• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Hangisi daha özel?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Zepp
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Hangisi daha özel?

• Ankete Katılan
    157
ilk elini tutma !onunla temasın sıcaklığın ilki
tenini hissetmek !!!
bugün olmuş hala elini tuttuğumda kalbim çarpıyor ilk günkü gibi...

elbette ilk bakış aynı hisleri yaşıyor ve eriyorsun bir nevi .bunu unutulmaz kılan ise ona dokunmadan daha bunları hissediyor olman diye düşünüyorum.

bencede hediyesi,cunku valla bnde hatirlamiyorumm,ama aldigi ve hala sakladigim hediye ozel bence,sevgilerrrrr

Aman yarebbim, birden 10 sene öncesine gittim:asigim:, tekrarmı aşık oluyorum ne:asigim:
Hepsi özel ya, hepsi. İlk bakış, ilk yemek, ilk el tutma, ilk öpücük, ahhh ahhh:asigim:, ayırt edemiyciim şekerim:asigim:

Bir repi hakettin be Zepp kafa:1rolleyes:

:1shok: Ne şanssız, ne bahtsız karısın Zepp:icecream:, repini sonraya sakladım şekercim, veremiyom şu an sana

Ahh canım bende ayırt edemeyeceğim.:icecream:
Hepsi çok özel benim için.
İlk kavgamız bile.:mymeka:
Çünkü o ne kadar çok sevdiğimi ilk kavgamızdan sonra anlamıştım.
:asigim:

neye göre özel açıklamamışsınız..unutamadığımız özelse taiki ilk bakış,ilk öpücük diye devam eder ama aramızda kalması ve paylaşılmaması anlamında özelse tabiki ilk kavgamız....(ben ilk okuyunca 2.şıkkı anladım ve öyle cevap verdim)

[B]of ya benim
için özel şeyler yaşıyacak kimse yok
hayatımda
senağlama senağlama
[/B]

vallahi benim için hiç biri özel deqil... hatırlamıyorumda zatenn ilk bakışta yada tutuşmada neoldu :) buluşmayı qeç qitsin zaten... aniden bir aşk olmadıqı ve zamanla olduqu için ilkinin özelliqini pek anımsamıyorum.. ama qüzeldi teşşekür :)

herşeyin ilki özel benim için:1rolleyes: :asigim: ama ilk bakış aşkımızı başlattı en özeli o :utangac: :asigim: ahh ahh :asigim:

Back