• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu hangisi kullanışlı ve şık ?

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

duygu_28

uğur böceğim
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2011
210
3
68
Gaziantep
kızlar mobilyalarımı begenmiş magazada bırakmıştım degiştirme şansım olsun diye ama şimdi hem yeni modeller gelmiş hemde benimkilerin kullanışlılıgından memnun degildim lütfen acil bana bi yardım etseniz bakın hanisini begeneceksiniz hangisi kullanışlı ve şık sonuçta her zaman alınmıyor
ayrı olmasın die yatak odasınıda buraya eklicem umarım sorun olmaz

$411201192613 VIOLET4.webp $411201192621 VIOLET2.webp bu benim ilk begendiğimdi
$411201192138 NEHIR5.webp$411201192123 NEHIR1.webp bunlarda beni kararsız bırakan yatak olabilen model
$411201190118 ASYA1.webp buda ayrı bi seçenek yatak oluyor

koltuk takımı olarak ıkıncı ekledıgın yatak odasıda ıkıncı ekledıgın bence dıgerlerınden hos duruyo canm :)

koltuklardan 2 ve 3. yü beğendim ben. renk değişebilir.modeligüzel

yatak odası da 2.yi beğendim dolap aynalı ya daha ferah duruyo

bende koltuk takımlarından 2.yi beğendim senin beğendiğin yatak odası takımı diğerleinden daha güzel bence... :)

çok teşekkür ederim ya çok şaşırdım açıkçası bu kadar yardım edeceginizi beklemiyordum daha yeni üye sayılırım kadın dayanışması buna diyolar herhalde:46:

koltukta da yatakta da 3.modeli beğendim bir mobilya alırken görüntüden ziyade işlevselliğe bakmanızı tavsiye ederim:68::68:

ben koltuk takımında 2. resmi yani siyah beyazı beğendim. yatak odasındada 3. modeli beğendim. bence daha modern görünüyor.

koltuk takımında ben de 2. yi beğendim. renk düzenlemesi konusunda da ayseckr ye katılıyorum, hoş olur. yatak odasında da ben de senin beğendiğini beğendim. şık duruyor

Back
X