak masasında ders çalışıyorlardı.
Neyse masa yaptırdık iki odamız var onlara verebileceğimiz biri salon takımı içinde birinde de l takım var.L takımı 15yıllık ama bi kere döşemelerini değiştirdik çok temiz sağlam kullanışlı,ailece onda oturmayı vakit geçirmeyi daha çok seviyoruz..salon takımı da 9yıllık yeni sayılır pek oturmadık orda ama pek rahat değil kullanımı zor rengi oturuşu vs belki de sadece yaz ayları orda oturduk alışamadık..
İkisini de bi siteye koydum satılsın diye herkes köşeyi soruyor ama eşimin de gönlü salon takımının satılmasından yana…
Biri bana sorsa “deli misin salon takımı satılır mı derim” ancak dediğim gibi pek rahat değil sırt kısmı fazla eğimli rengi çok açık.
Onları iptal ettim,rahatız l takım kaldı diğerini sattım bilefotoğrafı görmesem salonu satın derdim ama gri köşenin çok fazla sırt minderi var zor olmuyor mu? ben de benzerini kullandım bıktım o minderleri düzeltmekten toplamaktan. hangisinde rahatsam onu satmam görsel ikinci plan bana göre
salon takımını sat her salon takımı rahat olucak diye bir kural yok benim eski salon takımımda rahattı şimdiki yeni ama biraz daha sertMerhaba hanımlar lütfen gören herkes fikrini belirtisin