hangisi ?

themaths

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2016
68
78
37
Merhabalar..Bu bir dert değil biliyorum buradakiler çoğu evlenmiş tecrübeli bayanlar..Ben yatak odası takımı alacam ve bugün karar vermem lazım. İstikbal romance serisi mi yoksa bellona romeo mu ? Sizin yatak odası alırken pişmanlıklarınız ve iyikileriniz nedir? Etrafımda akıl alabilecek kimsem yok:KK43:

Merhabalar..Bu bir dert değil biliyorum buradakiler çoğu evlenmiş tecrübeli bayanlar..Ben yatak odası takımı alacam ve bugün karar vermem lazım. İstikbal romance serisi mi yoksa bellona romeo mu ? Sizin yatak odası alırken pişmanlıklarınız ve iyikileriniz nedir? Etrafımda akıl alabilecek kimsem yok:KK43:

Bence bellona romeo
Tarzı daha klasik ve uzun süreli kullanıma uygun.

Yatağını bazalı alabilirsen depolama için kullanışlı olur.

Bende şuan düğün aşamalarındayım , henüz almadık ama ben olsam İstikbal romance serisini seçerdim bu seçeneklerden ..Benim hoşuma gidenler bu tarz :) dolapları çok güzel biraz az gözü var eşyalar için ama yatağı bazalı olursa daha kullanışlı olur :KK66:

bellona romeo çok daha güzel diğerine göre bence, valla sürgülü kapaklı bişey almada, bi de yatak başlığı bombeli değil düz olmalı

Evet kesinlikle yatağı bazali al. Ben ne gerek var yatağın altına ne koyacam sanki deyip bazali almadim cok büyük hata yaptim:kızgın: özellikle dolabı iyi incele sürgülü alacaksan kapaklarının çok ağır olmamasına dikkat et zira benimkinin birinde boydan boya çok kalın bir ayna var ve eşek ölüsü gibi:110: bir de çok ağır ve yer kaplayan hantal modeller alma biraz daha küçük ve kibar eşyalar çok daha zarif duruyor odani da ferah ve geniş gösterir. Renk tercihin ne bilmiyorum ama ben her zaman beyazdan yanayım çok ferah gösteriyor bir de temizliğinin kolay olmasına dikkat et özellikle yatak başlığına iyi bak bazı modellerin temizliği çok çok zor oluyor acayip toz çekiyor. diyeceklerim bu kadar canim:KK54:

Mobilya kalitesi İstikbal'in daha iyi. Bellona'dan zamanında bir koltuk almıştım ortası çöktü daha senesi dolmadan. Ama zevk konusunda birşey diyemem, herkesin zevki farklı

Bir anlet yapabilirsin cnm bnce istikbal

İlla ikisinden birisi olacaksa İstikbal. Ben modernciyim bana fazla geldi tabi bunlar başka markalara da bakabilirsiniz:işsiz:

Bence hiçbiri. İki marka da hiç hoşuma gitmiyor.

Bir tercih yapmak gerekirse, görsellerine dayanarak İstikbal'in bir tık daha hoş olduğunu söyleyebilirim.

İkiside degıl :KK53:
Surgulu dolaplar alan dar oldugunda kullanıs saglıyor. Ama kapaklar bır zaman sonra tam kapanmıyor aralık kalıyor.
Bırde gorunusu bosver ama yatak kesınlıkle bazalı olmalı.

X