• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hangi yemek takımı?? Fikirleriniz lütfen

Ilk takımla ilgili tek soru işaretim Karaca olması, kötü yorumlar sebebiyle önyargım var ama bu takım çok başarılı olmuş. Deseni ayrı güzel porselenin bembeyaz kar gibi oluşu ayrı. Diğer yanda da Jumbo'nun göz ardı edilemeyecek kalitesi var

sonuçta o yemek takımları çok kullanılmicak misafir geldikçe kullanılcak sade ve gösterişli daa iyi olur göz yormaz schaferdede çok sade ve şık şeyler yeni katoloğu çok güzel internetten bakmanızı tavsiye ederim

Ben karaca jasmin takımını almıstım memnunum ..
1. daha sade ve zarif , köşeli seviyosan,kare al :34:

Eki Görüntüle 1015054 Eki Görüntüle 1015055 Eki Görüntüle 1015056
Kızlar yemek takımı konusunda kafam çok karışık. Hazırlık konusunda acelem yok ama beğendiğim şeyler belli. Yemek takımlarında çok fazla renk, desen tercih etmiyorum. Düz renkler kendinden kabartmalı modeller her zaman tercihim. Sizce hangi takım daha hoş? Karaca porselen konusunda güvenilir mi?
Bu arada ufak foto jumbo nun Roma modeli. Ilk takım ise karacanın yeni serilerinden

kesınlıkle yuvarlar olan

Ben karaca jasmin takımını almıstım memnunum ..
1. daha sade ve zarif , köşeli seviyosan,kare al :34:

Kare takımları da seviyorum ama benim takıntım desen, mümkün olduğu kadar az desenli ve renkli olmalı kendinden kabartması varsa olay bitmiştir, Karaca porseleni Mağazası'nda gördüğüm kadarıyla oldukça şık ve kibarca desen ve ağırlık olarak da. Kenar yaldızları çıkar mı acaba:50:

Kare takımları da seviyorum ama benim takıntım desen, mümkün olduğu kadar az desenli ve renkli olmalı kendinden kabartması varsa olay bitmiştir, Karaca porseleni Mağazası'nda gördüğüm kadarıyla oldukça şık ve kibarca desen ve ağırlık olarak da. Kenar yaldızları çıkar mı acaba:50:

karaca jasmin yemek takımı yaldızlı degil cnm , gri tonlar ..
secim senin,sorabilir misin firmayaaa :31::31::31:

sade bişey istiyosan schafer yeni takım üretmiş kodu =// elegantia bone 2014 çok hoş bi duruşu var bende daha yeni evliyim yemek takımım schafer tencerelerim vs mutfagm hep schafer ama bu takıma bayıldım ve almayıda düşünüyorm kısmetse sizede tavsiye ederim

Back