• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hangi yemek takimini alayim ?

drprenses canım bizde bernardoya baktık koca mağzada 3 takım beğendik sadece :9:
bende set istemiştim çatal takıımı yeni bi model gelicekmiş çok zarif duruyodu onun için 100 tl tencere takım için 100 tl porselen için 200 tl cezve seti için 10 tl fark vericektim beğendiklerim set kapsamına girmiyomuş :9:
sonra karacaya gittk ordad kahvaltı setli bi takım var orda daha çok model hoşumuza gitti.
amaaaa aklım hep kütahyada.dediğin gibi sırları dökülüyo dururken bile öleydi kullanınca kimbilir nolur :53:
ben kütahya şehrinden kütahya porselenden aldım kahvaltı seti istanbulla arasında 100 tl fark vardı porselenide çok güzel.galba tekrar ordan bakıcam :31:
bi de annem set fikrimi değiştirme yolunda emin adımlarla ilerliyo saolsun :9:
galba ilk defa onu dinlicem.bize yakın emsanın fabrika satış yeri var tencere ordan alıp düdüklüyü tefalden(şimdi kullanıyoruz harika ),porselen takımıda kütahya alıcam bu gidişle.ama bernardodaki çatal takımı aklımda :10:
anneme kalsa jumbodan alıcak 1500tl ye.valla o kadar veremem bi çatal takımına :21:

Son düzenleme:
Kızlar hepinize merhaba ben aranıza çok yeni katıldım :)
Bu yazdıklarımı başka bir yere cevap olarak yazmıştım. Nasıl kullanacağımı daha yeni yeni öğreniyorum kusuruma bakmayın. Benim acil yardıma ihtiyacım var :25: Bernardo' dan yemek takımı almaya karar verdim çeyizim için. Aslında hep modern kare tarzda takımlar vardı gönlümde ama rose garden modelini görünce country tarzı da düşünmeye başladım. Bizimkiler bayıldı, mutlaka misafirlik bunu al diyorlar. Elinde klasik bir takım olsun, bu tam gelin işi diyorlar. Hatta babam aynen şunu söyledi: " Son sözüm şu, Tarkan geçer Beethoven geçmez, sen bilirsin" :))) Ben bir de waves modelini beğendim. İkisi o kadar farklı uçlardalar ki bir türlü karar veremiyorum. Evimi sorarsanız müstakbel eşimle daha çok modern döşemek istiyoruz. Annem de: "Sen şimdi bunu al, ev farketmez, sonra nasılsa bir takım daha alınır,bunu kaçırma.." diyor. Ne yapsam, ne etsem kafam acayip karıştı. Siz ne dersiniz?
Eki Görüntüle 318086 Eki Görüntüle 318087

soldaki daha şık ama bulaşık makinesinde yıkaması kullanışsız köşeli olduğu için

Back
X