- Konu Sahibi evininprensesi
Kızlar hepinize merhaba ben aranıza çok yeni katıldım :)
Bu yazdıklarımı başka bir yere cevap olarak yazmıştım. Nasıl kullanacağımı daha yeni yeni öğreniyorum kusuruma bakmayın. Benim acil yardıma ihtiyacım var
Bernardo' dan yemek takımı almaya karar verdim çeyizim için. Aslında hep modern kare tarzda takımlar vardı gönlümde ama rose garden modelini görünce country tarzı da düşünmeye başladım. Bizimkiler bayıldı, mutlaka misafirlik bunu al diyorlar. Elinde klasik bir takım olsun, bu tam gelin işi diyorlar. Hatta babam aynen şunu söyledi: " Son sözüm şu, Tarkan geçer Beethoven geçmez, sen bilirsin" :))) Ben bir de waves modelini beğendim. İkisi o kadar farklı uçlardalar ki bir türlü karar veremiyorum. Evimi sorarsanız müstakbel eşimle daha çok modern döşemek istiyoruz. Annem de: "Sen şimdi bunu al, ev farketmez, sonra nasılsa bir takım daha alınır,bunu kaçırma.." diyor. Ne yapsam, ne etsem kafam acayip karıştı. Siz ne dersiniz?
Eki Görüntüle 318086 Eki Görüntüle 318087
Bu yazdıklarımı başka bir yere cevap olarak yazmıştım. Nasıl kullanacağımı daha yeni yeni öğreniyorum kusuruma bakmayın. Benim acil yardıma ihtiyacım var

Eki Görüntüle 318086 Eki Görüntüle 318087