• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hangisini almalıyım :)

İlki çok hoşuma gitti
İkincisi klasik
Mutluluklar dilerim canım:16:

Bence başka alyans bakmalısın canım. İkiside çok sık taşlı ve kalınlar pek kullanışlı olucağını sanmıyorum :23:

Birincisi hem klasik alyansları andırıyor hemde çok şık

Teşekkür ederim canım :16:

Bence başka alyans bakmalısın canım. İkiside çok sık taşlı ve kalınlar pek kullanışlı olucağını sanmıyorum :23:

Başka alyanslara bakıcam ve yine başınızı ağrıtıcam siz hiç merak etmeyin :9:

Şimdilik bunları çok beğendimm :17:

kalın alyans kullanışlı olmuyor ince tavsiye ederim

Teşekkür ederim güzel yorumun için. Daha kullanışlı modeller bulurum inşallah. Böyle süslü taşlı maşlı :12: :9::9:

Sadece görünüşe önem vermemek gerekiyor aslında rahatlıkta çok önemli. Mesela benim alyansım taş var gibi duruyor herkes taşlı sanıyor ama taş desenli işleme yapmışlar. Taş düşme derdi falanda yok gayette hoş kalınlığıda iyi rahat rahat kullanıyorum çokta memnunum.

Bende kalın alyans seviyorum.Kalın alyansın bana göre tek sorunu iş yaparken parmağında kalırsa elin sudayken falan parmağını yüzüğün altına denk gelen yeren tahriş olabiliyor.Ama ben iş yaparken çıkarıyorum işim bitince takıyorum zaten birçok işide eldivenli yaptığım için çokta çıkarmam gereken durumlar olmuyor.bu şekilde daha iyi oluyor.

Son düzenleme:
tatlım ilk model de ikincisi de güzel ama ikincisini spor kıyafetine de uyar klasik kıyafete de ilki cok klasik ve ağır duruyor... ikincisi daha bir alyans havasında... şimdiden mutluluklar dilerim

Çook heycanlıyımm karar veremiyorum. Çok güzel alyanslar vaar :9:

Genel olarak 2. tavsiye ediliyor ayy hadi bakalımm :17::17:

Ben görsel olarak ilkini beğendim açıkçası ama yorumlarda kullanışlı değil demişler.
Karar senin.

İkisi de güzel ama çok kullanışsız. Taşlarında düşmeler olur, taşların aralarına bir şeyler girer, ip çeker, krem girer huzursuz olursun. Eğer illa ki bunlardan birini alacaksan mutlaka gündeye takmalık daha kullanışlı bir yüzük al. Dışarı çıktığında bunları tak.

Yarın kuyumculara bakıcam bakalım. Nasıl yüzükler var şimdi bunları takmadım bilmiyorum nasıl duruyor diye.

Evet o konuda haklısın canım sanırım kullanışsız modeller ama çok şıklar:17:

1.si hakkında çok iyi yorumlar almadım zaten :5:

Yalnız bakıcam seçicem ben yüzüğümü İstanbuldan alıcaklar ben modeli beğenince. Hiç hoşuma gitmiyor bu durum :14::14:

Yarın kuyumculara bakıcam bakalım. Nasıl yüzükler var şimdi bunları takmadım bilmiyorum nasıl duruyor diye.

Evet o konuda haklısın canım sanırım kullanışsız modeller ama çok şıklar:17:

1.si hakkında çok iyi yorumlar almadım zaten :5:

Yalnız bakıcam seçicem ben yüzüğümü İstanbuldan alıcaklar ben modeli beğenince. Hiç hoşuma gitmiyor bu durum :14::14:

Sevdicekle yüzük bakmak çok güzel bir duygu, keşke sen de bunu yaşasaydın. Neyse başka çaresi yoksa netten bakma yüzüklere, canlılarını gör.

Back