Hangisi Alıyım

Nxnckdjck

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2014
766
307
123
kızlar öncelikle nasılsınız saolun bende iyiyim :)
Deadorantlar hakkında danışmak istiyorum
Önceleri hep roll on kullanırdım Bunların işe yaramadığını acı bir şekilde öğrendim
şimdi o sprey olanlarından almak istiyorum ama hiçbir fikrim yok
sizden tavsiye istiyorum :)
şimdiden teşekkürler
bu arada konunun adını yanlış yazmışım biliyorum

aslında hemen hepsi aynı çünkü içerikleri aynı. benim deodorant için marka tercihim yok belli başka markalardan uygun olanlarını alıyorum.

Ben rexona aldım, pudralı. Bazı kıyafetlerde iz yapıyormuş, bende olmadı. İzmir sıcağında bile çok işe yaradı.

en etkilisi lady speed stick ama jel olanı. kesin etkili :) tabi çok çok extra kötü bir koku durumu varsa onu bilemem :)

İlla deodorant diyorsan ben rexona kullanıyorum yıllardır, her sabah duş, sonra rexona, ve aksama kadar terlesem bile koku olmuyor.
Birde son 1 aydır deotak kullanıyorum, krem seklinde, minicik suruyorum duştan sonra, aksama kadar ne ter ne koku. Ama rexonanın o ferah çiçek kokusuna bayılıyorum, parfume bile gerek duymuyorum onu sıkınca.

Deotak nedir ve nerede satılıyor?
Parfüm deo kullanamıyorum hem cildim alerjisi var hemde benim kokuya hassasiyetim midem bulanıyo
Bunun kokusu var mı

Deotak nedir ve nerede satılıyor?
Parfüm deo kullanamıyorum hem cildim alerjisi var hemde benim kokuya hassasiyetim midem bulanıyo
Bunun kokusu var mı

Canım resim eklemeyi beceremedim ama googledan - deotak klasik krem - diye aratırsan hemen çıkıyo.

Teşekkür ederim canım yarın hemen alıcam
Fiyatı nedir? Nerelere sürülüyo sadece koltuk altı mı ?
Ve nekadar gidiyo

Ben 12 liraya aldım yanlıs hatırlamıyosam, sadece koltuk altı benim bildigim, rahat 1bucuk ay gidebilir, pirinc tanesi kadar suruyorum ve iyice yediriyorum, tabiki terliyorum ama hem daha geç terliyorum hemde koku yok.

Nivea black and white kullanıyorum. Hem rollon hem deo. İkisi birlikte kullanılınca maksimum fayda sağlar. Kokusu da çok hafif.

Ben 12 liraya aldım yanlıs hatırlamıyosam, sadece koltuk altı benim bildigim, rahat 1bucuk ay gidebilir, pirinc tanesi kadar suruyorum ve iyice yediriyorum, tabiki terliyorum ama hem daha geç terliyorum hemde koku yok.

Süpermiş çok teşekkür ederim inş bende de işe yarar

Sanırım rexona alacağım :)çok teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…