Eki Görüntüle 1015054 Eki Görüntüle 1015055 Eki Görüntüle 1015056
Kızlar yemek takımı konusunda kafam çok karışık. Hazırlık konusunda acelem yok ama beğendiğim şeyler belli. Yemek takımlarında çok fazla renk, desen tercih etmiyorum. Düz renkler kendinden kabartmalı modeller her zaman tercihim. Sizce hangi takım daha hoş? Karaca porselen konusunda güvenilir mi?
Bu arada ufak foto jumbo nun Roma modeli. Ilk takım ise karacanın yeni serilerinden
ikiside güzel................................
yuvarlak olanı daha çok begendim ben. daha kullanıslı geliyor bana. forumda okumustum kare tabaklar makineye girmiyor kırılıyor veya zarar görüyor diye
Benim çok beğendiğim her gördüğümde aşık olduğum ama ne hikmetse almadığım 2. takım bernardo favorim canım
1 ve 3 numaralı çoooook güzelmiş
Kareleri bende çok severim ama gel gelelim ki kullanışlı olması ve makine detayı
1 ve 3 de çok şık ve hoş tam benim tarzım zaten umarım sende içine en çok hangisi sinerse onu seçersin
Güzel günlerde kullanman dileğiyle
tabiki ilki çok güzel ve gösterişli...
Ilk takımla ilgili tek soru işaretim Karaca olması, kötü yorumlar sebebiyle önyargım var ama bu takım çok başarılı olmuş. Deseni ayrı güzel porselenin bembeyaz kar gibi oluşu ayrı. Diğer yanda da Jumbo'nun göz ardı edilemeyecek kalitesi varCanım hepsi birbirinden güzel çok zevklisin ama ben en çok ilk resimdekini beğendim.
Karacyla ilgili hiç kötü yorum duymadım şimdiye kadarIlk takımla ilgili tek soru işaretim Karaca olması, kötü yorumlar sebebiyle önyargım var ama bu takım çok başarılı olmuş. Deseni ayrı güzel porselenin bembeyaz kar gibi oluşu ayrı. Diğer yanda da Jumbo'nun göz ardı edilemeyecek kalitesi var
Karacyla ilgili hiç kötü yorum duymadım şimdiye kadar
ayrıca jumbodan çok bi farkı yok
bence almalısın:)
İkıncı resımdekı modeli beğendim ben benimkine benziyor bakmak istersenEki Görüntüle 1015054 Eki Görüntüle 1015055 Eki Görüntüle 1015056
Kızlar yemek takımı konusunda kafam çok karışık. Hazırlık konusunda acelem yok ama beğendiğim şeyler belli. Yemek takımlarında çok fazla renk, desen tercih etmiyorum. Düz renkler kendinden kabartmalı modeller her zaman tercihim. Sizce hangi takım daha hoş? Karaca porselen konusunda güvenilir mi?
Bu arada ufak foto jumbo nun Roma modeli. Ilk takım ise karacanın yeni serilerinden
İkıncı resımdekı modeli beğendim ben benimkine benziyor bakmak istersen
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=660542&page=34
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?