Anket Hangisi Daha Güzel?

SİZCE HANGİSİ DAHA GÜZEL

• HÜLYA AVŞAR

OY: 36 30,8%
  • sibel can

OY: 23 19,7%
  • petek dinçöz

OY: 25 21,4%
  • gülben ergen

OY: 29 24,8%
  • yeşim salkım

OY: 3 2,6%
  • seda sayan

OY: 1 0,9%

• Ankete Katılan
    117
bence hülya avşarr
hülya olmasaydı sıklarda yeşim salkımm derdim
sibel can çokk kilolu
petek dinçöz yapmacık mzkyaj güzeli
gülben ergenn passssssss geçiyorumm sevmiyorum çünküüü
hülya zaten tescilli güsell
yeşimde idare eder esmer güzeliiiiii

bence sibeeeelll.tamam biras tombik ama ona yakışıo bence seksi duruo:icecream: yüzü de çok güsel yaff

ben hülya avşar diyorum.hem çok güzel hem de bu güzellik allahtan. estetiksiz bir güzellik.........

Heç biri de güzel değil :dilcikar: Ben güzelim :dilcikar:

seda sayan olmasın da kim olursa olsun güzel.. ıyyyhhh. bir dudağı yerde bir dudağı gökte masal yaratıklarına benziyor. töbe yarabbim...

hiç biri de qüzel deqil hülya yaslanmıs petek yapmacık sibel kilolu yeşim salkım'dan nefret ediyorum ve oda yaslanmıs qlben erqende cok cıkarcı qelıyo e qüsel de bulmuyorum seda Allah'a emanet zaten en qüzeli benim

sıklarda yok ama bana gore hıc biri guzel degil ..
dısarda onlardan binlerce guzelleri var ..
Allah herkese once iç guzelliği versın..

bir anımı anlatmak istiyorum. seneler önce annemle nişantaşında bir mağazanın vitrinine bakıyorduk.birden vitrinin camına bir görüntü yansıdıı. aynadaki o imge bile beni o kadar etkiledi ki.o kadar güzel bir kadın vardıkı yansıyan görüntü de..yanıma dönüp bu kim diye baktığım da hülya avşardı. şu an da yaşına göre de güzel .ama o dönem de inanırmısınız , muhteşemdi.küçücük bir surat, mavi gözler ,rengi çok değişik, çarpıcı,kimsede bir daha o ton mavi görmedim.minicik hokka bir burun.oya gibi işlenmiş bir yüzdü bu. hatta öyle herkesi çok beğenmiyen annem bile bana allah nazardan saklasın. çok güzelmiş demişti.

Son düzenleyen: Moderatör:
bence kesinlikle herşeyiyle gülben ergen hal ve hareketleriylede güzelliğiylede olgunluğuylada gerektiğinde çocuksuluğuylada 1 numara...
hülya avşar :mymeka:

arkadaşllar tuba büyüküstün, azra akın,burcu kara bunlara çokkkkkk güsel kadınlar ama ben farkettiysenin hem sabah proğramı ve assolistlerden anket yaptımm:)

gülbendir bana en doğal gelen..
ama seceneklerde olmasaydı da seçmezdim yanitatlicadiarzu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…