hangisine gitmeliyim :(

EceKaan

Guru
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2014
3.572
3.953
333
29
Kizlar cok moralim bozuk :( son zamanlarda idrar yolu enfeksiyonu belirtilerim var . Ve son 3 aydir adetim gecikiyor belki de bu nedenden . Birbirleriyle iliskili mi jinekologa mi urolojiye mi gitmeliyim bilmiyorum. Bana yardimci olabilir misiniz ?

Jinekoloğa bence.durumua göre tahlil de yazar ona göre değerlendirir adet gecikmesini falan.

Kizlar cok moralim bozuk :KK43: son zamanlarda idrar yolu enfeksiyonu belirtilerim var . Ve son 3 aydir adetim gecikiyor belki de bu nedenden . Birbirleriyle iliskili mi jinekologa mi urolojiye mi gitmeliyim bilmiyorum. Bana yardimci olabilir misiniz ?
Adet düzensizliğin için jinekoloğa gidin muayene edip gerekirse ona göre ilaç verir,,idrar yolu enfeksiyonunun adet gecikmesiyle ilgisi olduğunu sanmam ama onun içinde ürolağa gitmenizi öneririm,,geçmiş olsun...

Adet düzensizliğin için jinekoloğa gidin muayene edip gerekirse ona göre ilaç verir,,idrar yolu enfeksiyonunun adet gecikmesiyle ilgisi olduğunu sanmam ama onun içinde ürolağa gitmenizi öneririm,,geçmiş olsun...
Tsekkur ederim canim ikisinede gidecem gibi gorunuyor

Bnde idrar yolu enfeksiyonu geciriyorum surekli bi kadin dogum doktoruna git idrar tahlili yapar tahlilde bobrektede sknti olsa belli oluyor

kadın doğumcuya git, şikayetini söylersen idrar testi de ister.
idrar yolu enfeksiyonuyla adet gecikmesinin ilgili olduğunu sanmıyorum ama.

Back