- 21 Nisan 2010
- 539
- 2
- 118
- Konu Sahibi Balbocegii
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım bende nişanlıyım uzun zamandır evlilik alyansı bakıyorum kendime tabi abimde nişanlanıyor onların alyansını bu gün seçtik ilk modeldeki alyans o kadar güzel ki etkisine kapılmamak imkansız ama kuyumcu ne kadar dikkati kullanırsan kullan taşlarında sorun yaşanıyor çok kararıyor dedi zaten 2 alyans çok güzel hiç düşünmeden 2 alyans diyorum mutluluklar tatlım
ilkini alma...
benzer bir alyansım var bütün kıyafetlerimin tel kaçırmasına neden oluyor
bence de ikinci modell çokk hoşşş mutluluklar dilerım.
Ayy gerçekten mii
Bende diğerini sorarım bakalım. İkisinide çok beğenmiştim çünkü
Teşekkür ederim canım sanada bir ömür mutluluklar inşallah
teşekkür ederim tatlım sanada bir ömür boyu mutluluklar
bugün yengemde aynı alyansı çok beğendi kuyumcu dedi bi müşterimize verdik çok kararmış temizletmeye getirdi ordan biliyorum tavsiye etmem dedi bizde tercihimize değiştirdik uzun süre kullanıcağı için bide hep parmağında olmasını istediği için seçtiği alyansın taşlarını azaltırdı biraz hem daha şık oldu hem daha alyans gibi durdu ne çok şey biliyormuşun bende çok yazdım
Hahaha süpersin. İyi ki söyledin. Ben henüz internetten araştırma yaptım. Kuyumcuları gezicem bakalım belki daha güzellerini bile bulabilirim
o kadar güzel alyanslar varki ben her gittiğimde bi kaç tane beğeniyorum
yakında alıcam evlilik alyansımı paylaşırım mutlaka tabi önce abimlerin alyansı gelicek önce onun resimlerini paylaşırım
Ben daha sade olmasından yanayım nişan yüzüklerinin çünkü tek taşla beraber kullanılınca güzel duruyor.Roberto Bravo'nun ürünlerini tavsiye ederim çok hoş sade olanlar.İstersen şu adresten bakabilirsin:KOLEKSİYON: AMORE INFINITO - Roberto Bravo
Ben ikinci alyansı beğendim.Bir numarada güzel ama ben öyle bir yüzük denemiştim sanki parmaklarım aralık kalıyor kapanmıyor gibi oldu rahatsız etti almadım.Ortası içe çökük kenarları kalın değişik oluyor parmakta rahatsız ediyor.