Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Doğum gününüzü ya da özel günleri unutması
Sürekli telefonunun kapalı ya da meşgul olması
Buluşmaya gelmemesi yani sizi ekmesi
Başkalarıyla chat yapması
Ben giydiklerime karışılmasından, daha doğrusu bana sürekli karışılmasından hiç hazetmem. Bu durum süreklilik arzederse, oturup bi daha düşünürüm " bununla hayat geçer mi" diye
Başkalarıyla chat yapması normal değil, burada bir sorun olmalı.. kimse durup dururken arayışa girmez, ya adamın niyeti bozuktur ondan uzak durmalı ya da soğumuştur sıkılmıştır değişiklik heyecan istemiştir. sonuç olarak ikisi de son derece sakat durumlar, sarsar...
[sıze=3][ı]aslında hepsi sarsar ama beni ekmesinin geçerli bir nedeni olabilir, özel günleri untması genel anlamda erkeklerden beklenen bi odunluk, telefonun kapalı yada meşgul olmasına mantıklı bi nedeni belki vardır.. Ama chat olduğu an biter...yani aldatıyor ve nedeni bahanesi yoktur.[/ı][/sıze]