- 16 Ağustos 2023
- 150
- 18
- 27
- Konu Sahibi duygutekin1336
ilk öncelikle anneler günümüz kutlu olsun ☺ bu yumuşatıcılardan kullanan varmi hangisi güzel kokuyor çamaşırlar yıkandıktan sonra ben şuan sarısını kullanıyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
vernelin morunu suan kullaniyodum biakc gun once camasirlar yikandiktan sonra güzel koku bırakmiyodu perosun sarisıni denedim simdilik iyi diger renklerini kullanip memnun olan varmi diye paylasmak istedimPerosun pembesini kullandım.
iyi.
Vernelin de mor renkli sisesi lavanta olanı kullandım.
Güzeldi.
Hiç peros kullanmadım ama halen yumoşun vanilyalısını kullanıyorum. Bir de indirimde diye uni baby yumuşatıcı almıştım buram buram her kıyafetimiz mis gibi kokuyordu Ml’si az fiyat fazla gelince bıraktımilk öncelikle anneler günümüz kutlu olsun ☺ bu yumuşatıcılardan kullanan varmi hangisi güzel kokuyor çamaşırlar yıkandıktan sonra ben şuan sarısını kullanıyorum
Eki Görüntüle 3426337
File market özellikle vanilyalıilk öncelikle anneler günümüz kutlu olsun ☺ bu yumuşatıcılardan kullanan varmi hangisi güzel kokuyor çamaşırlar yıkandıktan sonra ben şuan sarısını kullanıyorum
Eki Görüntüle 3426337
Hangi pembe acaba bı kactane var?Koku takıntısı var bende çoğu markayı denedim ama sadece beğendiğim binde satılan bulutun pembesi var hem kokusu kalıcı harika kokuyor birde deneyin isterseniz
Pembe var pembecik varHangi pembe acaba bı kactane var?
1-Konsantre pembe küçük bidon var,
2- standart 3 litre büyüğü var
3-bide lacivert üstünde pembe çiçekli olan var
Benim gördüklerim :) resmini ekleyebilirseniz