Hangisi Güzell? (RESİMLİ) Çok Kararsızımmmmm :(

ikincisi hoş ve farklı ama bunun ortasını temizlemek zor olmasınCADIARZU

eweet balca bugün kiminle görüştüysem ortası düz bi alyans al temizlemesi zor olmasın dediler.
ayrıcaa bugün kuyumcuyada gittim. bu oymalı yüzükler ne kadar pahalıymış yaaww sempatiksalakcinniakannehir

atasayın mağazasına gittimde bugün orda baktım yüzüklere.. acaba markasına mı veriicem bu kadar parayı dedim kendi kendimee. başka bi yere yaptırtsam bu kadar pahalı olur muu aceep?

cnm ben ikinciyi begendim..ama bunların hepsinin kulanımı zor bikere kalın oldugu için çok rahatsız ediyor..ben 6 aydır hala alyansıma alışamadım çok güzel duruyor ama rahat edemiyorum:)

yorum yapan herkese çok teşekkr ederim. herkes 2. alyansı beğenmiş.. benim favorim sonuncu alyanstı. hatta ne yalan söyliiyim hepsi içinden en son 2. alyansı tercih ederim diyee düşünüoodum. sizler böylee söyleyince tekrar bi düşünmeye başladım. bilmiyorumkismile
ama şunu söyleyim ben hep oymalı bi yüzüğüm olsun istioodum tabii en sondaki yüzüğüü görene kadarr zemuszemus

bu arada en sonuncu alyansıı beğenen yok muu yaaa? aklım kaldı benim ondaaa boshayallersmile

baştan 2. çok güzel tatlım yerimseniben
şimdiden güle güle tak opuyorumnanaktan

sevgili meslektaşım bence daha sade oymasız model seçersen daha rahat ve uzun kullanırsın.bunların bakımı ve kullanımı zor olur bence.zevkler tartışılmaz ama nacizane fikrim sadenin şıklığından yana..mutluluklar...

çok sevimdim meslektaş olmamızaaaopuyorumnanaktan çok memnun oldummm..
bugün kuyumcudaydım oymalı modellerin fiyatını öğrenincee cidden çok canım sıkıldı mafoldumben galibaa oymasız bir modeli seçiceem. en sondaki model için ne dersin??

bende 2. derdim peki oymalıların fiyatı nekadarmış canım yakında bende alıcam da olumunekankayizsmile

hiç biri benim tarzım değil
Ama 2. nispeten daha güzel canım
Parmağına takınca değişik duruyorlar sen yinede uzun uzuzn deneyip al derim

sonuncu güzel zemuszemus 2. de fena değil ama hiç kullanışlı olmaz boshayallersmile

ahh en sondaki yüzüğü bende çok beğendim yaa ama bakalım bugünde kuyumcular beni beklioo hepsini dolaşcam :hulya:
nişanlımaa saatte bakcam ama halaa netteyim işteesempatiksalakcinni
neysee kızlar gideyim biraz daha aklımı karıştırıp geliyimm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…