• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hangisi hangisi hangisiiii ???

61serra

Üye
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2013
74
2
18
34
İstanbul
hadi ama kızlar yardımcı olun biraz hiçmi fikri olan yok :5:

Bahçeşehir gölet
Emirgan korusu
Yıldız parkı
Hisar üstü

başka fikirleriniz varsa onlarıda alıyım :))

Atatürk arboretumunu bnde çok beğeniyorum fakat çok uzak bana Bahçelievlerde oturuyorum ben öğlen kuaförden çıksam akşam 5-6 ya kadar evde olmam lazım çok yorulurum :25:

Gölet gayet güzel , Yıldız Parkı gerçekten kötü ve trafik sürekli kilitleniyor.
Nereden biliyorum, ben de fotoğrafçıyım. : )

canım kesinlikle arkadaşların dediğine katılıyorum trafik önemli salona yakın yere bakmalısın , bizim evde kuaförde salonda beşiktaşta olduğu için yıldız parkı ve ıhlamur kasrını tercih etmiştik memnun kaldık , ayrıca sana tavsiyem yazdığın mekanlarda çekilen evlilik fotoğraflarına bak hangisi en çok içine siniyorsa onu seç.

buarada bi arkadaşım beylerbeyi iskelede çook güzel fotoğraflar çektirmiş bende ortaköy sahil olabilir demiştim ama zaman kalmamıştı deniz kenarına yakın bir yer düşünebilirsin .

canım kesinlikle arkadaşların dediğine katılıyorum trafik önemli salona yakın yere bakmalısın , bizim evde kuaförde salonda beşiktaşta olduğu için yıldız parkı ve ıhlamur kasrını tercih etmiştik memnun kaldık , ayrıca sana tavsiyem yazdığın mekanlarda çekilen evlilik fotoğraflarına bak hangisi en çok içine siniyorsa onu seç.

buarada bi arkadaşım beylerbeyi iskelede çook güzel fotoğraflar çektirmiş bende ortaköy sahil olabilir demiştim ama zaman kalmamıştı deniz kenarına yakın bir yer düşünebilirsin .

doğru söylüyorsun canım bakmaya başladım bile tüm blogları fotoları bir bir inceledim :))

Ve eve yakın olan biryer olmasına karar verdim yani Gölet :) teşekkürler canım :16:

bende eve yakın olması için Gölet'i düşünüyorum ama fotoğraflar sanki hep bir iki aynı yerde çekilmiş gibi :44:
nişanda yıldız parkındaydık çekilecek çok farklı yerler var ve çok güzeldi. Bahçeşehir gölet nasıl acaba? Hiç giden yok mu :26:

bende çok merak ediyorum şuanki halini çok az bi zamanım kaldı kızlar....yakın zamanda giden veya Bahçeşehirde oturan kimse yokmu bize yardımcı olsaaa :3:

şuan ne durumda bi çalışma yenileme falan varmı ? tabi bugün yağmur çamurdur hep oralar ama hafta sonu havalar iyi olacakmış

Back