Hangi yemek takımı?? Fikirleriniz lütfen

sochic

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2009
651
1
118
İstanbul

Kızlar yemek takımı konusunda kafam çok karışık. Hazırlık konusunda acelem yok ama beğendiğim şeyler belli. Yemek takımlarında çok fazla renk, desen tercih etmiyorum. Düz renkler kendinden kabartmalı modeller her zaman tercihim. Sizce hangi takım daha hoş? Karaca porselen konusunda güvenilir mi?
Bu arada ufak foto jumbo nun Roma modeli. Ilk takım ise karacanın yeni serilerinden

Son düzenleme:

ikiside güzel................................

yuvarlak olanı daha çok begendim ben. daha kullanıslı geliyor bana. forumda okumustum kare tabaklar makineye girmiyor kırılıyor veya zarar görüyor diye

yuvarlak olanı daha çok begendim ben. daha kullanıslı geliyor bana. forumda okumustum kare tabaklar makineye girmiyor kırılıyor veya zarar görüyor diye

Yuvarlaklar bana da daha kullanışlı geliyor ama bernardomun bu desenine de bayılıyorum

Benim çok beğendiğim her gördüğümde aşık olduğum ama ne hikmetse almadığım 2. takım bernardo favorim canım

1 ve 3 numaralı çoooook güzelmiş
Kareleri bende çok severim ama gel gelelim ki kullanışlı olması ve makine detayı
1 ve 3 de çok şık ve hoş tam benim tarzım zaten umarım sende içine en çok hangisi sinerse onu seçersin
Güzel günlerde kullanman dileğiyle

Canım hepsi birbirinden güzel çok zevklisin ama ben en çok ilk resimdekini beğendim.

Yuvarlaklar bana daha modern ve klasik geliyor kare tabak furyasında nadiren beğendiğim bir model oldu bernardo, ben de 1 ve 3e daha sıcağım

tabiki ilki çok güzel ve gösterişli...

Canım hepsi birbirinden güzel çok zevklisin ama ben en çok ilk resimdekini beğendim.
Ilk takımla ilgili tek soru işaretim Karaca olması, kötü yorumlar sebebiyle önyargım var ama bu takım çok başarılı olmuş. Deseni ayrı güzel porselenin bembeyaz kar gibi oluşu ayrı. Diğer yanda da Jumbo'nun göz ardı edilemeyecek kalitesi var

Karacyla ilgili hiç kötü yorum duymadım şimdiye kadar
ayrıca jumbodan çok bi farkı yok
bence almalısın:)

İkıncı resımdekı modeli beğendim ben benimkine benziyor bakmak istersen

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=660542&page=34

Son düzenleme:
bende evleneli 1 sene oluyo herşeyimi schaferden almıştım çok memnunum bide schaferin kampanyalarıda oluyo tavsiye ederim SCHAFERi...

bende porselenini iyi bilmiyorum karacanın ama az önce bi arkadaşada dedim schaferin yemek takımıda çok iyi çatal kaşık setide tencereside benim herşeyim schafer hele kahvaltı seti düşünüyosanız mükemmel ben bile 2.kahvaltı setimi almayhttp://www.kadinlarkulubu.com/images/smilies/icon_winka.gifı düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…