- 23 Şubat 2018
- 61
- 810
- 13
- 30
- Konu Sahibi Esra Bilgin
Dsmart mı ? Tivibu mu ? Digiturk mü ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Neden pekiDigitürk kesinlikle.
Memnunmudun pekiBen de televizyon aldığımda hangi paketi alsam diye düşünüyordum. Hatta buraya yazıp sorsam mı? diye aklımdan geçirdim ve baktımki benden önce açılmış konu. D-smart kullanıyorduk biz eşim evden gitmeden önce, fena değildi. Takipteyim.
Tivibuyu bilmiyorum çevremde hiç kullanan yok. Genelde digitürk kullanırız bi tanıdığımız evlenirken ben dsmart alıcam demişti hani biz bildiğimizden şaşmayalım digitürk iyidir modundayız oda 1 ay oldu olmadı çok pişman olmuştu aldığı paketteki kanalları çekmiyomuş sinyal alamıyormuş vs. ben bu konuda eskiden beridir var olduğundan her türlü kanalları rahatlıkla izleyebildiğimizden (dediğim gibi tivibuyu bilmiyorum ) digitürk diyorum.. sinema olayları vs. daha geniş çaplı olduğunu düşünüyorum..Neden peki
Kaç para ve kanalları nasıl hd si vs ?Tivibuyu bilmiyorum çevremde hiç kullanan yok. Genelde digitürk kullanırız bi tanıdığımız evlenirken ben dsmart alıcam demişti hani biz bildiğimizden şaşmayalım digitürk iyidir modundayız oda 1 ay oldu olmadı çok pişman olmuştu aldığı paketteki kanalları çekmiyomuş sinyal alamıyormuş vs. ben bu konuda eskiden beridir var olduğundan her türlü kanalları rahatlıkla izleyebildiğimizden (dediğim gibi tivibuyu bilmiyorum ) digitürk diyorum.. sinema olayları vs. daha geniş çaplı olduğunu düşünüyorum..
Canım biz aylık şuanda interneti ile beraber 89 tl olması lazım en son öyleydi bizim k.k’ına otomatik ödeme talimatlı olduğu için eşim daha bilir ona sorar öğrenirim. HD kalitesi olsun kanallarının çoğunluğu olsun ben çok memnunum şuanda Netflix keyfi yaptığımızdan digitürk sinema olayını erteliyoruz ama netflixte boşta kaldığımız zaman digitürk çok işimize yarıyor..Kaç para ve kanalları nasıl hd si vs ?
Uydu alıcısı hangisi peki hd plus mi normal miCanım biz aylık şuanda interneti ile beraber 89 tl olması lazım en son öyleydi bizim k.k’ına otomatik ödeme talimatlı olduğu için eşim daha bilir ona sorar öğrenirim. HD kalitesi olsun kanallarının çoğunluğu olsun ben çok memnunum şuanda Netflix keyfi yaptığımızdan digitürk sinema olayını erteliyoruz ama netflixte boşta kaldığımız zaman digitürk çok işimize yarıyor..
neden pekiDigitürk
Evde tivibu da var d smart da. İkisinde de ortak özellikler mevcut, aynı kanallar, film arşivleri, ek olarak ikisinin de kendine özel sinema/dizi kanalları vs. Ek paketleri ona göre güncelliyorsunuz vs vs. Ama netflix kullanıyorum bu yüzden film ve dizi kanallarının hiçbir artısı yok... Digitürk’ün eskiden sinema tarzında vizyona giren filmleri direkt verdiği ücretli kanalları vardı (şu an için bir bilgim yok). Ama şu anki aklım olsa sadece digitürk alır ve vizyon filmlerini izlemek için kullanırdım.neden peki
bizimki plus olanı değil plus olanların digitürk kumandası siyah oluyor bizimkisi kırmızı olanı abimlerde plus olanı var görüntü kalitesi daha yüksek tercihin plus olsun kesinlikle.. alırkende klasik paketle başladık zamanla artırdık buda işimizi görüyor şimdilik tv yi büyütmeyi düşünüyoruz kısmetse ozaman HD plusa geçmeyi istiyorum ben bakalım nezaman nasip olucak..Uydu alıcısı hangisi peki hd plus mi normal mi
Hd plusun artısı ne peki ?bizimki plus olanı değil plus olanların digitürk kumandası siyah oluyor bizimkisi kırmızı olanı abimlerde plus olanı var görüntü kalitesi daha yüksek tercihin plus olsun kesinlikle.. alırkende klasik paketle başladık zamanla artırdık buda işimizi görüyor şimdilik tv yi büyütmeyi düşünüyoruz kısmetse ozaman HD plusa geçmeyi istiyorum ben bakalım nezaman nasip olucak..