Hangimiz bir baloncuğun peşinden koşmadık ki?

çok güzel görünümler ........bu baloncuklar küçüklüğümü anımsattı yafff........

--------------

Son düzenleme:
çok severim baloncukları ..çocuklarımlada ara sıra yaparız çok eğlenceli..

kulittam çok harika bunlar çocukken hep baloncukla oynardımmm
aklıma getirtin süpersin....
paylaşım için tşkkürler bi tanem :)

ahhh ahhha bana küçüklüğümü hatırlattı. deterjanlı suyu yuttuğumuda hatırlattı aynı zmanda:))))

ya varya görsellikden önce harika bi baslik atmissin konuna animcigim inan basligi görüpde düsünceye dalmamak mümkün diil emin ol sonrasindada sayfayi acipda cocukluguna gitmek hayallere kapilmak sayende yasadim ya emin ol buna canimcigim muhtesem süper harika kendimi cocuk gibi hissediyorum ya :)
ve aklima getirdigin icinde cok saol yarin kizima alicam ve bol bol baloncuk yapicaz disarida a.s.

Oleeeey!!!! Bugün karşılıklı kızlarımızı mutlu emek için paslaşıyoruz canımcım.
Çikolatalı sıcak muz tadında baloncuklar yapın güzel kızınla beraber olur mu?
Tuana minik elleriyle benim için de bir baloncuk yakalasın.

alkisalkisalkisyapmazmiyiz tatlisim yapmazmiyiz hic sen iste yeterki bakarsin resmini ceker eklerimde bu harika görsel paylasiminayerimseniben
biliyosun ben inan laf olsun diye diil cok begeniyorum senin acdigin görsel topiklerini imkan ve firsatim oldukcada SIKI takipcinim cok seviyorum ya hele kimisi varki cok özeller benim icin ve emin ol buda özellerimin icinde yerini aldi bilekaydirigubbakcemile5alkisalkisalkisyerimsenibenalkisalkisalkis

hepside cok güzel ama cocuklarin gözündeki o sevinci o mutlulugu o masumlugu görmek bambaska güzel ya tskler kulittama.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…