• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hangisi fikri olan

ceycey0406

heyyooooooooo
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2014
42.148
113.351
798
selam kızlar.eşimle ortak sıfır bir arabamız var.Ama buyuk olduğu için park sorunu sıfır olduğu için koruma sorunu vs vs var.Ben kendi arabamı satmıştım 1 yıl önce .Şimdi küçük segment bir araba istiyorum otomatik.Mini Cooper kullanıyordum.Ucuz az yakan bie araba istiyorum şimdi.Nissan micra Hyundai getz toyata yaris gibi.2. el düşünüyorum.acaba hangisini tavsiye edersiniz.yada başka seçenekleriniz var mı

İ20 ya da i 10 alabilirsiniz 1 motor benzinli az yakiyor tuplu gibi.. tabi sadece sehirici icin istiyorsaniz..

selam kızlar.eşimle ortak sıfır bir arabamız var.Ama buyuk olduğu için park sorunu sıfır olduğu için koruma sorunu vs vs var.Ben kendi arabamı satmıştım 1 yıl önce .Şimdi küçük segment bir araba istiyorum otomatik.Mini Cooper kullanıyordum.Ucuz az yakan bie araba istiyorum şimdi.Nissan micra Hyundai getz toyata yaris gibi.2. el düşünüyorum.acaba hangisini tavsiye edersiniz.yada başka seçenekleriniz var mı
Teyzemde otomatik yarisi var, çok memnun. Benim polo, ben de memnunum. Mini den sonra bu araçlar çok zevk vermez ama ekonomik.

Yarisin hybridini oneririm
hybrid düşünmüyorum.aile aramamız kapıda hep zaten.ikinci arabayı sadece market kuaför çocuğu gerekirse okuldan alma gibi kullanacağım.ucuz az yakan bir araba alacağım 40 000 civarı.

çocuk 7 yaşına geliyor.artık tutumlu olmam lazım.anne olmak kolay değil:anneadayı:[/ QUOTE]
Çocuk varsa yaris arkası sıkabilir, bagaj diye bir şey yok. Polo bagajı yeterli, 1.2 ama ben doğu batı 12 saat yol gittim, gık demedi. Yaris otomatik inişlerde biraz sıkıyor, onunla şehirler arası çıkmadım ama araç daha konforlu sanki. Ekonomik aracı eşin alsın sen çocukla mini al yine, çok havalı :halay:

arabayı yeni aldı eşim.hevesi geçmedi daha.Öle heryere parketmiyor bırakmıyor vs vs.ikinci bir lüks araba almak istemiyorum.kızım tıp okumak istiyor.kazanamazsa paralı tıp okutacağım.birikim yapıyorum şimdiden.amma cimrileşmişim çocuktan sonra ha ha

Getz hakkında birşey diyemeyeceğim ama Mini Cooper kullanan biri olduğunuz için cooper'ın seri ve atak bir araba olduğunu da göz önünde bulundurursak onun kadar olmasa hatta yanından geçmese bile Yaris ve Micra seçeneklerinizden Micra'yı tavsiye ederim size, Yaris Micra'ya göre biraz daha az yakar ama öyle afaki bir yakıt farkı yoktur aralarında, lakin serilik, beygir ve tork önemli derseniz ki bir arabanın beygir gücü ve torku önemlidir, bayırlarda vb şişmesini engeller, yoğun trafikte, sıkıştırıldığınız ve ani manevra yapmanız gereken hallerde serilik mühimdir o zaman Micra ön plana çıkar, tork ve beygir olarak Yaris'ten öndedir.

Tabii yine tercih sizin ama düşük km.'li temiz bir micra bulursanız ciddi ciddi bir düşünün derim.

Getz hakkında birşey diyemeyeceğim ama Mini Cooper kullanan biri olduğunuz için cooper'ın seri ve atak bir araba olduğunu da göz önünde bulundurursak onun kadar olmasa hatta yanından geçmese bile Yaris ve Micra seçeneklerinizden Micra'yı tavsiye ederim size, Yaris Micra'ya göre biraz daha az yakar ama öyle afaki bir yakıt farkı yoktur aralarında, lakin serilik, beygir ve tork önemli derseniz ki bir arabanın beygir gücü ve torku önemlidir, bayırlarda vb şişmesini engeller, yoğun trafikte, sıkıştırıldığınız ve ani manevra yapmanız gereken hallerde serilik mühimdir o zaman Micra ön plana çıkar, tork ve beygir olarak Yaris'ten öndedir.

Tabii yine tercih sizin ama düşük km.'li temiz bir micra bulursanız ciddi ciddi bir düşünün derim.

Micra kullanıyorum ben bile bu kadar güzel net anlatamazdim.. ;) ;)
Benimde en sevdiğim ozelliklerinden biri seri olmasi..

Micra kullanıyorum ben bile bu kadar güzel net anlatamazdim.. :KK66: :KK66:
Benimde en sevdiğim ozelliklerinden biri seri olmasi..
Bende arabanın seri olmasına dikkat ederim, biraz daha fazla yaksın ama seri olsun, yoğun trafikte serilik önemli bir özellik çünkü, Micra'yı yeğenim kullandı bir müddet, oradan tanıyorum az çok, ufak ama seri bir araba düşünsem gözü kapalı alabileceğim bir araba, Nissan'a ayrı bir zaafım var zaten, bizde Navara modelini kullanıyorduk, birçok markanın pikaplarını ezbere bilirim, tork, çekiş gücü yüksek, seri ve konforlu bir pikap alayım diyene 4X4 Navara derim, deri döşemesinden tutunda birçok aksesuarı standartında var zaten, onun beygir ve torkuna ulaşan başka pikap yapılmadı daha.

Micra'yla Yaris arasındaki yakıt tüketimi de atıyorum Yaris 100 km'de 5.3 litre yakıyorsa Micra 100 km'de 6 litre yakar, ilk alan arabanın motorunu baştan çok zorlamadıysa kullanım kılavuzu talimatlarına uymuşsa motor hasarlı olmayacağından zaten yanılmıyorsam 10000 km sonrası yakıt tüketimi daha da aşağı çekiliyor.

Back
X