- 7 Aralık 2018
- 6.952
- 17.942
- 248
- 28
- Konu Sahibi Cileklivanilinn
-
Online diyorum .Selamlar.
Bir arkadaşım var kendisi diyetisyen. Ortak iş kurmak istiyorduk ama bütçe boyu aşıyor. Kiralar çok pahalı. App kurma fikrimiz var. Artık insanlar online diyetisyenlik-terapi-kişisel gelişim hizmetini çok sık alıyorlar. Yurt dışında yaşayan türklere ulaşmak da kolay oluyor. Tabii bunun için güvenilir bir yazılımcıyla çalışmak ve sağlam reklam vermek gerekiyor. İşin güzel kısmı, app'e üye olan diğer diyetisyenler ve psikologlardan da komisyon almış oluyoruz. Maddi anlamda geliri de yüksek.
Ofis açmak ise daha güvenilir ama dar bir çerçeve sunuyor. Getirisi de app kadar yüksek olmuyor sanırım. Sizce hangisi daha mantıklı? Bu işlerden anlayanlar varsa yorumlarınızı merak ediyorum
nasıl yaniArtık şirketlerin benefitlerinde online uygulamalar var online spor bile var ama satış aginizin güçlü olması lazım linkedinden satış yapanlar cok
Benim arkadaşım diyetisyen ofis açtı (zenginler) online müşterisi de çok fazla, bence maddi anlamda zorlamayanı seçmek daha mantıklı gördün güzel bir gelir elde ediyorsun sonra ofisi düşünebilirsinSelamlar.
Bir arkadaşım var kendisi diyetisyen. Ortak iş kurmak istiyorduk ama bütçe boyu aşıyor. Kiralar çok pahalı. App kurma fikrimiz var. Artık insanlar online diyetisyenlik-terapi-kişisel gelişim hizmetini çok sık alıyorlar. Yurt dışında yaşayan türklere ulaşmak da kolay oluyor. Tabii bunun için güvenilir bir yazılımcıyla çalışmak ve sağlam reklam vermek gerekiyor. İşin güzel kısmı, app'e üye olan diğer diyetisyenler ve psikologlardan da komisyon almış oluyoruz. Maddi anlamda geliri de yüksek.
Ofis açmak ise daha güvenilir ama dar bir çerçeve sunuyor. Getirisi de app kadar yüksek olmuyor sanırım. Sizce hangisi daha mantıklı? Bu işlerden anlayanlar varsa yorumlarınızı merak ediyorum
o appe üye olup çalışan başka diyetisyenler de olacak biz de komisyon alıcaz. yani otururken bile kazanç elde edilmiş olacak o yüzden cazip geldiapp kurmaktansa instada youtubeda diyetisyen hesabi acsa - aktif kullansa günlük tabaklar falan paylaşsa zamanla insta araciligiyla danismanlik alsa daha kolay olmaz mi?
benim kkdan tanistigim astrolog arkadasim bir yandan masabasi ise giderken bir yandan kendi insta sayfasını açtı, zamanla genisledi fazla fazla danisan almaya basladi.
diyetisyen hesabını da takip eden cok olur.
evet bu kısım için bilgiye ihtiyaç varApp kurmak için ciddi bir yatırıma ihtiyacınız var. Girişim projesi basit bir iş değil. Ofis açmak daha kolay neredeyse. H*well sadece reklamlarla büyümedi bir girişim projesini büyütmek emek, doğru zaman ve doğru bağlantılar ister :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?