Yatak Odası Dekorasyonu Hangisi güzel???

siyah beyaz olanı begendım canım bende yatak odamı sıyah beyaz almayı düşünüyorum inşallah

bide bunlara bakın...inşallah ben bu takımı alcam

Eklentiler

• $adsız.JPG
    91,2 KB · Görüntüleme: 101
  • $adsız1.jpg
    95,4 KB · Görüntüleme: 101
  • $adsız2.jpg
    88,2 KB · Görüntüleme: 115
  • $adsız3.JPG
    71,1 KB · Görüntüleme: 102
  • $adsız4.JPG
    66,2 KB · Görüntüleme: 117
CADIARZU CADIARZU CADIARZU CADIARZU

[/URL][/IMG]

Canım bilmiyorum yakından gördünmü ama bu modeli seçme derim ben sana:1no2:
:
Ben birkaç mağazada gördüm bu modeli, kaliteyi çok düşük tutup sadece görsellik kullanmışlar.. Hatta bu ürünü mağazasında bulunduran yakın bir arkadaşım var kendisi bile önermedi, aman görselliğe aldanma zuzucum
Birde beyaz mobilyalarda zamanla sararma oluyormuş diye duydum, o yüzden kreme dönük bir renk belki daha iyi olabilir ama yinede sen bilirsin canım:CüvCüv:

ben buna bıttım valla markası ne canım fıyatı hakkında bılgın varmı... bende alıcamda..

Hulkacım bu yatak odası renino mağazasında var, fiyatı 2.990 tl. İstersen internet sitesindende bakabilirsin, fiyatlar genel olarak uygun.. Bende bu yatak odasını çok beğenmiştim, ama kapaklarda taşlar varmış yakından görünce o yüzden vazgeçtim.. Tabii zevk meselesi, ben mobilyada taş olayından hoşlanmadığım için içime sinmedi... Sitesinde başka modeller de var canım, hepsininde fiyatı yazıyor, umarım yardımcı olabilmişimdir a.s.

Canım kelebek mobilyanın o takımı ben kullanıyorum çokkkkkkkk memnunum.Tek dikkat etmeniz gereken şey takım büyük,odanızı ölçün ona göre alın.1.sayfanın sonunda arkadaşımızın eklediği ikinci aynalı komidin benim evimin görüntüsü :)
[/URL][/IMG]

[/URL][/IMG][/IMG]

Son düzenleme:

güle güle kullan çok hoş bi takımtamda istediğim gibi ama bunun fiyatını öğrenmem lazım ne kadara aldığını sorsam? :çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…