• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hangisini almalıyım :)

Balbocegii

Ya Baki Entel Baki
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2010
539
2
118
$GRW6163.JPG

$401320_302971229755881_149838998402439_892181_1390400042_n.jpg

Karar veremiyorum ikisine de bayılldııımm:17:Yorumlarınızı bekliyoruumm kızlaarr :16:

canım bende nişanlıyım uzun zamandır evlilik alyansı bakıyorum kendime tabi abimde nişanlanıyor onların alyansını bu gün seçtik ilk modeldeki alyans o kadar güzel ki etkisine kapılmamak imkansız ama kuyumcu ne kadar dikkati kullanırsan kullan taşlarında sorun yaşanıyor çok kararıyor dedi zaten 2 alyans çok güzel hiç düşünmeden 2 alyans diyorum mutluluklar tatlım :16::16:

canım bende nişanlıyım uzun zamandır evlilik alyansı bakıyorum kendime tabi abimde nişanlanıyor onların alyansını bu gün seçtik ilk modeldeki alyans o kadar güzel ki etkisine kapılmamak imkansız ama kuyumcu ne kadar dikkati kullanırsan kullan taşlarında sorun yaşanıyor çok kararıyor dedi zaten 2 alyans çok güzel hiç düşünmeden 2 alyans diyorum mutluluklar tatlım :16::16:

Ayy gerçekten mii :43:

Bende diğerini sorarım bakalım. İkisinide çok beğenmiştim çünkü :31:

Teşekkür ederim canım sanada bir ömür mutluluklar inşallah :nazar:

Ayy gerçekten mii :43:

Bende diğerini sorarım bakalım. İkisinide çok beğenmiştim çünkü :31:

Teşekkür ederim canım sanada bir ömür mutluluklar inşallah :nazar:

teşekkür ederim tatlım sanada bir ömür boyu mutluluklar :16::16:
bugün yengemde aynı alyansı çok beğendi kuyumcu dedi bi müşterimize verdik çok kararmış temizletmeye getirdi ordan biliyorum tavsiye etmem dedi bizde tercihimize değiştirdik uzun süre kullanıcağı için bide hep parmağında olmasını istediği için seçtiği alyansın taşlarını azaltırdı biraz hem daha şık oldu hem daha alyans gibi durdu ne çok şey biliyormuşun bende çok yazdım:17::17:

teşekkür ederim tatlım sanada bir ömür boyu mutluluklar :16::16:
bugün yengemde aynı alyansı çok beğendi kuyumcu dedi bi müşterimize verdik çok kararmış temizletmeye getirdi ordan biliyorum tavsiye etmem dedi bizde tercihimize değiştirdik uzun süre kullanıcağı için bide hep parmağında olmasını istediği için seçtiği alyansın taşlarını azaltırdı biraz hem daha şık oldu hem daha alyans gibi durdu ne çok şey biliyormuşun bende çok yazdım:17::17:

Hahaha :9: süpersin. İyi ki söyledin. Ben henüz internetten araştırma yaptım. Kuyumcuları gezicem bakalım belki daha güzellerini bile bulabilirim :9:

Hahaha :9: süpersin. İyi ki söyledin. Ben henüz internetten araştırma yaptım. Kuyumcuları gezicem bakalım belki daha güzellerini bile bulabilirim :9:

o kadar güzel alyanslar varki ben her gittiğimde bi kaç tane beğeniyorum :17::17:
yakında alıcam evlilik alyansımı paylaşırım mutlaka tabi önce abimlerin alyansı gelicek önce onun resimlerini paylaşırım :1::1:

o kadar güzel alyanslar varki ben her gittiğimde bi kaç tane beğeniyorum :17::17:
yakında alıcam evlilik alyansımı paylaşırım mutlaka tabi önce abimlerin alyansı gelicek önce onun resimlerini paylaşırım :1::1:

Kesinlikle paylaşmalısıın merak ediyorum tatlımm :21:

Ben daha sade olmasından yanayım nişan yüzüklerinin çünkü tek taşla beraber kullanılınca güzel duruyor.Roberto Bravo'nun ürünlerini tavsiye ederim çok hoş sade olanlar.İstersen şu adresten bakabilirsin:KOLEKSİYON: AMORE INFINITO - Roberto Bravo

Canım tek taş tekliften sonra taktım. Alyansla birlikte takmak hoşuma gitmiyor. Kullanacağım zaman sadece tektaşımı takarım diye düşünüyorum alyansımı da abartılı olsun istiyorum.
Ne bileyim daha çok hoşuma gidiyor sankii. :17: Teşekkür ederim güzel yorumun için:16:

Ben ikinci alyansı beğendim.Bir numarada güzel ama ben öyle bir yüzük denemiştim sanki parmaklarım aralık kalıyor kapanmıyor gibi oldu rahatsız etti almadım.Ortası içe çökük kenarları kalın değişik oluyor parmakta rahatsız ediyor.

Ben ikinci alyansı beğendim.Bir numarada güzel ama ben öyle bir yüzük denemiştim sanki parmaklarım aralık kalıyor kapanmıyor gibi oldu rahatsız etti almadım.Ortası içe çökük kenarları kalın değişik oluyor parmakta rahatsız ediyor.

Ayyy hiç gelemem rahatsızlığa :20:

Sağol canım :16:

Back