• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hangisini satmalıyım ?

Mrs-cicek

🍀
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2010
4.918
4.468
358
Merhaba hanımlar lütfen gören herkes fikrini belirtisin 🙏🏼
Benim ikiz kızlarım var ve artık bi odaları olmalı dedik,2.sınıflar bi düzenleri yok,mutfak masasında ders çalışıyorlardı.
Neyse masa yaptırdık iki odamız var onlara verebileceğimiz biri salon takımı içinde birinde de l takım var.L takımı 15yıllık ama bi kere döşemelerini değiştirdik çok temiz sağlam kullanışlı,ailece onda oturmayı vakit geçirmeyi daha çok seviyoruz..salon takımı da 9yıllık yeni sayılır pek oturmadık orda ama pek rahat değil kullanımı zor rengi oturuşu vs belki de sadece yaz ayları orda oturduk alışamadık..
Şimdi siz olsanız hangisini iptal ederdiniz ?
İkisini de bi siteye koydum satılsın diye herkes köşeyi soruyor ama eşimin de gönlü salon takımının satılmasından yana…
Biri bana sorsa “deli misin salon takımı satılır mı derim” ancak dediğim gibi pek rahat değil sırt kısmı fazla eğimli rengi çok açık.
Siz siz olsanız ne yapardınız ?
Salon takımı 4parça krem rengi daha yeni15yazdım
Köşe takımı gri 15 yazdım herkes köşeyi sorup almak istiyor 🤦🏻‍♀️

Ben L koltuğu daha çok seviyorum nitekim evimdeki de öyle. Siz de köşe takımında daha çok vakit geçirdiğinizi, onu sevdiğinizi yazmışsınız. Ben olsam salon takımını elden çıkarırdım. Koyacak başka bir yer varsa orda değerlendirilebilir. Bu da başka bir seçenek. Ama ille satılacaksa onu satın bence

Ben L koltuğu daha çok seviyorum nitekim evimdeki de öyle. Siz de köşe takımında daha çok vakit geçirdiğinizi, onu sevdiğinizi yazmışsınız. Ben olsam salon takımını elden çıkarırdım. Koyacak başka bir yer varsa orda değerlendirilebilir. Bu da başka bir seçenek. Ama ille satılacaksa onu satın bence
Başka yerimiz yok açıkçası millet köşe bırakıldı takım satıldı der çekincesi de yaşıyorum yoksa hiç düşünmem 🤦🏻‍♀️🤭

Eşimde bende beğenmediysek isterse dün alınmış olsun salonu satardım.
Sonuçta insan kendini rahat ve mutlu hissettiği ortamda yaşamalı.
Madem köşeyi seviyorsunuz köşe kalsın.
Çocuklar hangisini seçiyor?

Önemli olan sizin hangisini sevdiğiniz, insanları boşverin. günümüzde salon ve oturma odası gibi kavramlar da pek kalmadı. 1 tane olsun yeter. ben olsam hangisini seviyorsam onu tutardımm

Eşimde bende beğenmediysek isterse dün alınmış olsun salonu satardım.
Sonuçta insan kendini rahat ve mutlu hissettiği ortamda yaşamalı.
Madem köşeyi seviyorsunuz köşe kalsın.
Çocuklar hangisini seçiyor?
Çocuklar da köşe kalsın diyor
Açılıyor bi kısmı.Açıyoruz onu film günü yapıyoruz cuma cumartesi günleri,mutluluktan uçuyorlar.
Diğer takım da herkes ayrı gayrı oturuyor kendi evimde değilmişim gibi bi his oluşuyor
Onlar da bilmiyorum benden mi etkileniyor ne onlar da öyle söylüyor 🤭🤷🏻‍♀️

Önemli olan sizin hangisini sevdiğiniz, insanları boşverin. günümüzde salon ve oturma odası gibi kavramlar da pek kalmadı. 1 tane olsun yeter. ben olsam hangisini seviyorsam onu tutardımm
Aynen öyle.
Yıllardır o takımım öylece odada yazdan yaza klima var diye geçiyoruz ya da çok çok kalabalık misafir de geçiyoruz
Köşe de olsa kalabalık misafir sığar ölçü olarak 2 kişilik yeri eksik onu da sandalyeler ile hallederiz diyorum 😅

Son düzenleme:
Çocuklar da köşe kalsın diyor
Açılıyor bi kısmı.Açıyoruz onu film günü yapıyoruz cuma cumartesi günleri,mutluluktan uçuyorlar.
Diğer takım da herkes ayrı gayrı oturuyor kendi evimde değilmişim gibi bi his oluşuyor
Onlar da bilmiyorum benden mi etkileniyor ne onlar da öyle söylüyor 🤭🤷🏻‍♀️
Ne kadar etkilenseler de sevmedikleri bir şeyi söylemiyorlardır.
Siz de bizim gibi film günü yapıyormuşsunuz :KK50:

ben anlamadim 8 sene nerede yatti ki cocuklar?
Yatakları var tabii ki ama odalarında adım atacak yer yok sadece uykuya gidiyorlar oraya o yüzden masa da aldık yataklarla masayla beraber daha geniş odaya geçecekler.
Masaları minik plastik İKEA’nın belki görmüşsünüzdür,o işte,ee artık hem masa alçak kaldı hem kitaplar arttı hem huyları değişiyor daha geniş alan istiyorlar,anlaşamıyorlar vs.
Yoksa tabii ki odaları vardı ama vakit bile geçirebilecekleri bi alan değil sadece uyku yeri oldu yıllarca bütün odalarda oyun oynadılar 😅🤷🏻‍♀️

Ne kadar etkilenseler de sevmedikleri bir şeyi söylemiyorlardır.
Siz de bizim gibi film günü yapıyormuşsunuz :KK50:
Evet o film gününü iple çekiyorlar en çokta koltuğu açıp dizimize uzanma kısmına bayılıyorlar eminim 🥰 sanki evin bi ferdi gidecek gibi de gelir sanırım onu satsam 🫢

Evet o film gününü iple çekiyorlar en çokta koltuğu açıp dizimize uzanma kısmına bayılıyorlar eminim 🥰 sanki evin bi ferdi gidecek gibi de gelir sanırım onu satsam 🫢
Ay bizim de öyle oluyor film günü evde bir çoşku. Kanepe açılır herkes iç içe girer 1 koltukta film seyrederiz sanki evde yer kalmadı :D

Başka yerimiz yok açıkçası millet köşe bırakıldı takım satıldı der çekincesi de yaşıyorum yoksa hiç düşünmem 🤦🏻‍♀️🤭
Millet yaşamıyor ki o evde siz yaşıyorsunuz. Onun bunun lafına bakmayın. Bakılacak olsa kimse istediğini yapamazdı. Siz ne istiyorsunuz önemli olan bu. Yoksa millet susmaz her haltı konuşurlar. Laf edenlere paşa gönlüm öyle istedi dersiniz😁

Millet yaşamıyor ki o evde siz yaşıyorsunuz. Onun bunun lafına bakmayın. Bakılacak olsa kimse istediğini yapamazdı. Siz ne istiyorsunuz önemli olan bu. Yoksa millet susmaz her haltı konuşurlar. Laf edenlere paşa gönlüm öyle istedi dersiniz😁
Öyle yapacağım sanırım 😁☺️♥️

Beğenmediğiniz hangisiyse onu satın tabi ki
Yani açıkçası ikisi de demode ama yenisini Şuan alamam
Fotoğraf paylaşayım bakın bakalım.
Nasıl ?
Koltuk dibindeki halı olmadı küçük kaldı onu görmeyin değişecek.😅
Salon takımı odada olunca 1,5halı (büyük) kullanıyorum şimdi tam 2 büyük halı sığacak.

Eklentiler

• IMG_2420.jpeg
    IMG_2420.jpeg
    124,6 KB · Görüntüleme: 60
Benim ikiz kızlarım var ve artık bi odaları olmalı dedik,2.sınıflar bi düzenleri yok,mutfak masasında ders çalışıyorlardı.
Neyse masa yaptırdık iki odamız var onlara verebileceğimiz biri salon takımı içinde birinde de l takım var.L takımı 15yıllık ama bi kere döşemelerini değiştirdik çok temiz sağlam kullanışlı,ailece onda oturmayı vakit geçirmeyi daha çok seviyoruz..salon takımı da 9yıllık yeni sayılır pek oturmadık orda ama pek rahat değil kullanımı zor rengi oturuşu vs belki de sadece yaz ayları orda oturduk alışamadık..
İkisini de bi siteye koydum satılsın diye herkes köşeyi soruyor ama eşimin de gönlü salon takımının satılmasından yana…
Biri bana sorsa “deli misin salon takımı satılır mı derim” ancak dediğim gibi pek rahat değil sırt kısmı fazla eğimli rengi çok açık.
Ben kullanmadığımı satardım açıkçası 🫣

Eşya kullanılmak içindir. Siz hangisini kullanmayı seviyorsanız o kalsın tabi ki. L koltuğu seviyormuşsunuz diğerini satın

Eşya kullanılmak içindir. Siz hangisini kullanmayı seviyorsanız o kalsın tabi ki. L koltuğu seviyormuşsunuz diğerini satın
İkisinin de fotoğrafını atıyorum şuraya öyle tekrar yorum alabilir miyim lütfen 🙏🏼 aynı oda,ikisini de görün nasıl duruyor denedik bu akşam sonra pişman olmayalım diye 🤦🏻‍♀️😅
L takım için büyük bi oda ama çocuklar için oyun alanı olur diyorum sıkış tepiş eşya olsun istemiyorum artık.

Eklentiler

• IMG_2422.jpeg
    IMG_2422.jpeg
    162,4 KB · Görüntüleme: 56
  • IMG_1650.jpeg
    IMG_1650.jpeg
    123,9 KB · Görüntüleme: 59
Back
X