• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hangi yemek takimini alayim ?

evininprensesi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2011
7
3
86
İstanbul
Kızlar hepinize merhaba ben aranıza çok yeni katıldım :)
Bu yazdıklarımı başka bir yere cevap olarak yazmıştım. Nasıl kullanacağımı daha yeni yeni öğreniyorum kusuruma bakmayın. Benim acil yardıma ihtiyacım var :25: Bernardo' dan yemek takımı almaya karar verdim çeyizim için. Aslında hep modern kare tarzda takımlar vardı gönlümde ama rose garden modelini görünce country tarzı da düşünmeye başladım. Bizimkiler bayıldı, mutlaka misafirlik bunu al diyorlar. Elinde klasik bir takım olsun, bu tam gelin işi diyorlar. Hatta babam aynen şunu söyledi: " Son sözüm şu, Tarkan geçer Beethoven geçmez, sen bilirsin" :))) Ben bir de waves modelini beğendim. İkisi o kadar farklı uçlardalar ki bir türlü karar veremiyorum. Evimi sorarsanız müstakbel eşimle daha çok modern döşemek istiyoruz. Annem de: "Sen şimdi bunu al, ev farketmez, sonra nasılsa bir takım daha alınır,bunu kaçırma.." diyor. Ne yapsam, ne etsem kafam acayip karıştı. Siz ne dersiniz?
Eki Görüntüle 318086 Eki Görüntüle 318087

İkisi de çok hoş ama sol fotoğrafttaki yemek takımı daha güzel çok sade sofralar hazırlayabilir her renk masaya uydurabilirsin bence

Son düzenleme:
Konu icerik nedeniyle "Mutfak Araç ve Gereçleri" basligina tasinmistir. Bilginize...

Benim fikrimce, soldaki yemek takimi harika ve sade olusundan dolayi modasi gecmeyecek bir takim..
Kolay gelsin..

Ben sol taraftaki takımı tercih ederdim.
Sade ve şık.Evinizi de modern tarzda döşemeyi düşünüyormuşsunuz ev aksesuarlar modern, yemek takımı country olunca zaten tarzı tam olarak yakalamış sergilemiş olamayacaksınız.

ben sağdakini tercih ederim :) soldaki güzel modern sade olabilir ama bence fazla klasik bilemedim öbürü daha hoş görünüyor göze.. :16:

Kesinlikle soldaki cunku

*cok modern duruyor digeri cok eski tarz
*Sade ve şık gorunumunden dolayı her renk masa ortusune , her renk aksesuara uygunl olucaktır ama digerinde renkli bir masa ortusu cok kotu bir goruntu yaratır.
*Unutmaki buyuklerimizin yasadıgı doemde degiliz yani onların zevkleriyle haraket etmemende fayda var
*Ve modern bi eve bu tazr yemek takımı alırsan , emin ol sana yemege gelecek olanlar bu yemek takımlarının annenden kaldıgını dusunebilirler

Öncelikle hangisini alırsanız alın şimdiden güle güle kullanın diyeyim. Ben de yemek takımımı bernardodan aldım hatta takımlarımın bir kısmı bugün geldi. Ben yemek takımı olarak waves olanı yani soldakinden aldım. Bana çok şık gelmişti.

perşembe günü sevdiceğimle bernardoya gittik ve orda siyahlı bi model vardı onu çok beğendik eve geldim anneme gösterdim ne o öle dedi :31:
bence ikinizin beğendiği önemli tamam haklılar ama kullanıcak olanda sizsiniz eğer fikrin değişrse bi takım daha alırsınız :34:

soldaki şık ama daha cok gunluk kullanım için ideal ama sağdaki gibiler özellikle ağır mısafır için iyi bende ikisi gibi de var arkadas ortamı için soldaki gibi bişey aldım sonradan ama sonradan aldım ceyızde daha klasık takım gozuktu yınede sen bılırsın

Canım bence sağdaki takım gibi renkli şeyleri günlük olarak tercih edebilirsin.Ama soldaki daha ağır ve şık duruyor.Misafirlerine sofra hazırladığında aynen bu şekilde sofrayı dizayn ettiğinde masanın şıklığını düşün bir.Ben misafir takımlarının sade renklilerini daha çok beğeniyorum her renk masa örtüsüne ya da sofra aksesuarına uyuyor.Ama günlük takım olarak da renkli almayı düşünüyorum.Tabi karar senin canım yine de.Benim annem de misafir takımı için bana karelilerden alalım der hep,hatta istediğim renklerde bulabilsem günlüklerimi de kare alacağım.:1:

$634557697407356094.webp
yine bernardo da böyle bir takım var sizce nasıl? sizin koyduğunuz 2 takımda çok hoş ama ben bunuda tavsiye ederim,benim artık alma şansım yok çünkü ben çoktan aldım bunu geç gördüm maalesef:( fiyatı 2,299.tl

Eki Görüntüle 319997
yine bernardo da böyle bir takım var sizce nasıl? sizin koyduğunuz 2 takımda çok hoş ama ben bunuda tavsiye ederim,benim artık alma şansım yok çünkü ben çoktan aldım bunu geç gördüm maalesef:( fiyatı 2,299.tl

bernardonun en beğendiğim takımı hatta herkezin çok beğendiği bir takım, o takımı almaya bütçem olmasına rağen almamaya karar verdim göz göre göre okadar para veremem bir yemek takımına hele birde çok sakarım mazallah :52: evlat acısı gibi koyar insana :1: hem şuan fiyatı çok şişirilmiş durumda bir ay öncesiye kadar daha düşüktü fiyatı

bende kare takimi cok begendimmm bende istiyoruuuuuuum kullanmaya kiyamam walla :9::9:

konu sahibine ayıp olmazsa bişey sorucam:1:
bernardonun çeyiz seti kampanyası vardı.800tlik porselenleri kampanya kapsamına almışlar.gerçi üzerine ekleyip takım değiştirilebiliyo.ben porselen kalitesi nasıldır diye soruıcaktım.kütahya porselenle karşılaştırdığımızda :26:

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 319997

Bu benim çeyizim için aldığım yemek takımım :1: Evleneli 2 ay oluyo,şimdiye dek iki üç kere kullandım henüz porselen takımımı ve çok memnunum,masada çok şık duruyo,iyikide bunu almışım,çok iyi bi seçim yapmışım diyorum,herkese de tavsiye ediyorum.

Sizin sorunuzun cevabına gelincede; ben kare takım tercih ettim ama kendi takımlarımı alırken rose u da görmüştüm, o da çok çok güzel ve şık duruyodu,eğer içinize siniyosa bence o da çok iyi bi seçim. İyi günlerde kullanın :nazar:

Hanımlar zaman ayırıp fikirlerinizi paylaştığınız için hepinize çok teşekkürler :54: ... En sonunda sağdaki takımı aldım .Bugün kargoyla eve geldi ve çok şükür bir tabak dışında hiçbir sorunu yok...

perşembe günü sevdiceğimle bernardoya gittik ve orda siyahlı bi model vardı onu çok beğendik eve geldim anneme gösterdim ne o öle dedi :31:
bence ikinizin beğendiği önemli tamam haklılar ama kullanıcak olanda sizsiniz eğer fikrin değişrse bi takım daha alırsınız :34:
Evet quietnrkn öyle oluyo dimi? :) Ben de daha sonra bir takım daha almayı düşünüyorum bu sefer kare inş :) Bu arada kalitesi nasıl diye sormuşsun; ürünleri çok kaliteli ben çok memnun kaldım. Tüm diğer mağazaları gezdim araştırdım hem fiyatları yüksek- güzel bir takım minimum 700 tl- hem de bunlar kadar zarif ve gösterişli değiller...Porselenleri daha kalın ve kaba. İnce olanları da var tabiki fine bone china'lar ama ben bunlar kadar çekici bulmadım hiçbirini. Biraz da müşkülpesentim maalesef o yüzden çok aradım :1: Bi de şuna dikkat ettim şu an piyasadaki modellerin %90'nında yaldızlı desenler var. Gönül rahatlığıyla sık sık makinada yıkanmaz, zaman içinde deseni çıkar diye düşünüyorum. Ki teşhirdeki ürünlerde bile yıkanmadığı halde yaldızları çıkmış modeller vardı diğer markalarda. Bernardonun porselen kalitesi çok güzel. Annem de geçen yıllarda kendisi için Bernardodan almıştı zaten ona güvenerek aldık. Şimdiye kadar hiç bir sorun yaşamadık. Ben de kampanyadan yararlandım. Yanında günlük yemek takımı veriyordu onu beğenmeyip değiştirdim mesela :9:

soldaki şık ama daha cok gunluk kullanım için ideal ama sağdaki gibiler özellikle ağır mısafır için iyi bende ikisi gibi de var arkadas ortamı için soldaki gibi bişey aldım sonradan ama sonradan aldım ceyızde daha klasık takım gozuktu yınede sen bılırsın
Ağır misafirler için çok doğru yawuzzz ben de onu düşünerek bu seçimi yaptım yoksa böyle bir tarz aklımdan bile geçmiyordu:)

Eki Görüntüle 319997
Bu takım zaten başlı başına harika bi şey yazcicegi ama fiyatı da aynen kendi gibi maalesef :)

Bu benim çeyizim için aldığım yemek takımım :1: Evleneli 2 ay oluyo,şimdiye dek iki üç kere kullandım henüz porselen takımımı ve çok memnunum,masada çok şık duruyo,iyikide bunu almışım,çok iyi bi seçim yapmışım diyorum,herkese de tavsiye ediyorum.
Sizin sorunuzun cevabına gelincede; ben kare takım tercih ettim ama kendi takımlarımı alırken rose u da görmüştüm, o da çok çok güzel ve şık duruyodu,eğer içinize siniyosa bence o da çok iyi bi seçim. İyi günlerde kullanın :nazar:
Çok teşekkürler papatyaperi siz de güle güle kullanın :1: Allah mutluluğunuzu daim etsin inş darısı bizim başımıza :1:

Bu arada yakından çekilmiş resmini de ekliyorum masadaki güller olmayınca baya farklı bi havaya girdi benim için :1: ... Bu 3. ve son üretilişiymiş almak isteyen arkadaşlara duyurulur :54:$bernardo.webp

Hanımlar zaman ayırıp fikirlerinizi paylaştığınız için hepinize çok teşekkürler :54: ... En sonunda sağdaki takımı aldım .Bugün kargoyla eve geldi ve çok şükür bir tabak dışında hiçbir sorunu yok...

Evet quietnrkn öyle oluyo dimi? :) Ben de daha sonra bir takım daha almayı düşünüyorum bu sefer kare inş :) Bu arada kalitesi nasıl diye sormuşsun; ürünleri çok kaliteli ben çok memnun kaldım. Tüm diğer mağazaları gezdim araştırdım hem fiyatları yüksek- güzel bir takım minimum 700 tl- hem de bunlar kadar zarif ve gösterişli değiller...Porselenleri daha kalın ve kaba. İnce olanları da var tabiki fine bone china'lar ama ben bunlar kadar çekici bulmadım hiçbirini. Biraz da müşkülpesentim maalesef o yüzden çok aradım :1: Bi de şuna dikkat ettim şu an piyasadaki modellerin %90'nında yaldızlı desenler var. Gönül rahatlığıyla sık sık makinada yıkanmaz, zaman içinde deseni çıkar diye düşünüyorum. Ki teşhirdeki ürünlerde bile yıkanmadığı halde yaldızları çıkmış modeller vardı diğer markalarda. Bernardonun porselen kalitesi çok güzel. Annem de geçen yıllarda kendisi için Bernardodan almıştı zaten ona güvenerek aldık. Şimdiye kadar hiç bir sorun yaşamadık. Ben de kampanyadan yararlandım. Yanında günlük yemek takımı veriyordu onu beğenmeyip değiştirdim mesela :9:

Ağır misafirler için çok doğru yawuzzz ben de onu düşünerek bu seçimi yaptım yoksa böyle bir tarz aklımdan bile geçmiyordu:)

Bu takım zaten başlı başına harika bi şey yazcicegi ama fiyatı da aynen kendi gibi maalesef :)

Çok teşekkürler papatyaperi siz de güle güle kullanın :1: Allah mutluluğunuzu daim etsin inş darısı bizim başımıza :1:

Bu arada yakından çekilmiş resmini de ekliyorum masadaki güller olmayınca baya farklı bi havaya girdi benim için :1: ... Bu 3. ve son üretilişiymiş almak isteyen arkadaşlara duyurulur :54:Eki Görüntüle 321212

çok ama çok güzel bir tercih yapmışsın,süper bir takım ama maalesef benim 2.kez alma şansım yok evde koyacak yerim bile yok,üzgünüm:(( güle güle güzel günlerde kullan inşallah.hariha bir tercih...

Back
X