Hangi Yatak Örtüsü Daha Güzel ?

Sinoplu57

varsa SEN yoksa SEN...
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2009
2.798
27
358
Mrb KK üyeleri
bguünlerde yatak örtüsü almaya karar verdim ve net üzerinden bakıp begendigim birkaç model oldu.. lakin tam kesin karar veremiyorum..
abiye modelleri sevmiyorum cok sadede olmasını istemiyorum..özel günlerde kullanabilecegim biraz süslü ama sade ve güzel birşey tercih etmekten yanayım..ve fazla parada dökmek istemiyorum açıkcası..bgendigim modelleri koyuyorum.. fikirlerinizi belirtirseniz çok mutlu olurum..
bu fikirler dogrultusunda alacagım inş.
bu arada yatak odam beyaz ,aralarda ceviz rengi var..tercihim füme ve beyazdan yana oluyor genelde..

1267802247571310_b.jpg

169 tl

1267802214354365_b.jpg

169 tl

1253879924016263_b.jpg

108 tl

1253879669758461_b.jpg

109 tl​

uygun fiyatta güzel yatak örtüleri biliyorsanız paylaşır mısınız lütfen..kaydirigubbakcemile5​

ben 1 ve 4 ü beğendim canım..ama net yerine gezerek alsan baksan bence senin açından daha ii olur hem daha çok fikir edinirsin hem de uygun fiyata bulabilirsin.. mutluluklar

Bence de birinci model hem çok şık hemde günlük kullanıma uygun. Ben de bu aralar araştırma içindeyim. Çok fazla para vermek istemiyorum. Bu model benim de hoşuma gidiyor. Sanırım ben de bunu alacağım. Ama bir iki ay sonra. Şu an biraz borcum var.

Bende birinciyi beğendim.
Ve pazla para vermeme kararına sonuna kadra katılıyorum.
Hiç sevmme öyle abartılı yatak örtülerini.

Bence 1 numara tatlım :lepi: Bende senin gibi sade ama aynı zamanda şık durabilecek şeyler seviyorumm.. Beyaz favorim zatenn.

önerileriniz için çok teşekkür ederim kızlar..:)bende 1 ve 4 arasında kalmıştım ..:)
magazaları vs gezip yatak örtülerine baktım lakin zevkime hitap etmiyor..net üzerinden dolaşırken tacın ürünlerini gördüm güzel geldi..
fiyatlarda gerçek soran arkadaşım.. bana da fiyatlar uygun geldi.. :)

Ben 1. sıradaki yatak örtüsünü aldım.Çok beğenerek aldım.Ayrıca fiyatı da çok uygun.Yazık 400 500 tl para vermeye geek yok bir yatak örtüsü için....

Ben 1. sıradaki yatak örtüsünü aldım.Çok beğenerek aldım.Ayrıca fiyatı da çok uygun.Yazık 400 500 tl para vermeye geek yok bir yatak örtüsü için....

kullanıp baktınız mı hiç? kabarık gibi duruyor biraz o yönden biraz tereddütteyim.. pullarıda çıkar mı ki yıkanırsA?

Kabarık duruyosa diye tereddütteysen canım şu modele de bakabilirsin. Hoş kabarık olan daha şık gibi senin tercihin nedir bilmiyorum ama ben bu yatak örtüsünden aldım hem de 129 tlye..

6113_buyuk.jpg

Back